daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > The Lounge > Archive

Archive Old, closed threads

View Poll Results: Cu cine votezi?
Vasile Blaga, PD-L 17 60.71%
Sorin Oprescu 2 7.14%
Nu votez 9 32.14%
Voters: 28. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old June 2nd, 2008, 09:13 PM   #241
Corneliu
Irreligious

Corneliu's Avatar

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by toxicduck View Post
Scopul afiselor nu e sa convinga ci sa familiarizeze publicul cu figura unui candidat. O figura familiara este automat investita cu mai multa incredere decat un necunoscut. Nici mie nu imi plac afisele, insa au rostul lor si, din pacate, nu o sa scapam de ele prea curand. Daca s-ar institui un ban pe toata publicitatea din oras, asa cum au facut in Sao Paulo, atunci poate am avea o sansa sa scapam si de mizeriile astea de afise electorale.
e naiv si ala care se familiarizeaza cu figura canditatului pentru prima oara din afisele electorale.

Mai avem putin pana cand candidatii vor dori sa se imprime figura lor si pe buletinul de vot, precum in Irak sau Afganistan.

Am vazut un poster de-a dreptul idiot in sectorul 2, un candidat al PNG arata cu degetul unde sa voteze cetateanul: Votati pe pagina doi!!

Adica sa fii atat de idiot incat sa nu poti gasi acea pagina si singur...pana si asta sa ti se spuna Dar hey, e un om crestin si merge la biserica...si da bani la saraci

Sponsored Links

Old June 2nd, 2008, 09:52 PM   #242
toxicduck
Flying Pig worshiper

toxicduck's Avatar

Likes (Received): 0

Investirea de incredere intr-un nume sau altul are loc la nivelul subconstientului. La fel si cu brandurile, ideea nu este sa te convinga ca detergentul lor este mai bun decat un detergent "normal", ci sa iti "graveze" brandul in memorie. De aia a avut Oprescu un scor asa de mare, cu publicitate minima, el deja este mai cunoscut decat oricare dintre candidatii lui. A stat la cutie ca sa nu riste sa-i fie demascata incompetenta si a trecut de primul tur in virtuea inertiei.
toxicduck no está en línea  
Old June 2nd, 2008, 10:21 PM   #243
Corneliu
Irreligious

Corneliu's Avatar

Quote:
Originally Posted by toxicduck View Post
Investirea de incredere intr-un nume sau altul are loc la nivelul subconstientului. La fel si cu brandurile, ideea nu este sa te convinga ca detergentul lor este mai bun decat un detergent "normal", ci sa iti "graveze" brandul in memorie. De aia a avut Oprescu un scor asa de mare, cu publicitate minima, el deja este mai cunoscut decat oricare dintre candidatii lui. A stat la cutie ca sa nu riste sa-i fie demascata incompetenta si a trecut de primul tur in virtuea inertiei.

cu alte cuvinte, spalare de creier.
Old June 2nd, 2008, 10:36 PM   #244
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 935

Quote:
Originally Posted by Corneliu View Post
Am vazut un poster de-a dreptul idiot in sectorul 2, un candidat al PNG arata cu degetul unde sa voteze cetateanul: Votati pe pagina doi!!
Aoleu! Asta-i imbecilu' ala sinistru care mi-a poluat cartierul, gardul si masina cu moaca lui!
Old June 2nd, 2008, 10:45 PM   #245
COTNARI
Registered User

COTNARI's Avatar

Likes (Received): 3

Quote:
Originally Posted by Corneliu View Post
cu alte cuvinte, spalare de creier.
nuuuuu, e marketing marca PNG
COTNARI no está en línea  
Old June 3rd, 2008, 09:09 AM   #246
Fallen
Fallen

Fallen's Avatar

Likes (Received): 44

Din pacate eu n-am apucat sa votez in turu 1, dar in turu 2 o sa votez cu siguranta si nu o sa mai aiba Oprescu sanse sa iasa primar
Fallen no está en línea  
Old June 3rd, 2008, 09:55 AM   #247
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 323

Nici eu nu am votat pentru ca am lucrat Dar si eu sunt hotarat sa ma duc in turu' 2 si sa-mi conving toti prietenii si familia sa voteze pentru Blaga si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel (cu prietenii si colegii vostrii).

VOTATI BLAGA!

PS: Daca iese Medicul Zburator, o sa ajunga si Bucurestiul sa ramana in urma altor orase precum o face Constanta, Galatiul etc, desi au potential imens.
Le Clerk no está en línea  
Old June 3rd, 2008, 12:57 PM   #248
addrian03
Registered User

blaga la primaria capitalei si bodu la primaria sect 5 in care locuiesc pt ca m-am saturat de analfabetu asta de vanghelie si avand in vedere ca diferenta dintre cei doi din primul tur de scrutin a fost facuta de cele 40000 de telefoane facute cadou de vanghelie am sperantze ca bodu o sa recupereze in turul 2 pentru ca lui vanghelie cred ca i s-au cam epuizat fondurile electorale ))
addrian03 no está en línea  
Old June 3rd, 2008, 01:55 PM   #249
RODINVEST
Ihaveadream

RODINVEST's Avatar

Avem de ales dintre un PSD-ist si un fost PSD-ist. Unul omul lui Iliescu, altul fost om al lui Iliescu. Oprescu se lua de Blaga (prefect de Bihor)ca la mineriada a lasat minerii sa vina la BUC, oprescu uita ca Iliescu i-a chemat(de fiecare data sa dea o lectie guvernului) . In 1986 newsweek spunea ca Ion Iliescu va fi urmasul lui Ceausescu. Marea noastra problema e ca nu a fost revolutie ci lovitura de stat. Aceeasi oameni sunt la putere, aceeasi comunisti infecti. In america toti se leaga de trecut la noi canci trecut pt ca trusturile media apartin altor securisti. Asta v-o zic asa ca frustrare a mea, frustrare de PNL-ist frustrare de 8,2% crestere economica, frustrare de partid istoric si de partind initiator de aderare NATO si UE. Avem ce meritam, meritam ce votam.
Old June 3rd, 2008, 03:03 PM   #250
nebunul
Basarabia e Romania

nebunul's Avatar

Likes (Received): 96

PNL-ul a pierdut pe mina lor ... si aliantelor de 2 lei pe care le-au facut cu securistii de care vorbesti ca sa ramina la guvernare. Si in plus, romanii nu au inteles guvernarea CDR - care de fapt a deschis drumul integrarii europene. BTW mie imi place Tariceanu - e un tip deshis; un politician progresist dar care din pacate, si-a cam piedut influienta chiar (si) in interiorul partidului sau. Eu cu PSD-ul am probleme ... mari. Si nu inteleg cum se pot bucura de asemenea procentaj in Bucuresti ...

NU "Avem ce meritam", NU "meritam ce votam"

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea  
Old June 3rd, 2008, 06:27 PM   #251
Corneliu
Irreligious

Corneliu's Avatar

Castigatorul alegerilor locale este:....

(nr de primarii castigate)

PSD - 654
PD-L - 465
PNL - 352
Old June 3rd, 2008, 11:15 PM   #252
RODINVEST
Ihaveadream

RODINVEST's Avatar

E trist ce se intampla FSN 1119 Primarii PNL 352 primarii. Peste 50% dintre romani au votat FSN.
Old June 4th, 2008, 11:11 AM   #253
Fallen
Fallen

Fallen's Avatar

Likes (Received): 44

Intre cine ati vota? Ioan I Parv (PDL) sau Ioan V Parv (PNL). Cei doi nu sunt rude si au ajuns in turul 2 pentru primaria unei comune ) Si la alegerile trecute, lupta s-a dat tot intre cei 2 )
Fallen no está en línea  
Old June 4th, 2008, 01:06 PM   #254
toxicduck
Flying Pig worshiper

toxicduck's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fallen View Post
Intre cine ati vota? Ioan I Parv (PDL) sau Ioan V Parv (PNL). Cei doi nu sunt rude si au ajuns in turul 2 pentru primaria unei comune ) Si la alegerile trecute, lupta s-a dat tot intre cei 2 )
Eu as vota cu Parv.
toxicduck no está en línea  
Old June 4th, 2008, 06:01 PM   #255
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 323

Incepe mancatoria in PSD. Pesemne, lui Vanghelis ii este frica ca Doctorul Zburator ii va lua locul la conducerea PSD - Bucuresti. Mai cu spor, baieti, mai cu spor!

Cotidianul
05/06/2008

Quote:

Vanghelie: Oprescu este un demagog ieftin, susţinut de o gaşcă de hoţi
Azi - 18:01 Dan Duca
Şeful social-democraţilor bucureşteni spune că organizaţia pe care o conduce nu îl va susţine pe Sorin Oprescu în turul II, deşi acesta se bucură de sprijinul conducerii centrale a partidului.

Curentul anti-Oprescu din PSD are din ce în ce mai mulţi adepţi. După ce luni, fostul candidat al social democraţilor la Primăria Capitalei, Cristian Diaconescu, a anunţat că nu îl va susţine pe Oprescu în turul doi al alegerilor, miercuri a venit rândul organizaţiei PSD Bucureşti, prin vocea lui Marian Vanghelie, să se dezică de acesta.

"Eu, în calitate de preşedinte al PSD Bucureşti, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga. Blaga va conduce mafia lui Traian Băsescu şi a lui Videanu, în timp ce Oprescu va conduce cu Bobic în stânga şi cu Popoviciu în dreapta şi nu va avea nici un Consiliu General", a declarat Vanghelie într-o conferinţă de presă. Acesta s-a dezlănţuit apoi la adresa noului ales al PSD pentru Bucureşti.

“Sorin Oprescu este un demagog ieftin. Un aşa-zis independent. Iar dacă va ajunge primar, gaşca de gulere albe din Bucureşti se va muta în casă la el”, a răcnit primarul sectorului 5, numindu-l pe fostul senator PSD “un erou matinal de dimineaţă care vine călare pe un cal alb pentru a scăpa Bucureştiul”.

Vanghelie a ţinut să îI dea peste nas şi conducerii PSD în frunte cu Mircea Geoană care a sărit să-i ofere sprijinul partidului lui Oprescu.

"Nu am auzit ce a spus Geoană. Mircea Geoană nu e implicat în administraţia locală şi nu ştie ce se întâmplă lângă independentul Sorin Oprescu, care stă lângă o gaşcă de hoţi. Sunt scârbit de populismul acesta ieftin de a ne întrece în partid şi să spunem cât de bun este Sorin Oprescu. Dacă era bun, îl alegeam candidat. Conducerea PSD a făcut acest îndemn electoratului pe care îl are, iar eu l-am făcut electoratului pe care îl am eu”, a mai spus şeful PSD Bucureşti.
Le Clerk no está en línea  
Old June 4th, 2008, 07:00 PM   #256
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 935

Quote:
numindu-l pe fostul senator PSD “un erou matinal de dimineaţă care vine călare pe un cal alb pentru a scăpa Bucureştiul”.
Priceless! In rest probabil ca are dreptate...
Old June 7th, 2008, 04:45 AM   #257
Andrei S.
Registered User

Andrei S.'s Avatar

Trist ca bucurestenii tb. sa aleaga intre asemenea specimene.
Mai nou mizeria s-a mutat pe youtube:

Andrei S. no está en línea  
Old June 8th, 2008, 09:37 PM   #258
COTNARI
Registered User

COTNARI's Avatar

Likes (Received): 3

oleaca de publicitate electorala pe tampenia aia de site al primariei

bonus: sedintele consiliului local
COTNARI no está en línea  
Old June 11th, 2008, 08:16 AM   #259
toxicduck