|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Archive Old, closed threads |
| View Poll Results: Cu cine votezi? | |||
| Vasile Blaga, PD-L |
|
17 | 60.71% |
| Sorin Oprescu |
|
2 | 7.14% |
| Nu votez |
|
9 | 32.14% |
| Voters: 28. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#241 | |
|
Irreligious
Likes (Received): 1
|
Quote:
Mai avem putin pana cand candidatii vor dori sa se imprime figura lor si pe buletinul de vot, precum in Irak sau Afganistan. Am vazut un poster de-a dreptul idiot in sectorul 2, un candidat al PNG arata cu degetul unde sa voteze cetateanul: Votati pe pagina doi!! Adica sa fii atat de idiot incat sa nu poti gasi acea pagina si singur...pana si asta sa ti se spuna Dar hey, e un om crestin si merge la biserica...si da bani la saraci![]()
|
|
|
#242 |
|
Flying Pig worshiper
Likes (Received): 0
|
Investirea de incredere intr-un nume sau altul are loc la nivelul subconstientului. La fel si cu brandurile, ideea nu este sa te convinga ca detergentul lor este mai bun decat un detergent "normal", ci sa iti "graveze" brandul in memorie. De aia a avut Oprescu un scor asa de mare, cu publicitate minima, el deja este mai cunoscut decat oricare dintre candidatii lui. A stat la cutie ca sa nu riste sa-i fie demascata incompetenta si a trecut de primul tur in virtuea inertiei.
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Irreligious
|
Quote:
cu alte cuvinte, spalare de creier.
|
|
|
#244 | |
|
Euromod
Likes (Received): 935
|
Quote:
|
|
|
#245 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
nuuuuu, e marketing marca PNG
|
|
#246 |
|
Fallen
Likes (Received): 44
|
Din pacate eu n-am apucat sa votez in turu 1, dar in turu 2 o sa votez cu siguranta si nu o sa mai aiba Oprescu sanse sa iasa primar
|
|
|
|
|
#247 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Nici eu nu am votat pentru ca am lucrat
Dar si eu sunt hotarat sa ma duc in turu' 2 si sa-mi conving toti prietenii si familia sa voteze pentru Blaga si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel (cu prietenii si colegii vostrii). VOTATI BLAGA! PS: Daca iese Medicul Zburator, o sa ajunga si Bucurestiul sa ramana in urma altor orase precum o face Constanta, Galatiul etc, desi au potential imens. |
|
|
|
|
#248 |
|
Registered User
|
blaga la primaria capitalei si bodu la primaria sect 5 in care locuiesc pt ca m-am saturat de analfabetu asta de vanghelie si avand in vedere ca diferenta dintre cei doi din primul tur de scrutin a fost facuta de cele 40000 de telefoane facute cadou de vanghelie am sperantze ca bodu o sa recupereze in turul 2 pentru ca lui vanghelie cred ca i s-au cam epuizat fondurile electorale
))
|
|
|
|
|
#249 |
|
Ihaveadream
|
Avem de ales dintre un PSD-ist si un fost PSD-ist. Unul omul lui Iliescu, altul fost om al lui Iliescu. Oprescu se lua de Blaga (prefect de Bihor)ca la mineriada a lasat minerii sa vina la BUC, oprescu uita ca Iliescu i-a chemat(de fiecare data sa dea o lectie guvernului) . In 1986 newsweek spunea ca Ion Iliescu va fi urmasul lui Ceausescu. Marea noastra problema e ca nu a fost revolutie ci lovitura de stat. Aceeasi oameni sunt la putere, aceeasi comunisti infecti. In america toti se leaga de trecut la noi canci trecut pt ca trusturile media apartin altor securisti. Asta v-o zic asa ca frustrare a mea, frustrare de PNL-ist frustrare de 8,2% crestere economica, frustrare de partid istoric si de partind initiator de aderare NATO si UE. Avem ce meritam, meritam ce votam.
|
|
#250 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 96
|
PNL-ul a pierdut pe mina lor ... si aliantelor de 2 lei pe care le-au facut cu securistii de care vorbesti ca sa ramina la guvernare. Si in plus, romanii nu au inteles guvernarea CDR - care de fapt a deschis drumul integrarii europene. BTW mie imi place Tariceanu - e un tip deshis; un politician progresist dar care din pacate, si-a cam piedut influienta chiar (si) in interiorul partidului sau. Eu cu PSD-ul am probleme ... mari. Si nu inteleg cum se pot bucura de asemenea procentaj in Bucuresti ...
![]() NU "Avem ce meritam", NU "meritam ce votam"
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#251 |
|
Irreligious
|
Castigatorul alegerilor locale este:....
(nr de primarii castigate) PSD - 654 PD-L - 465 PNL - 352
|
|
#252 |
|
Ihaveadream
|
E trist ce se intampla FSN 1119 Primarii PNL 352 primarii. Peste 50% dintre romani au votat FSN.
|
|
#253 |
|
Fallen
Likes (Received): 44
|
Intre cine ati vota? Ioan I Parv (PDL) sau Ioan V Parv (PNL). Cei doi nu sunt rude si au ajuns in turul 2 pentru primaria unei comune
) Si la alegerile trecute, lupta s-a dat tot intre cei 2 )
|
|
|
|
|
#254 |
|
Flying Pig worshiper
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Incepe mancatoria in PSD. Pesemne, lui Vanghelis ii este frica ca Doctorul Zburator ii va lua locul la conducerea PSD - Bucuresti. Mai cu spor, baieti, mai cu spor!
![]() ![]() Cotidianul 05/06/2008 Quote:
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Euromod
Likes (Received): 935
|
Quote:
In rest probabil ca are dreptate...
|
|
|
#257 |
|
Registered User
|
Trist ca bucurestenii tb. sa aleaga intre asemenea specimene.
Mai nou mizeria s-a mutat pe youtube: |
|
|
|
|
#258 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
oleaca de publicitate electorala pe tampenia aia de site al primariei
bonus: sedintele consiliului local