|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
| View Poll Results: Zagreb-akcija stadion: Maksimir ili Kajzerica | |||
| Maksimir |
|
109 | 35.74% |
| Kajzerica |
|
196 | 64.26% |
| Voters: 305. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#861 | |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 265
|
Quote:
AEK je klub za koji navijaju stranci u Ateni kao i ekstremni komunisti ne samo u Ateni nego i sirom Grcke pa cak i Europe. Barem su mi tako objasnili Grci. U Ateni vecinom navijaju za PAO, nesto manje za AEK dok svi skupa mrze OLY(to sto djele mrznju prema OLY-u ih ne sprijecava da se mrze i međusobno - tamo su navijacke tucnjave normalan prizor. Dva puta sam prolazio neposredno pored mjesta događaja) A u svim ostalim grčkim gradovima kazu da je OLY delako najpopularniji klub. U Pireju svi navijaju za OLY. Iako je Pirej spojen sa Atenom i ne osjeti se prijelaz ipak se odmah primjeti promjena sredine. Naime, tamo jako puno ljudi nosi dresove, a kako je Pirej stvarno grad velikih guzvi bas se isticu ti dresovi, a na kioscima (kojih je u Grckoj neobicno puno i stvarno su bogato opremljeni) se sve crveni i bijeli od novina posvecenih Olimpiakosu. Ista takva scena je u Ateni samo su boje zeleno bijele, ali ipak ne u toj mjeri. Cini mi se da su ovi u Pireju bas fanatici. |
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2806
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#863 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
Ovo nije ništa moderno, već najobičnije sranje! Malo sam bolje proučio te Njirićeve rendere i došao do toga zaključka. On bi napravio umjetne otoke na Savi i na njih nakalemio ogromna parkirališta!!! Pa zar to nije totalni idiotizam? I na ovoj slici gore se vidi južno od tih otoka jedno ogromno parkiralište! Znači, njegova vizija Zagreba 21. stoljeća su otoci na Savi sa mega parkiralištima!? Pogledaj samo na što lići sličan prostor u Rijeci kojeg žele pretvoriti u park! Ovo je degutantno, Njirić je sigurno Bandićev rođo. A o stadionu, sam već sve rekao, takvo nešto bi pasalo u zabavnom parku, ali kao nacionalni stadion u jednom lijepom i skladnom gradu, ne! I još ta plava boja preko cijele plohe trga!?
Pogledaj samo Franićeve Pile u Dubrovniku! A kako to samo izgleda kada se izliže. Iako na prvi pogled izgleda zanimljivo i novo, kada malo razmisliš, sve u vezi ovoga stadiona je jednom riječju KATASTROFA!
|
|
|
|
|
#864 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
sad smo vec dvojca ![]() naj smjesnije mi je taj cepelin iznad stadiona. nije mi jasno cemu on sluzi. leteci stadion bi stvarno nesto novo bilo ![]() ideja je ta, da prikaze rezultat kojega zbog krova nitko nece vidjeti. drugo je da stiti teren protiv kise. neznam po koj logiki. na prilozenom prof. crtezu je vidljivo da ce hrvatska poput plitvica i krke nove slapove dobiti. http://img410.imageshack.us/img410/2...nannt13pg9.jpg neznam koja tehnika bi cepelina s krovom spajala. bas kao da se ga prije svake tekme napuhne. vec vidim kak taj cepelin krov odnese. ja bi se upisal i arhitetonski faks u zagrebu, imali netko tocne informacije kak to ide. moze se to i preko interneta ili je to samo u zagrebu moguce? ozbiljno pitam, prijavio sam se i ovdje u njemackoj. samo bog zna ako me uzmu. |
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Velik broj utakmica što repke što,nadajmo se,Dinama ove godine te iduće u Europi(nova reforma će nam u tome puno pomoći) su dovoljan razlog da se krene u realizaciju.Mogao bi i HNS uć u realizaciju,nije da nemaju para.. ![]() Predlažem ti da pošalješ e-mail na Dinamo ili HNS te im to predložiš. Kaj kažeš?
|
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#867 |
|
BANNED
|
Radje mu reci nek se sagrade 2,3 tribine na Hitrecu i to je to.. investicija od pol milje eura a dobijemo pristojan stadion za 3,4 godine kolko nam treba. Vec su ionako sad stavili novi travnjak tamo
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nemoguća misija.Iza južnog gola su tereni omladinskog pogona a iza sjevernog gola prilazi istočnoj tribini i maksimirska cesta.Doduše,tu bi se,na toj strani, moglo neš skemijat al bi opet imal max. 2 tribine. Znači,moj prijedlog je puno realniji i bolji,mada nemam niš protiv hitreca,čak sam i sam bio danas na tekmi i odličan je osječaj gledat tekmu metar od igrača...
|
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Registered User
|
Quote:
šalji ,samo šalji ...uopće ne mislim da je ovo nemoguća emisija i čini mi se,kolko god glupo to zvučalo,da to nikom dosad nije palo na pamet...
|
|
|
|
|
|
#870 |
|
BANNED
|
Mogli bi zaspamat i dinamo i novinare da se bar poduzme nekaj estetske prirode.. tipa maknu one ploce izmedju sjevera i istoka, do kraja srusi zapad stajanje, poboja ona zgrada izmedju sjevera i zapada do kraja itd.. nije puno a stadion bi 3x bolje izgledao.
|
|
|
|
|
#871 |
|
googlebot
Likes (Received): 3
|
baš gledam na "Stadiums and Sport Arenas" ovaj The Stadium of Light od Sunderlanda. Nije neko arhitektonsko remek-djelo ili čudo tehnologije, ali i nije baš tak loš. No fascinira me da je stadion od 49000 mjesta koštao 43M eura. Pa to se sa par transfera pokrije, LOL
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#872 |
|
Registered User
|
Poslano u JL. Neka netko od vas pošalje DAZ-u, HNS-u, Dinamu, udruzi navijača...
|
|
|
|
|
#873 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
#874 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
mislim da su i oni svjesni da je to drek kaj su nacrtali inace, bi referendum vec puno prije bilo. sumnjam da se baviju redizajnom. |
|
|
|
|
|
#875 | |
|
googlebot
|
Quote:
Uglavnom, nikakvo doštukavanje i dokrpavanje ne dolazi u obzir. Maksimir će s ne znam kakvim šminkanjem biti i ostati ruglo. Takve stvari ne koštaju malo i s tim novcem bi se već moglo planirati neki manji stadion |
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Registered User
|
Quote:
Novi mali stadion bi koštao minimalno 20 milja ojra dok ovdje pričamo o maloj investiciji koja bi se itekako isplatila.Lupit ću cifru od milju eura,ne vjerujem da bi koštalo više a uzevši u obzir da se maks još neće rušit 3,5 godine itekako bi se isplatilo.Rok gradnje bi bio mjesec dana uvrh glave ,neka HNS i Dinamo podijele troškove...Neznam zašto misliš da je svejedno,istina,stadion će i onda bit ružan al će barem atmosfera bit bolja,prisnija...
|
|
|
|
|
|
#877 |
|
googlebot
|
Milja eura? Za montažne tribine? kad je riječ o javnim investicijama za te pare nitko neće ni radnike dovest na gradilište a kamo li počet nekaj radit. Za milju mogu eventualno prefarbat ogradu...
|
|
|
|
|
#878 |
|
BANNED
|
Farbanje zapadne tribine, rusenje ostataka zapada stajanje, micanje ploca ispod sjevera, sadnja trave oko atletske.. 10 milja kuna uvrh glave. A to nije problem ni manjim klubovima od Dinama. Ne treba nist nadogradjivati.
|
|
|
|
|
#879 |
|
Registered User
|
Pozdrav, pisem u ime nekolicine koja sudjeluje na forumu SKYSCRAPERCITY u kojem se raspravlja, medju ostalim i o sportskim objektima. Ovih se dana pojavio jedan dobar prijedlog, bar mi tako mislimo, po pitanju maksimirskog stadiona. Naime dok se ne rješi ta trakavica ideja je da se na atletsku stazu kao privremeno rjesenje postave montazne tribine koje bi udovoljavale kritierijima uefe ili da se izbetonira najdonji red tribina do terena što ne bi bio preskup zahvat. To bi itekako pozitivno utjecalo na nogometni ugodaj na stadionu buduci bi navijaci bili blize igracima i terenu. Posebno se to odnosi na europske utakmice i utakmice reprezentacije. A s obzirom na reforme u euro kupovima smatramo da bi to bilo itekako isplativo slijedecih sezona, a naravno vec i od ove. Mislili smo sami poslati e-mail u NK Dinamo i u HNS da se nesto poduzme po tom pitanju, ali smo se pobojali da bi se mogao nas e-mail previdjeti ili olako preci preko njega. Pa vas kao dnevne novine molimo da javno progovorite o tome da se vidi postoje li ikakve realne mogucnosti po tom pitanju. Hvala i pozdrav! |
|
|
|
|
#880 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|