|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
O sa incercam sa scriem urmatorul mesaj saptamana asta :
"Construiti in plin centru istoric,cacat cu mot arhitectonic" Jos Primaria! |
|
|
|
|
#62 | |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
se poate face o adresa la Ordinul Arhitectilor(OAR) prin care sa se sesizeze calitatea arhitecturala indoielnica, daca nu injositoare la adresa breslei arhitectilor.
Quote:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
iar acum sa vedem si niste exemple demne de urmat, de data asta in Delta.
PENSIUNE IN DELTA arhitect: SYAA Pensiune turistica P, P+E. Situata pe bratul Chilia, in apropiere de padurea Letea. Cadrul construit a fost gandit pavilionar, respectand modul de construire local, si a permis generarea unor curti interioare, amenajate tematic. Structura din caramida portanta si lemn este completata cu finisaje locale - stuf, chirpici, lemn, piatra puse in opera cu mesteri locali, dupa tehnici traditionale. Beneficiar: Green Delta Tour SRL Locatie: Chilia Veche, jud Tulcea, Delta Dunarii. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#64 | |
|
In the brig
Likes (Received): 322
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
|
Cacatul cu mot arhitectonic in constructie:
made by myself ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Registered User
|
Euromall Galati:
http://www.euromallgalati.com.ro/ Quote:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Registered User
|
Pt Le Clerk
Quote:
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Un proiect mai mic din Galati: http://www.millenniumproject.ro/index_files/Page266.htm
Pagina se incarca greu asa ca o sa fac eu un rezumat: -bloc d+p+9; -64 de apartamente din cate mi-au iesit la numaratoare(cate 4 la etajele 1 si 2 si cate 8 de la etajul 3 la etajul 9), apartamente de 2,3,4 camere cu suprafete de la 70mp la 220mp(suprafetele variaza chiar si de la un aparatment de 2/3 camere la altul de 2/3 camere dar vad ca sunt spatioase); -blocul este amplasat pe strada Tecuci la 50 de metri de intersectia cu bulevardul G.Cosbuc (pe aceeasi parte cu Unicom-ul pentru cunoscatori, chiar vis a vis); -am trecut recent prin zona si era inaltat deja pana la etajul 9, inca se lucreaza la compartimentare, pereti exteriori samd, termenul de finalizare este trimestrul III 2009. |
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
Alt proiect de mici dimensiuni, teoretic 150 de noi apartamente, dar ,desi prefer constructiile de cel mult p+4/5 cconstructiilor foarte inailte, astea se anunta NASHPA si din cate am vazut nici detaliile referitoare la constructie in sine nu-s incantatoare: http://www.rez.ro/ansamblu-rezidenti...ce-galati.html
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
![]() Atata timp cat sunt ascunse undeva prin oras n-am nimic impotriva. Avem nevoie si de alt gen de cladiri de locuinte,nu numai blocuri. |
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
Likes (Received): 22
|
stie cineva ce se mai intampla cu cartierul siret(dimitrie cantemir)?n-am mai trecut pe acolo din vara trecuta si atunci imi aduc aminte ca se lucra destul de intens.ar fi interesant daca cineva ar putea face niste poze pe acolo.
|
|
|
|
|
#73 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Hotelul Dunarea din Eforie Nord a fost redeschis
Quote:
|
|
|
#75 | |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Hotelul Cleopatra din Saturn s-a redeschis pe 26 iunie
Quote:
|
|
|
#76 |
|
Registered User
|
Un "ceva" gasit pe galateni.net:
Compania To Do European investeşte 400 de milioane de euro într-un complex rezidenţial la Galaţi Compania italiană To Do European va construi, la Galaţi, un complex rezidenţial de 5.000 de apartamente şi un mall de mari dimensiuni, cu o investiţie de 400 de milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn. Complexul rezidenţial Italian Residence va fi construit pe bulevardul George Coşbuc, arteră care traversează municipiul Galaţi de la nord la sud, va ocupa o suprafaţă de 13 hectare şi va include blocuri de locuinţe şi locuri de recreere. "Proiectul constă într-un un cartier rezidenţial cu circuit restricţionat, unde vor fi construite aproximativ 5.000 de apartamente la standarde europene situate în blocuri de locuinţe de 12 etaje, fiecare dotat cu parcări subterane pe două niveluri. Locatarii se vor putea relaxa atât în zonele verzi special amenajate cât şi pe terenurile de tenis, de baschet ori în piscinele complexului. Nu sunt uitaţi nici cei mici, care vor avea la dispoziţie numeroase spaţii de joacă", se arată într-un comunicat semnat de Nicoleta Carciug, managing director Italian Residence Agency. Complexul va include şi un mall de mari dimensiuni, a cărui suprafaţă totală desfăşurată va depăşi 80.000 mp. Construcţia va avea o parcare subterană pe două niveluri cu o capacitate de 1.500 de locuri, un hypermarket la parter şi numeroase magazine la etaj. Ultimul nivel va găzdui şapte săli de cinema, restaurante, cazinouri, săli de fitness şi o clinică de chirurgie plastică. Potrivit constructorului, complexul rezidenţial este avizat în varianta PUD încă din aprilie 2006, autorizaţiile de construcţie fiind obţinute separat, pentru fiecare etapă în parte. "Prima dintre ele, respectiv un bloc de locuinţe cu 2 tronsoane de 12 niveluri fiecare, a primit deja autorizaţia de construcţie, iar lucrările au fost demarate de la începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2009, constructorul desemnat fiind compania Bilom Construct din Galaţi. Termenul de finalizare a primului bloc este luna octombrie 2010. În acelaşi an, la începutul primului trimestru, vor începe şi lucrările la mall, urmând să fie încheiate în maxim 24 de luni", se arată în comunicatl de presă. Apartamentele vor putea fi cumpărate în rate pe cel mult 20 de ani. "Cei care doresc acest lucru trebuie doar să achite un avans de 30% şi să achite lunar rata către compania noastră, nefiind necesară implicarea vreunei bănci. Pentru a facilita accesul la sistemul propriu de creditare am înfiinţat o agenţie imobiliară proprie – Italian Residence Agency - care se ocupă exclusiv de vânzarea celor 5.000 de apartamente din complexul rezidenţial", potrivit Nicoletei Carciug. Proiectul Italian Residence are o valoare estimată la 400 de milioane de euro şi este finanţat în întregime din resurse proprii, fără sprijinul vreunei instituţii bancare. Compania To Do European, care a cumpărat societatea gălăţeană Trefo în 2002, este sprijinită de un holding italian administrat de Toscano Domenico. Din acest holding fac parte Sila spa şi Bit Invest SAS. Societăţile din holding au o vastă experienţă în domeniul construcţiilor civile, căpătată în cei 40 de ani de când există pe piaţă, timp în care a ridicat construcţii cu diferite destinaţii: hoteluri, blocuri de apartamente, spaţii comerciale, clădiri de birouri, etc. Printre lucrările reprezentative se numără Centrul Turistic „La Scagliera” din Acicastello (Italia), construit pe 27.500 mp, Centrul Comercial din Catania (Italia) cu o suprafaţă utilă de 61.000 de mp şi un Office Building cu o suprafaţă desfăşurată de 40.000 de mp ridicat tot în Catania (Italia). |
|
|
|
|
#77 | |
|
In the brig
|
Quote:
Vrem pozeeeee cu pista de biciclete din Gl!!!
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 92
|
![]() raspuns la ...
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#79 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Registered User
|
http://www.viata-libera.ro/articol-I...ovileni_2.html
Un articol interesant. Sincer, spre rusinea mea, habar n-aveam ca se construieste hidrocentrala chiar langa Galati. Un lucru foarte bun oricum am privi problema, daca s-ar face si la Cosmesti ar fi chiar excelent. |
|
|
![]() |
| Tags |
| ro_dobrogea, ro_moldavia, ro_muntenia |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|