|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#2041 |
|
Rough'n'tough
Likes (Received): 236
|
Албена си е шест точки за семейна почивка, все още.
Last edited by Vojvoda; July 27th, 2011 at 06:58 AM. |
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Rough'n'tough
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
DJ in da neighborhood
Likes (Received): 507
|
Трансмариска – древното начало на Тутракан
Quote:
Last edited by krasen; July 31st, 2011 at 02:03 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2044 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Демократично-алчният туризъм преля кафя&
Ако не изгорят във влак или автобус по пътя, българските деца непременно ще ги отровят или удавят на Лайноморието
Просто наистина не знам откъде да започна и как да си подредя мислите, че да избълвам що-годе нормално това, от което съм потресен. Гнусотията стигна до кафявия си край. Дебелокожието, алчността, простотията и наглостта на имащите концесии, аренди и не знам какви си местни простотии и далавери на морски и горски курорти преляха с кафява маса от чашата. От чашата с демократично-алчния туризъм на лакомия селяндур! Хотелиер! Арендатор, концесионер и не знам какъв си цървул! Оправдана мутра незаконно изсрала хотел на пясъка. Простотия, чалга, проституция, миризлива и гадна храна, паркинги в гората с потни цигани, предлагащи място. Гнусни квартири с изцъклени бабички, които мразят да се хаби вода. Мразят пясъка, който се внася с ходилата на почиващите, а живеят именно заради този пясък, който природата е постлала на ивицата оскъдно Лайноморие, край което по незнайни причини лакомите бабички имат гадни къщи... Арендирал детска почивна станция и се насрал. Страхотен „бизнесмен“. Бизнесменът, който мами и трови деца! Приватизатори - убийци без капчица свян. Алчни кметове-дегенерати в комбина с мутри. Фалшиви усвоявания по идиотски програми. Ето това е нашето Чревно море! Европа знае, че се краде, но дава, за да й се върне петорно. Но няма да връща този, дето краде и трови деца сега, а ще връщат после тровените деца (ако оживеят). Моля те, Европа, не давай пари на крадците в тази окаляна местност - Чревноморие! Тук се краде поголовно. Краде се всичко. От калкан до детски усмивки Прясна риба има в Гърция. Тук няма! Няма една прясна риба по Чревноморието, а ви лъжат, че е прясна. Лъжат, бе! Сядаш и казваш: Има ли пресен сафрид? Да, има - отговаря простовато момиче на квартира в Тънково и ти носи замразен и гаден сафрид, уловен в Гърция по времето на Омир. Познава се по страничната линия към опашката. На гръцкия има шипчета, на нашия няма. Лесно е да проверите и запокитите сафрида по собственика. Предлагат „почивка“ на деца по нашето Чревно море! Пратете си децата, уважаеми утрепани от прехода българи. Ако не изгорят във влак или автобус по пътя, непременно ще ги отровят или удавят на Лайноморието. Ние имаме КУРорти на Чревно море! Потресе ме ТОВА, което се случи със Сара на „красивото“ ни Чревноморие. Затова така безразборно си блъвнах първите картини, които ми се изрисуват, като се присетя за помията, наречена Български морски курорт. На Чревноморието ни убиват деца Моля, чужденците: Не идвайте тук. Огромна е опасността да загубите децата си! Не изпитвам никаква носталгия към тази клоака-курорт Слънчев бряг, само защото стана популярен от детски филм. Към кича Несебър - също. Пазя спомени от станцията на Трансстрой на Златните, защото ме водеше баба. И станцията е клоака. А беше приказна. Сега в тунела, на който толкова се радвах като дете и води към плажа, под пътя мирише на лайна. Както и курортите ни миришат на лайна. Хубаво - от лайна не се умира. Ама на нашите курорти се умира, и то редовно. Закарват те до там с автобус, който или катастрофира, или се запалва, или има дежурен пиян с пистолет, който те взима за заложник. Оцъклените и алчни бабички, които тътрят туби, пълни с вода и ги цвъкат по тротоарите, за да не спират неквартирантите там, Представяте ли си? Няма закон, няма „градска мобилност“! Има нахални бабички, които врещят зад пердетата да си махаш колата от улицата, щом не си й квартирант. Кой контролира доходите на тези невестулки? Как Държавата ги следи? Ако искаш климатик, още пет лева! Храната. Олеле! Обиколил съм всичките ни съседски държави. Бяхме с театъра и в Албания. Никъде, каквото и да правехме или коментирахме, никъде не ни сервираха гадна храна! В Албания, тази странна страна, кухнята беше великолепна. А тук? Невъобразима простащина, наглост и алчност. Как може да се тъпкат с такива гадости деца? Какъв спомен, какъв приятен миг ще остане в тези стотици прецакани деца от България? Болки, повръщня и смрад. Тези „хотелиери“ са за затвора! Защо не ги съдите, бе?!?!?! Тровят! Моля ви, осъдете ги Само че в затвора храната ще е по-добра от тази, с която хранят децата. За жалост. Нагли лъжци. Да, точно така. Отвратих се. Не ми се пише повече. Осъзнавам, че с този текст обиждам като в някакъв просташки разговор между съседи на пейката пред блока. Ама няма изказ и финтифлюшки, подходящи да опишеш тези отровители. Сигурно има и свестни. Моля, къде са? Дайте обяви във вестника. Искам да знам къде е вкусно на Чревно море! Ако щете ме псувайте, хранете, каквото искате. Но, не ходете на море тук. Аз се чувствам патриот. Думкам се в гърдите, само че друг „патриот“ в същото време ме храни с отрова и се подиграва с труда ми, който ме е закарал на „почивка“ на Лайноморието. И сега, понеже се напрегнах, сигурно и теб напрегнах, отровени читателю, искам да те разсмея малко: Появи се нов билборд. Текстът гласи следното: „Родих се твърде красива. Да го духаш, доктор Енчев.“ http://frognews.bg/news_37549/Demokr...v_ot_lakomiia/ |
|
|
|
|
|
#2045 |
|
dRusenec :)
Likes (Received): 252
|
Оооо аман. Въобще не харесвам начина по който развиваме туризма, но такива тъпотии минават всякакви разумни граници. Като не ти изнася - не ходиш. Гърция е наблизо, Хърватска е наблизо. Естествено трябва да се изсереш, един вид да покажеш обществена позиция, изопачавайки нещата доволно добре. Този е от същият сорт скучни тъпаци, които реват какво трябвало да има и какво не трябвало да има в програмата на някоя телевизия. Като не им харесва, да не гледат. Никога не съм се радвал на алчността и мутропростотията по черноморието, ама чак такива изкривени глупости откровено дразнят. В крайна сметка очевидно има нужда нещата да стоят по такъв начин, след като плажовете са пълни. Ако беше толкова отвратително, никой нямаше да отиде и пазарът щеше да нареди нещата сам по себе си. А това е откровена лузърщина и храчене. Освен това ненавиждам хора, които реват и се оплакват, но не дават никаква идея как нещата да се подобрят.
|
|
|
#2046 | |||
|
Rough'n'tough
|
Не виждам смисъл в пускането на подобни неща тук, но нали трябва да се хленчи и плюе постоянно. morgenstern ![]() Понеже се повтаря до припадък как у нас не се прави нищо за културно-историческите забележителности... Quote:
Quote:
Quote:
Last edited by Vojvoda; July 31st, 2011 at 02:44 AM. |
|||
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
noPouHuK
Likes (Received): 54
|
Опожарено жилище разкриха археолозите край Садовец
Quote:
|
|
|
|
#2048 |
|
Небостъргачевград
Likes (Received): 1154
|
Благой Рагин (председател на БХРА) във включване на живо в "Тази сутрин" по БиТВ току що изръси следния бисер:
"Тази черна страница с натровените деца е време да бъде затворена, и бързо да отворим нова" ![]() Освен това малко по-рано обясни, как качеството било занижено, защото търсенето за този вид групови услуги за деца било голямо, а нямало достатъчно пионерски лагери... |
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Rough'n'tough
|
Рагин е някоя нелепа комбинация от прекомерно желание да се говори, но неспособност мислите да се изразяват правилно. Чудно как въобще е вързал някое друго изречение...
|
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Rough'n'tough
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
доста добър летен сезон се очертава
![]() След среднощни проверки на заведения в Слънчев бряг 200 000 лв. оборот излезе на светло. За това съобщиха от Национална агенция за приходите (НАП), които са проверявали съвместно с Агенцията по храните и Комисията за защита на потребителите. Инспекторите установили, че близо три пъти по-малко от действителния оборот отчитат на касовите си апарати нощните клубове и дискотеките в курортния комплекс. Укритите приходи от вход и продажби в четири нощни клубове на плажа, ресторант и паркинг само за една нощ са достигнали близо 300 000 лв., което е три пъти повече от отчетеното на касовите апарати на заведенията през миналия петък. Едно от най-посещаваните нощни заведения е получило приходи от 111 000 лв. снощи, от които 23 000 за такса за вход. За сравнение приходът на същата дискотека миналия петък е бил около 60 000 лв. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ia_v_slunchev/ |
|
|
|
|
|
#2052 |
|
walking in the dark
Likes (Received): 15
|
![]() Sunny Beach е още далече от места като Мykonos,Santorini или Ibiza но мисля че е на добър път.Трябва да се старее да привлече не само немски тинейджъри които да практикуват 'balconing' но и богатите европейци които търсят купон на по високо ниво. В Ibiza входа на някои дискотеки струва 40-50€ и едно whisky с кола може да ти излезне 15€, затова мисля че Слънчев Бряг може да се възползва от това като по евтина дестинация можейки да предложи нещо подобно за много по ниска цена.
|
|
|
#2053 | ||
|
Rough'n'tough
|
Quote:
Quote:
Last edited by Vojvoda; August 7th, 2011 at 05:52 PM. |
||
|
|
|
|
|
#2054 | |
|
Registered User
Likes (Received): 117
|
Quote:
|
|
|
|
|
#2055 |
|
dRusenec :)
Likes (Received): 252
|
Преди два дена се върнах от Слънчев Бряг...Влас по-точно. Инфраструктурата е ужасно неадекватна - от Влас до излизането от мегаполиса Равда-Слънчев Бряг-Влас (хаха, няма майтап - това трябва да е втория по големина град в момента, след като имало 400 хиляди летуващи) измина час, въобще не преувеличавам. Зверско задръстване. Мисля, че инфраструктурата, точно в района на Слънчев Бряг е кошмарна, улиците са тесни, светофарите са зле регулирани. Направи ми впечатление простотията на няколко софийски селяндури, които решиха да карат офроуд по паважа отстрани на пътя, да не се минат нещо да чакат. Както и да е. Бяха нарочно засечени от някакъв пич, на който явно му писна от глупости, при което почнаха клаксони, псувни закани и демонстративно излизане от колата и тряскане на врати, въобще голям смях.
В Слънчев Бряг за седмица стъпих само веднъж, за да се убедя че най-неприятните неща, които бях видял преди няколко години и бях сигурен че ще разкарат, още стоят. Има разни бараки, на които не им е мястото там. Уж ги махаха или поне така говореха по телевизията, но са си там. Сега няма лошо, ама някои места приличат по-скоро на битак и не виждам с какво въпросните бараки допринасят аз курорта. Също така с паркирането момента е забавен...има едни електронни табели с паркинги и места и във всички паркинги имаше прилично много места, при все това идиоти спрели където им падне. Да не говорим и за табелите "private komplex", пред което "keep the child" (което звучи като "не абортирай") бледнее. Имаше бездомни кучета! А за Влас...беше хубаво място недалеч от лудницата, сега е станало по-презастроено и от Слънчев Бряг. И като цяло надявам се скоро да дойде момента, в който ще почнат да рутят хотели, за да разширяват улици и да строят паркове, както в Испания. Едно време бях чел за някаква симулация, според която падането на астероид с диаметър 200 метра в Черно море щяло да взриви сероводорода и ефекта от сблъсъка щял да бъде като след падане на обект с 1/4 от масата на луната. Та една вечер към 3-4 се събуждам от някакво зверско инфразвуково думкане и първото което ми мина през главата в просъницата беше въпросната апокалиптична картина...после ми хрумна че най-вероятно идва откъм Какао бийч. Съвсем сериозно, на няколко километра оттам, се чува доста зверско от време на време ![]() Като цяло още еволюция си трябва. А, да, Лидъл са направили супермаркет малко преди Несебър, което е много добра идея. Като гледам колко тъпкан с автомобили беше, имам чувството че разни магазинчета дето продават неща на тройно по-висока цена, ще измрат. Така че ето една стъпка от еволюцията, ехех. Други позитивни неща - пътят от Сл.Бряг до Влас е стегнат, направили са го две платна, тротоари, лампите от едната страна не бяха сварили, но догодина трябва да е ОК. Също така не помня преди, но сега го има - някъде откъм Ахелой до мегаполиса, пътят вече е двулентов. Освен това гледам че доста хеликоптери пърпорят, преди години не беше така. Също така ми се струва че автобусите са по-нови. И аквапарка си има собствен транспорт и спирки, което е забавно ![]() Друго позитивно е че е станало масово явление да се отглеждат палми и това придава някак по-екзотичен вид.
... Last edited by bgrs; August 7th, 2011 at 11:00 PM. |
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
walking in the dark
|
Quote:
Ами много елементарно,без да изреждам с какво е по добър Мykonos,сега да излезна по улицата от 100 испанци да питам едвали 4-5 ще знаят къде се намира а Mykonos и Santorini знаят че е в Гърция и заедно с Малта и Ibiza са предпочитани тук ако искаш много фиеста.И като гледам предаванета по туризъм наи вече излизат Гръцките курорти,Малта,Хърватия,Туpция и можеби някои френски курорти като Niza. Би трябвало да се питаме защо едно малко островче с не повече от 15.000 хиляди жители зимата привлича десетки хиляди туристи всяко лято и с тези високи цени.Значи нещо за направили добре
|
|
|
|
#2057 | |
|
walking in the dark
|
Quote:
Благодаря ти за анализа.Просто му трябва още 5-6 години за да 'европеизира' изцяло.Направи ми впечатление факта че по черноморието няма палми почти а то си има всякакви сорти какъвто и да е климатът. Градове като Варна ще спечелят много ако напалнат градът с палми.
Museo de la Evolución Humana Burgos Capital Española de la Gastronomía 2013 Където всички мислят еднакво,никoй не мисли много Last edited by Dante_1; August 8th, 2011 at 01:50 AM. |
|
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Registered User
Likes (Received): 117
|
Quote:
Всичко,това за което говориш се нарича реклама,имидж и т.н. От колко години се развиват и се посещават гръцките острови,турските курорти,испанските ? Слънчев Бряг до 2000 год. някой да ли го е бил чувал изобщо ? Ще видиш,какво ще се случи след 10-15 год. още сме в начален стадий на развитие като държава,курорти,общество и всичко останало.Самият факт,че туристите в курорта нарастват със всяка изминала година е красноречиво доказателство,че явно имиджът на курорта се подобрява.Точно пък,ако искаш фиеста,Слънчев Бряг е феноменалното място за това.А какво е това нелепо сравненение на остров в Гърция с курорт в България през зимата ? Едва ли на гръцките острови през зимата,може да стане отрицателни градуса.
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Registered User
Likes (Received): 319
|
Quote:
A да, имаме си разбира се и това :
|
|
|
|
#2060 |
|
t3h s3x
Likes (Received): 198
|
На какао звука е страшен, на Тиесто ни изкърти
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bansko, black sea, borovets, bulgaria, golden sands, plovdiv, sofia, sunny beach, tourism, varna, veliko tarnovo |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|