|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#62 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Inak porodné nepatrí prisťahovalcom pokiaľ nezískajú občianstvo SR a ani na sociálne dávky nemajú prisťahovalci v SR nárok pokiaľ nezískajú občianstvo. Do získania občianstva majú nárok len na príspevok pre prisťahovalca - ešte nižší ako sociálka. Myslím si že Slováci v ČR niesú najproblémovejšie etnikum, skôr by som tam videl Rómov či už z ČR alebo pôvodom zo SR a potom ešte možno Ukrajincov a Rusov (hlavne ich mafie).
Last edited by Henrich37; April 18th, 2010 at 01:55 PM. |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Liberečák
Likes (Received): 0
|
no jo, ale kdo bude rodit ty děti, aby měl 25000? cikáni zase nejvíc... já bych to vyházel... Slováci nejsou vůbec problémoví, je jich tu hodně... je s nima sranda a nejsou to žádní idioti a člověk jim aspoň rozumí, když v krámě stojim a očividně si tam dva větnamci něco melou očividně o mě, a já jim nerozumim, tak bych je poslal k zemi už jen za to...
|
|
|
#64 |
|
Save Northern Bohemia!
Likes (Received): 5
|
Jo, náhodou se člověk docela pobaví, když občas v noci otevře okno a poslouchá řev přiožralých slovenských lopat na cestě z centra na ubytovnu...
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registrirani Slaboumnik
Likes (Received): 442
|
Ach jo, je tu docela sranda v ceskym forumem a slyset ty keci zase. Se citim jako doma!
Vetnamci jsou pilnejsi nez Evropany! A co jsi myslis, kolik srandu si delaji v Zapadni Evropy s nami...
Tek serious mek laugh. Szukam ser! Last edited by Newropean; April 18th, 2010 at 08:00 PM. |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Save Northern Bohemia!
|
Jestli se tu dokážeš prezentovat pouze urážkami a žádnými argumenty, tak, prosím, raději pomlč.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
Vy ale taky urážítě, pro změnu všechny příslušníky jiných národů než toho českého...
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Save Northern Bohemia!
|
Kde jsem tady konkrétně já urazil jiný národ?! Něco takového se mi příčí.
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
možná ti to už ani nepřijde, ale tohle mi přijde jako docela urážlivá věta...
http://www.skyscrapercity.com/showpo...3&postcount=64 |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Save Northern Bohemia!
|
To chce ovšem velice bujnou fantazii, v tomhle spatřit urážku národa... Snad nechceš říci, že se tímto snažím urazit slovenský národ?
Kdybych podle pár desítek beznadějných případů, co denně potkám po městě i jinde, soudil všechny příslušníky jejich národností, tak bych musel nenávidět snad úplně celý svět. I kdyby tomu tak bylo, nedává to nějakému frustrovanému jedinci právo o mně tvrdit, že jsem "ubozacek" a dělat tu tím zbytečně zlou krev. Nechci mluvit za všechny, ale myslím si, že tohle tady nemáme zapotřebí.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Liberečák
|
příslušníky nepřizpůsobivých národů budu urážet vždycky, pokud někdo mluví česky, a dodržuje všechno co má (od zákonů, přes vyhlášky až k hygienickým předpisům a to včetně hluku) nemůžu proti němu nic mít...
např. pro Romy je nejvíc vypovídající rozdělení s přízvukem/bez přízvuku... otta: narážky typu nauč se česky jsou skutečně akt zoufalství, navíc v mém příspěvku není nic, co by pravidlům a pravopisu odporovalo...
|
|
|
#74 |
|
Serious Bohemian
Likes (Received): 8
|
Všechny příslušníky nebo jen ty, kteří to nedodržují?
To je totiž zásadní rozdíl, který rozhoduje o tom, jestli jste nebo nejste rasista. V ČR existují dvě protichůdné, ale stejně škodlivé tendence: na jedné straně má spousta lidí rasové předsudky vůči všem příslušníkům některých menšin bez ohledu na jejich chování, což např. spoustě slušných Romů komplikuje život, protože je s nimi částí společnosti nakládáno jako s těmi neslušnými a na druhé straně je jinou částí společnosti jakákoliv aktivita k vynucení dodržování pravidel tou neslušnou částí pokládána za rasismus. Oba tyto tábory jsou si navzájem důkazem o tom, že ten jejich názor je ten pravý, což vytváří začarovaný kruh na který doplácí jak neproblémoví příslušníci menšin, kteří jsou poškozováni mediálním obrazem "typického diskriminovaného Roma" ze sídliště Janov, jehož hlavní diskriminace spočívá v tom, že po něm někdo chce zaplatit nájem, tak neproblémoví sousedé problémových, jejichž problémy nechce nikdo řešit bo strach z nálepky rasisty. Všeobecný výsledek je, že nasraný jsou všichni. Btw "větnamci melou o mě" pravidlům pravopisu skutečně odporuje, ale souhlasím s Vámi, podstatné to není. |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
photographer-amateur
Likes (Received): 23
|
Quote:
Slovakia 43.1 %, Ukraine 19.6 %, Vietnam 8.9 %, Poland 5.5 %, Romania 2.3 %, Russia 2.2 %, Mongolia 1.8 %, Germany 1.8 %, Bulgaria 1.7 %, and Moldova also 1.7 %. The Ministry of the Interior of the Czech Republic. 2008 Status Report on Migration in the Czech Republic
|
|
|
|
#76 |
|
Liberečák
|
HiRazor: pokusím se to napsat líp "nepřizpůsobiví členové společnosti" většinou romové, vientamci, ukrajinci ale bohužel i češi... proti komu nemůžu nic mít jsou slováci, němci, západoevropané, černoši, jižané a lidé z ještě větší dálky (jížní amerika např.), to jsou vesměs slušní lidé, samozřejmě mám spoustu přátel mezi příslušníky mnoha ras a národů (mezi romy a dokonce i muslimy)... jediné co říkám je, že se musí přizpůsobit tomu, jak to zde funguje a ne si vynucovat cokoli pod nálepkou rasismu a xenofobie, to co si dovolují někteří romové u nás nebo muslimové v Británii a Francii je naprosto nehorázné, pokud se někam přestěhuju, tak přece nemůžu žít stále stejně...
mluvím jen o chování, úplně jiná věc je organizovaná trestná činnost (padělání, mafie, nacismus), to je věc policie, teď mluvím jen o tom, koho bych chtěl nebo nechtěl mít jako souseda...
|
|
|
#77 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
tohle si mezi sebou řešte někde na xchatu radši..
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Liberečák
|
je to přesně k tématu
|
|
|
#79 | ||
|
photographer-amateur
Likes (Received): 23
|
Quote:
Quote:
![]() Mimihoden, osobně necitil jsem žadny rasizmus, naopak všichni lidi kterych jsem potkal byli napomocne, zejmena co se tyka učitelů a studentů Česka. Navic Česka vlast se dela podminky aby pomoct cizincům ryhleji se sjednocovat ve česku společnost. Omluvam se za mou češtinu.
|
|
|
|
#80 |
|
Liberečák
|
oni češi nejsou přímo rasisti, ale hodně daj na první dojem...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|