|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#141 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
moznoze dorazi Burger King
![]() z velkej trojky by jeden fast food mohol prijst, kurnik... a zo znaciek, ktore mozno dorazia chyba taka Terranova, Pogo, dievcatam vraj nejaka velka bizuteria a uz by to bolo skoro plne este ten fast food a mas prototyp super OC :P
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Registered User
|
A mozno sa tam nastahuje Lupe Burger
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Tam bude Suzuki, showroom, predajna, servis. Prestahuje sa to spod Idei.
|
|
|
#144 |
|
Registered User
|
No tak ssom tu znova zavital a musim pochvalit mesto, ze konecne opravilo kostolne namestie
, dnes som tam bol na odpuste a bol som milo prekvapeny, taktiez ta zelena budova s futbalovim ihriskom na fasade je uz dokoncena a je s toho HOTEL STADIO s restikou a kaviarnou a plazovim ihriskom za budovou a otvaraju 9.sept.2008,a mame dalsi pekny hotel v MI, ale nevem ako je to s tou revitalizaciou sidliska vychod, 1. etapa lebo mali uz zacat a este nic sa nedeje, nevie o tom nekto nieco?
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Registered User
|
Co sa tyka hotelov dostala sa mi do ruk celkom pekna studia prestavby hotela pod hradkom:
sucasny stav: ![]() studia: ![]() podorysy: ![]() ![]() ![]() Naklady na rekonstrukciu by mali byt cca 150mil Sk a investorom je TRADE CITY a.s. Celkom pekne dufam ze sa to zrealizuje a ze to neskonci v zasuvke!!! |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Toto je pekné???
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Registered User
|
Vzhladom na to, ako to vyzera teraz je to pekne
) A stidia je celkom zvlastna, vysledny vzhlad podla mna zalezi aj od materialov, kere nakoniec pouziju...
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Registered User
|
Myslim ze na MI to pekne je, nemozes ocakavat ze sa v takom malom meste budu robit miliardove projekty
|
|
|
#149 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Nejde o to že v ako meste to je...
...A už vôbec nie o to kolko to bude stáť...Aj malý projekt môže byť pekný....No ale keď sa niekdo rozhodne niečo dodrbať...![]()
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Registered User
|
Vela som toho tentoraz nepofotil(isla na mna choroba
), tak aspon toto:Gorkeho: ![]() Chemkostav arena: ![]() ![]() PS: inak vy co byvate v MI tiez by ste sem tam mohli hodit sem niejaku fotku
|
|
|
|
|
|
#151 |
|
Registered User
|
Trosku som sa nudil, tak som presiel svoje fotky a pripravil som
Michalovce District dufam sa Vam budu pacit!!! |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Registered User
|
Takze bol som na chvilu doma a divil som sa ze ako to vyzera v MI vsade sa kope... pracuje...zatepluje..(aspon okruzna tak vyzera)
urobil som nejake foto vystavby noveho parku na jilemnickeho : a mozem skonstatovat, ze im to ide rychlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiez z vystavby noveho okruhu na holleho a sobraneckej: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiez zbrusili cestu az za tesco : ![]() ![]() ta tolko odo mna .. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Registered User
|
Zaujimave, cinia sa naozaj... V akom stave je Chemkostav arena, autosalon vedla Oplu, ta zalezitost na Gorkeho? Nejake ine zaujimave zmeny v meste?
) + nejake novinky ohladom parku studentov? |
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Autosalon za oplom a ta budova na gorkeho no uz je hotova hruba stavba, Chemkostav arena uz dokoncuju hrubu stavbu zo strany pri kotolni a zacinaju robit tu stranu kde bude nove hladisko. A co sa tyka parku studentov na MI stranke vysla vyzva na vypracovanie ideovej studie, sutaz je do 5.11.2008 a vysledky budu zname do 5.12.2008, takze uvidime!!! Takisto vysla vyzna na realizaciu chodniku medzi MI a mestkou castou Mocarianmi. |
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Registered User
|
Chodnik medzi MI a Topolanami nic?
Myslim, ze ten je tiez dost podstatny...A nemali oznamiz projekty tykajuce sa parku studentov uz niekedy koncom sk. roka, pred letom? |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Registered User
|
cawte.....neviem ci sa vam dostala informacie ze na mieste kde je teraz nabytok Kostrej (do konca mesiaca sa musi spratat)a kde bola restauracia dzungla uz tam nastupila ciganska cata lebo je to cele zburane bude velke nkupne centrum........nevie niekto o tom viac?
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Registered User
|
Uff, toto je pre mna uplna novinka...
Ide aj nabytok kostrej prec? ![]() Ono, ak by tam bolo nejake OC, celkom by to davalo zmysel, lebo by bolo logickym pokracovanim zony "Hypernova-Zel. Stanica-Nay-Autosalony-OC", poloha na vypadovke smer Presov/Humenne celkom zaujimava. Odkial mas tuto informaciu? |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Registered User
|
hej aj kostrej ide .....on je iba v prenajme tak jak bola aj madarska..........info mam od jedneho kamarata co tam hned byva a poznam aj jedneho z madarskej a hovoril ze ich za 2 dni vyhodili.....ale neviem kto je vlastnik pozemkov
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Registered User
|
velmi tomu neverim hoci ta madarska uz davnejsie vyzerala ako na zburanie
|
|
|
#160 |
|
Registered User
|
Neviem co je na tom pravdy, dufam ze mate pravdu, inak tam zase nieje az tak vela miesta, max na nieco podobne ako zemplin market, lebo niekde musia dat aj parkovisko a pochybujem ze ho daju pod zem
![]() A co sa tyka vlasnikov tak je to tam dost rozsekane na male kusky z viacerymi vlasnikmi, ale tie najvacsie kusky vlasnia firmy INTERIÉR INVEST, s.r.o., Košice; SIBA ELEKTRO, spol. s.r.o., Humenné; a aj manzelia Kostrejovci, Michalovce. Takze uvidime
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|