|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
| View Poll Results: Zagreb-akcija stadion: Maksimir ili Kajzerica | |||
| Maksimir |
|
109 | 35.74% |
| Kajzerica |
|
196 | 64.26% |
| Voters: 305. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 119
|
Evo vratih sa sa jedne masove kvartovske kave, ekipu baš i ne zanima arhitektura previše ali svi su vidjeli "vulkan" i od 6 ljudi samo se jednome sviđa dizajn.
U petak je ekipa s posla isto kolutala očima na pobjedniči rad tako da mislim da je ishod referenduma prilično izvjestan. BBB će isto glasati za Maksimir, a ni Bandiću vulkan nije najbolje sjeo... ništa od toga. Ostaje Maksimir )
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
od poslovnih prostora, nebodera, mega shopping centara i stambenih zona sve. naravno Maksimir će i dalje trunuti. dok se ne zaborivi MaxBoglove i Alpinine ponude, pa IGH dobije JPP. A onda s pojeftinjenim Kincl rješenjem, napucanim s poslovnim prostorima - makar rušili i sjevernu tribinu (jer nema uvjeta za UEFA-u) |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Registered User
|
isprike: Maksimir nema uvjete za UEFA Champions, i za UEFA EURO 20xx.
za UEFA EURO kvalifikacijska natjecanja ima, jer su uvjeti umnogo lakši (pošto ni jedna repka istočno od linije Trst-Beč-Berlin ne bi mogla održati utakmicu doma, tek Poljaci i Ukrajinci za par godina, kad završe stadione). To isto vrijedi i za UEFA Cup. Ali ni ovo neće dugo, za 2-6 godina će i ova dva natjecanja itekako stisnuti svoja potraživanja od stadiona. E onda smo u banani, pa ćemo naglo stisnuti i prdnuti i srediti Maksimir po najskupljoj cijeni (rekoh gore tko i po kojem projektu) Znači: repka igra na Maksimiru 100%, jer na Poljudu uvijek gubi A trenira cjelokupna organizacija na Kajzi - centralna lokacija hr nogometa svih uzrasta, spoli i dobi! Krucijalan objekt...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Always attacks
|
Neznam ni sam kaj da velim.....Na jednom drugom forumu, još prije, posvađao sam se sa nekima u korist Maksimira. Razlog, rekao bi najviše emocionalni, naime, od osnovnjaka sam živio za tekme na koje smo tada redovito išli, živjeli smo za Maksimir. Duboko mi se usadio u srce, kao i mnogim drugim zagrepčanima. Na tekme već odavno ne idem, ali još me drži taj osjećaj.
Ipak, nešto u mom razumu me navelo da glasam za Kajzericu iako ni sam nisam siguran dali doista tako i mislim. Izgleda mi to kao realno rješenje što se tiće pozicije i pristupa. Izbjeglo bi se stalno zatvaranje Maksimirske nakon većih tekmi, kao i obavezno natjeravanje između murje i određenih grupa navijaća zbog razno raznih ekscesa po okolnim ulicama kao i ugroževanje slučajnih prolaznika, što sam imao prilike dosta puta vidjeti. Dakle nisam siguran više ni sam, pa sam stavio Kajzericu. Stadion mi je prvi tren bio jako čudan, ali što više ga gledam, neznam, možda bi bio određena atrakcija u gradu. Ostaje jedino u tom slučaju, obožavateljima simbola pojma "Maksimir", da ga s vremenom prebole. Ja osobno ću preboliti, ali sjećanje na te dane i na Maksimir, ostat će uvijek u mom srcu.
|
|
#126 |
|
BANNED
|
Mate Ballota, taj kurbin sin
, je jučer ipak bio u pravu! ![]() Ništa od stadiona! Nema veze, bar smo se jučer i danas lijepo zabavili . . .
|
|
|
|
|
#127 | |
|
free-lance
Likes (Received): 319
|
Quote:
Meni je svejedno, no opet će vam se svi rugat kakvu ste ovaj put povijesnu šansu shebali. Slično ko onaj HAŠK Građanski slučaj, gdje ste prvo bili za promjenu imena (trebao je biti Građanski ako se dobro sjećam) no onda se sa ovim dodatkom hašk situacija promijenila, u međuvremenu HDZ pao u nemilost i ostao vam naziv Dinamo kao simbol bunta i htjenja a koji baš i nije neki štos (Minsk, Kijev, Pančevo?...) A glede arhitekture - pa trebalo bi malo poradit na senzibilitetu i obrazovanju naše svekolike nacije. Sjetite se kako je to kad naprave neku novotariju (npr. neki model automobila) Isprva je ružan možda , no s vremenom ga prihvatite i zavolite i postane vam jako lijep...Tako je s modom i svim drugim novotarijama. Bilo bi sjajno kad bi konačno većina ljudi bila otvorena za: NOVOSTI, PROMJENE, NAPREDAK a ne stalno okrenuta k starom, tradiciji sumnjive vrijednosti i nespremna na promjene. Da i još par rječi o lokaciji da citiram samog sebe od prije kojeg mjeseca: Sva je sreća da je Bayern Munchen tamo neki seoski klub.Bez tradicije naravno.Da ne spominjem tamo neke zehcigere, kaj got.Lako se njima bilo preseliti na ledinu izvan grada još pokraj deponije otpada.Ionak su prije igrali na pišljivom olimpijskom stadionu,pih...Oni su ipak selski klub. Za razliku od Dinama. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
SuperMod
|
mislim da je prerano da se donose čvrsti sudovi jer ako ste primijetili, vulkan je prvi projekt modernog tipa u zagrebu koji je danas bio popraćen u svim novinama i jučer u svim vijestima na svim programima. mislite da će se sad samo tako odustat jer se u hrvatskoj sve odvija "ispod stola"? čisto sumnjam...
sjetite se samo našeg towera 123...on je bio popraćen samo u nacionalu i uopće nije doživio neki odjek u javnosti, i kao što je vidljivo, o njegovoj gradnji nema nikakve vijesti. off topic...i ja sam jutros bio na kavi sa 3 ljudi i vulkan se svima svidio
|
|
|
|
|
#129 |
|
The flying Dutchman
|
a u k....!!!! ajmo se onda svi jednostavno preseliti u hercegovinu pa ćemo svi biti sretni!
|
|
|
|
|
#130 |
|
The flying Dutchman
|
10:1 u korist vulkana prije 30 sekundi!!!!!!!
|
|
|
|
|
#131 | |
|
SuperMod
|
Quote:
ja se iskreno nadam da ljudi ne vjeruju u ovo (dakle, da se na maximiru pobjeđuje a na poljudu gubi) jer je to čisto praznovjerje, a ako to netko stvarno misli, sorry, no offence ali taj je fakat primitivan ![]() rezultat ostvaren na utakmici prvenstveno ovisi o raspoloženju igrača i njihovoj spremnosti i pripremljenosti, a nikako ne o tome jel igra u zagrebu ili splitu. to su prvoklasne gluposti. |
|
|
|
|
|
#132 | ||
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Quote:
. Mislim što je to tradicija da ona koči napredak . Tradicija OK, ako ne postoji ništa bolje (iako prema mojim pogledima ništa nije toliko dobro da ne može biti bolje), ali ako se radi o napretku i poboljšanju kako uopće nešto kao tradicija se može isprječiti tome ... Meni se čini da ovom logikom i mentalitetom našeg društva bi čovječanstvo vrlo vjerojatno bilo u prethistorijskoj eri - pa svi jedemo sirovo meso već tisuće godina nema razloga prekidati tradiciju , ili niti nismo govorili nikad prije nego smo se glasali životninjskim zvukovima, zašto bi sad odjednom počeli koristiti nekakav jezik (naljutit će se naši preci na nas jer bi ih time izdali ) - svašta ...Quote:
. Za to popušiti mislim da nije sposoban niti ispodprosječan pripadnik našeg društva, a kamoli netko drugi .
Last edited by Astralis; May 3rd, 2008 at 04:08 PM. |
||
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
Iako je Banderos kao suncokret.. mislim da si nakon citavog ovog hypa u medijama o pobjednickom radu nece moci dozvoliti da se tu jos jednom poigrava.. bas i zbog toga jer su izbori prid vrata.
Jedino sto bi si ja mogao zamisliti je da ce se nesto promijeniti na refarendumu u vezi postavljenih opcija! Ako grad stvarno bude zelio da makne Plavi Vlukan kao opciju za Kajzericu.. mogu si zamisliti da ce dati ljudima da kao "sami" odaberu od prva tri nagradjena projekta kojeg bi oni zeljeli.. zivi bili pa vidjeli!
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
...mislim da ce nash suncokret ovaj put ipak malo stati na kocnicu i nece previse glumiti najpametnijeg na svijetu vec ce stvarno za pravo i jednom vec poslusati struku ,a kaj se navijaca tice mislim da doticni gospon Arhitekt treba jos odraditi mrak rendere i prezentaciju svog nauma tak da napokon jednom ovaj grad popusi marketing u pravom smislu rijeci ,a ne kao do sad od uha do uha kroz milion usta šapat i odlucivanje kroz neku bojazan i obavezno ali to jebeno zagrebacko pametno ALI :shit:Treba imat mooda jednom ...jel coojete purgeri Nemojte da vam dotepenci pricaju o razvoju grada
|
|
|
#135 |
|
BANNED
|
Malo sam prosurfao internetom posljednji sat vremena i izgleda da je ovaj Plavi Vulkan doista izazvao opću pozornost i zanimanje hrvatske javnosti. Po raznim forumima i portalima se razvila žestoka diskusija ne temu sličnu ovoj našoj.
Bambam i Tony, možda ste i u pravu. Možda je javnost sada toliko jako zagrizla ovaj mamac da Bandić i ostale gradske glavešine ovaj puta neće moći tek tako uzmaknuti i eskivirati ovaj projekt. |
|
|
|
|
#136 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Iskreno da kažen ,Vulkan je izvana ružan ajme majko, ali ovo je samo idejni projekt (render) i siguran san da će se poboljšat. Iznutra je za poludit dobar ali i to je samo idejni projekt/render. Bilo kako bilo kad se izgradi bilo kakav stadion bit će lijep 100%
![]() Ako Priština može 160metarski tower, može i Zagreb stadion, bez uvrede Kosovari . Bandića triba potirat iz Zagreba ako opet zajebe |
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
Kad sam prvi put vidio "Vulkan", pomislio sam da se Banditić umješal u natječaj i odabral ovaj projekt, jer će on imat najmanje šanse na referendumu s Maksimirom!
Evo toe bil moj prvi dojam! Al baš sam zato sad još više za Kajzericu! |
|
|
|
|
#138 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Vulkan je na prvi pogled odbojan, ali kad ga se gleda malo dulje i detaljnije jednostavno se vidi cijela perfekcija dizajna. Ste vidli ove otvore okolo na fasadi
.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Moa
Likes (Received): 1
|
Zaljubio sam se u Vulkan.. Ništa više mi nije bitno. To je jedini projekt, što se tiče stadiona u ZG koji ja želim da se realizira.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| zagreb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|