|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
| View Poll Results: Zagreb-akcija stadion: Maksimir ili Kajzerica | |||
| Maksimir |
|
109 | 35.74% |
| Kajzerica |
|
196 | 64.26% |
| Voters: 305. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#1281 | |
|
patolog
Likes (Received): 58
|
Quote:
![]() hoffenheim i sinsheim su susjedni gradovi ma kakva 7 kma ![]() i sinsheim nema nikada 50.000 stanovnika
|
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Može objašnjenje zašto se 3LHD-ov stadion neće graditi (ako će se išta i graditi)??
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Registered User
Likes (Received): 188
|
|
|
|
|
|
#1284 |
|
*waiting for you til 3*
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Registered User
|
Ja ne shvaćam da Zagreb mora uvijek biti vječiti luzer po pitanju projekata.
Kincl napravi jebenu arenu zagreb, a onda ovi odluče graditi ovo čudo. Nadam se da se vulkan neće graditi, jer je na natječaju bilo boljih prijedloga. |
|
|
|
|
#1286 | |
|
ruralan
Likes (Received): 567
|
Quote:
ovaj projekt od 3LHD kak taj stadion uopće izgleda?? svi renderi su napravljeni da prikazuju kako bi to izgledalo iz daljine. mene zanima kak to izgleda iz bliza, od čega je fasada, što to svijetli, koliko koštaju ti materijali... uzmi za primjer ove rendere od kincla, lijepo je prikazano kak bi to izgledalo, nekakva metalna konstrukcija koja bi bila vidljiva, ala ptičje gnijezdo. vulkan metalna konstrukcija na koju bi se postavljala guma... a što je ovo, ogrugli stadion, koji nalikuje na nekakvo pecivo i svijetli u mraku... mislim ako netko ima nekakve podatke, slike nek stavi jer ja ne vidim kakav bi to stadion bio...
|
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Registered User
|
Ok mi je i ovaj od 3LHD, ali Vulkan mi je još uvijek zanimljiviji. Jednostavno je drukčiji! Osim toga ima čak i žičaru, a što je to stadion bez žičare
tko je to još vidio Evo da se malo podsjetimo:![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1288 |
|
SuperMod
|
kincl ili vulkan...oba su mi izvrsna. 3lhd je isto fora, ali jbg kad su fulali lokaciju.
vulkan mi je od početka izvrstan, a sad mi se i ovaj kinclov sve više sviđa što ga više gledam. |
|
|
|
|
#1289 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
Što ima veze kaj su fulali lokaciju? Pitaj boga koliko će se još natječaja organizirati dok se nešto ne počne graditi. Inače, baš je ta lokacija u nekom starom GUP/GPU-u bila namjenjena za stadion, ima i slika makete koju smo već puno puta stavili tu na forum. I nije mi jasno kako su mogli fulati slučajno, to je valjda bila namjerna diverzija, samo ne znam što su s time htjeli postići kad su znali da zbog toga neće konkurirati za glavnu nagradu koja donosi najviše para.
|
|
|
|
|
#1290 |
|
*waiting for you til 3*
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
#1291 |
|
studying
Likes (Received): 1
|
vulkan je sjajan, to bi bio odličan trademark zagreba. samo bi trebal osjevernu tribinu napraviti u jednom dijelu, da svi boysi budu zajedno, nešto kao na signal iduna parku (iliti Westfalenu bivšem)
|
|
|
#1292 |
|
Registered User
Likes (Received): 115
|
Nebreš graditi (zapravo - nebreš kopati tamo) tak nekaj na toj lokaciji. Podzemne vode pokraj Save... bilo je objašnjeno već par puta zakaj bi stadion bio tu di je. A zakaj su ga ovi stavili tamo? Jer su fulali. Dogodi se
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1294 | ||
|
;)
|
Quote:
![]() ![]() Quote:
Svugdje u zapadnim gradovima su obale rijeka gusto izgrađene i drito na samim rubovima, gradilo se prije par stoljeća, gradi se i danas. Čak se kopaju kanali i grade umjetni otoci i sve to na mnogo većim rijekama od ovog našeg potoka. Ali zato jedino Zagreb i Sava daju nepremostivi problem podzemnih voda, to je valjda neki fenomen, trebali bi ga registrirati kao svjetsko čudo! A čak su i kod nas obale u planu da se izgrade, sa suprotne strane su planirane zgrade Vlade, na mjestu hipodroma stanovi, jedino tu na mjestu gdje je 3lhd "greškom" smjestio stadion su nekakve podzemne vode.![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#1295 | |
|
ruralan
Likes (Received): 567
|
Quote:
da je netko to spomenuo prije 50 godina ljudi bi se smijali... nije nikakav problem izgraditi stadion pored nasipa... ali ako se odredilo da stadion bude na nekom mjestu, ne možeš ga u projektu napraviti negdje drugdje, to je kao da ti nekom daš da ti napravi projekt za obiteljsku kuću, a on ga napravi na susjedovoj parceli... a i cijeli projekt, sada kada sam ga pogledo na DAZ stranici mi je lijepo, ali nekako deja vu, sve već viđeno...
|
|
|
|
|
|
#1296 |
|
studying
Likes (Received): 1
|
[QUOTE=Sarcastic Saracen;34672852]Valjda misliš landmark.
![]() ![]() Da, mislio sam na landmark, nešto u školi radili o trademarkovima pa sam se zaje...
Last edited by Livno80101; April 5th, 2009 at 03:12 PM. Reason: gs |
|
|
|
|
#1297 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Još malo laži :
Bandić: Odluka o stadionu nakon izbora http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...4,6,,158527.jl |
|
|
|
|
#1298 | |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#1299 |
|
;)
|
Zagreb nije u stanju sagraditi ni onakav stadion ko u Dugopolju, a koji košta za ZG prilike mizernih 55 milijuna kuna. Kad vidim na kakvim "stadionima" igraju Dragovoljac i Zagreb dođe mi zlo, pa zar to nije sramota?! I onaj sumnjivi Zubak iz Sesveta stalno najavljuje neki pristojni stadion za svoga prvoligaša, i od svega toga jedno veliko ništa. To je valjda neki zagrebački stadionski sindrom.
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Registered User
|
http://www.index.hr/sport/clanak/kod...cu/429923.aspx
možda da se mi sa foruma isto okupimo i napravimo akciju za rušenje maksimira i njegovu izgradnju na kajzerici? |
|
|
![]() |
| Tags |
| zagreb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|