|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
A co sa tika parku studentov tak to sa mali odovzdat navhy, takze kludne sa mohlo stat ze im ziadny neprisiel(co by som sa necudoval ).A vidis na tie domceky pod hradkom smerom na topolany som sa chcel ist pozriet, ale zabudol som (a pritom som bol nedaleko )
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
|
|
|
#63 |
|
1. Smajl Master :)
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
|
Quote:
), ale majitel je Bovan a on je v MI futbale velke zviera!!!Inak za tou bodovou su niejake stavebniny a neviem ci sa nezameriavaju prave na farby preto je to tak kriklavo natrete. |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Registered User
|
Quote:
tot ich web
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
tak toto je velmi pekne,priklad ako sa kriklave farby daju pouzit vkusne.Zateplujuci obyvatelia bytoviek po celom Slovensku by si mohli brat priklad.
|
|
|
#68 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
dalsia fasada vedla moze byt hokejova plocha, dalsia basketbalova, tenisova, ping-pongova
, baseballova , prip. zmensene golfove ihrisko
|
|
|
#69 | |
|
Registered User
|
Quote:
Blizsie info na eia.enviroportal.sk. Takze dalsie obchodne centrum bude tiez nedaleko Tesca, budu to dve budovi jedna (90x30) jednoposchodova a druha (110x45) dvojposchodova ale budu to obycajne plechove budovi ![]() Prva bude mat 2700m2 a druha 4950m2 a miest na parkovanie cca 219. Troska ma mrzi ze urobia dalsiu krizovaku na sobraneckej!!! Niejake obrazky: ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() nechápem NAČO nám bude ďalšie takéto OC... Fajn, Zemplín je v pohode, síce škatuľa ale robená "aupark" štýlom. Nemal by som nič ani proti jednému OC v štýle (mne to tak príde) nemeckých outletov (krabice s presklennou prednou časťou a vstupom do každej predajne zvlášť) ale aj to pochybujem, či je potrebné, pretože tak nejak ani OCZ nie je ešte plné... Ale načo bude ďalšie také centrum, to už fakt nechápem. Už ak toto majú stavať, tak nech to vedľa tesca nie je samostatné, ale nech ho obobstavajú ako v Nitre či Trnave (viem, za to je zodpovedné samotné Tesco Stores, ale bolo by to oveľa priateľnejšie riešenie) edit: no, zaujímavý projekt... spomína sa v ňom, že ešte funguje Big Billa spolu s Hypernovou a Tescom. Na Kaufland, ktorý bol otvorený asi 2 týždne pred Tescom sa zabudlo. Z kotrého roku to je?
Last edited by vadzi; July 14th, 2008 at 10:09 AM. |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() No ja to nevidim az take horuce, podla mna sa tak o dve roky otvori to pri Belli a mozno o 4 roky toto ![]() No a malo by to tiez byt ako pises v style nemeckých outletov (krabice s presklennou prednou časťou a vstupom do každej predajne zvlášť) ![]() A ked sme uz pri tom tescu, videl som niekde aj nacrt pristavby k tescu smerom k zel.stanici a k sobraneckej. |
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Registered User
|
Quote:
+ co sa tyka FMZ (to vedla Tesca, Fachmarketzentrum by sa to malo volat, tak ako v XYZ mestach na Slovensku (na vychode napr Bardejov ci Roznava, kde to budu niekedy teraz otvara)) predpokladam, ze to bude niekedy v 2008... A to druhe mi je uprimne jedno
|
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() A co sa tika FMZ (to pri Belli), no chcu to dokoncit koncom roka 2009(2008 urcite nie) ale po skusenostiach s OCZ sa to pretiahne aspon o pol roka ![]() A to druhe sa ide len posudzovat(takze je to na zaciatku dlheho procesu), takze to nehrozi nablizsie 4 roky!!! A kto vie kde budu MI o 4 roky (sa obavam ze nie velmi daleko ako su teraz, ale pevne verim ze sa mylim!!!)
|
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
|
Quote:
Mierne nechapem, spominaju sice pridruzenie obci Pozdisovce, Krasnovce a Samudovce, tie vsak maju dokopy ani nie 5000 obyvatelov, urcite nie 17000... A kebyze sa teda priclenia, co je celkom mozne vzhladom na to, ze su od MI oddelene dvoma, tromi poliami (oka, take pozdisovce troska viac ale predsa...), tak stale nam chyba 12000 obyvatelov aby sme ten pocet slubovany v projekte naplnili... A inak o 4 roky podla mna nebude mat zmysle nieco take stavat... Bude Zemplin, bude FMZ a ratam ze este jedno OC na zemplin styl pride a bude vacsie o nieco )
|
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() A tie tri obce maju dokopy cca 2500 plus petrovce dalsia 1000. A pochybujem zeby sa k MI pripojili, v sucasnosti je skor trend ze sa obce odpajaju od miest, aj ked je pravda ze MI by dostali na obyvatela viac penazi ako teraz dostavaju tie obce ako samostatne celky aj ked dobry primator by to dokazal, ale takeho MI este namali ![]() No a ci sa vyplati stavat dalsie OC, podla mna aj hej, pomaly sa zlepsuje ekonomicka situacia obyvatelov MI. A inak ak si dobre pametam tak MI hypernova(uz som si nie isty ci hypernova) ma jedno z najvyssich zisk ramci SK. |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Registered User
|
aj MI kaufland ma jeden z najvacsich ziskov vramci SVK, to mam od byvaleho zamestnanca
ono, uz som rozmyslal nad pripojenim Petroviec... Ide hlavne o to, ze tie dedinky su uz fakt skoro sucastou MI, takze pripojenie a vytvorenie mestskych casti je celkom logickym krokom a mozno sa bude dat dohodnut ) Tak ci onak, posunuli by sme sa max na 46000 Co by nebolo az tak zle, ale predsa ![]() A k tomu OCZ, tak MI okres ma 120000 obyvatelov a nie je az tak velky (rozlohou) takze teoreticky by sa sem mohli dostat do 15 minut tolky ludia
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Registered User
|
Quote:
).A co sa tika pripajania obci, bol by som rad keby sa pripojili, myslim ze keby sme mali cca 45 000 tak uz by sme neboli 15 najvacsie mesto ale 13 co je celkom pekne , ale nevidim to realne, aspon podla toho ze obyvatelia sucasnych pridruzenych obci(topolani, mocarany..) su dost nespokojny(si myslia ze keby boli samy by dokazali viac, co je blbost)!!! Ale verim ze dobry primator by to dokazal. A inak ak by sme chceli niejaku obec pripojit muselo by byt v tej obci uspesne referendum a v tom vidim najvacsi problem. Ale samozrejme som za zeby sa pripojili!!! (vidis skusim napisat ako otazku na stranke mesta, ci sa v tom nieco robi)A co sa tika toho OCZ, no malo by sa brat po ktore obce sa dostanes autom pri dodrziavani cestnych predpisov, a myslim ze po tich ciestach 3 triedi sa daleko nedostanes
|
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Registered User
|
Ja som z Topoľan
Vôbec mi neprekáža že sme vlastne Michalovce, teda mestská časť. Práveže si myslím, že sme jedna z tých najlepších. Do mesta nejaké 3km, úplny pokoj, no nesťažujem sa... Myslím, že ak by to bolo vedením mesta dobre vysvetlené, urobila by sa nejaká kampaň a aj starostovia tých "valalov" by to vysvetlili svojím občanom, tak by to šlo...S tým OCZ máš najskôr pravdu
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Registered User
|
Quote:
No s tym suhlasim dobra kampam dokaze vela, ale zatial velmi tomu neverim. |
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Registered User
|
No pisal som na mesto ze ci neuvazuju o pricleneni okolitych obci k MI, a oni mne odpisali ze nerokuju s nimi lebo starostovia okolitych obci nemaju o priclenenie zaujem.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|