|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Archive Old, closed threads |
| View Poll Results: Cu cine votezi? | |||
| Vasile Blaga, PD-L |
|
17 | 60.71% |
| Sorin Oprescu |
|
2 | 7.14% |
| Nu votez |
|
9 | 32.14% |
| Voters: 28. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
.
Likes (Received): 0
|
Quote:
That's why a lot of people are going to vote for him in the real election as well.
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
hahaha, de ce ati pus englezu livingstone? a pierdut nu?
Eu votez cu Blaga, dar nu stiu daca o sa fiu la loc in timp in bucuresti. Ne-a fost oprescu tipu care a si-a flasificat CV si niste articole? Ca daca este Oprescu care a fost director la spitalu universitar, nu votez pentru el. Nici putea sa administreze un spital, dar un oras. Orban.... eh e evident de ce nu votez cu el lol Si nu prea stiu ceilalti canditati, dar am incredere in PD-L si multi au. Deci sper ca Blaga ca o sa fie bun si o sa fie mai eficient decat Videanu la rezolvand probleme. |
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
Sorry I'll write in English from now on.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Euromod
Likes (Received): 935
|
Am si eu voie sa-mi exprim optiunea!
![]() De fapt, thread-ul asta ar fi bine sa ramana in romana.
|
|
#25 |
|
Registered User
|
Haha oare cine o sa voteze pentru Vadim si Becaili. Ce pereche....
|
|
|
|
|
#26 |
|
Marina di Massa
Likes (Received): 24
|
So many parties in Romanian politics...I guess the mergers and acquisitions craze hasn't caught on yet.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
Nu prea am urmarit alegerile din Londra, deci nu stiu cine a meritat sa castiga. Doar am auzit ca era strans competitia, dar a peirdut Livingstone. Sa vedem daca o sa se schimba ceva...
Cosmin, traiesti in Londra, sau doar iti place de Livingstone? |
|
|
|
|
#28 |
|
Euromod
|
In my dreams.
Mnu, traiesc in mirobolanta nostra capitala, Bucuresti, si imi place Livingstone. In plus, niciunul dintre candidatii de la noi nu au ce caut eu la un primar (sa fie un fel de city freak).![]() DAR! Acum ca am pus ochii pe apartamentul ala de 520k EUR din Manhattan, in maxim o luna ma mut in New York! ![]()
|
|
#29 | |
|
Registered User
|
Quote:
Manhattan si NYC e super! A true city Eu am fugit in Cape Town lol. Noroc si succes. Haha am aceasi parere despre canditatii
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Euromod
|
|
|
#31 |
|
Registered User
|
Bravo tie ca ai cumparat un apartament in NYC (nu ziceam "bravo tie" in mod negativ)
|
|
|
|
|
#32 |
|
Euromod
|
Mai, acum... sincer, am aproape 22 de ani. Nu-mi permit nici un apartament in Bucuresti.
Deci era o gluma, dar chiar imi place studio-ul ala din NY. Dar da... ma gandesc sa emigrez in viitorul nu f. indepartat (3-5 ani).Aoleu cat de off-topic suntem. Daca e ceva de continuat, continuam pe PM sau nebuniile nebunului.
|
|
#33 |
|
Registered User
|
Aaaa aoleu ma sunt un pic tembel acum lol. N-am vazut animatia la sfarsit cu J/K
. Eh dar cine stie poate o sa reusesti sa ajungi cu apartament in Manhattan.Da, la loc la alegeri. Are cineva polls in legatura cu alegeri (decat Gallup)? Gallup zice ca Oprescu e in fata. Oare de ce? |
|
|
|
|
#34 |
|
Euromod
|
Pentru ca Oprescu are imaginea cea mai buna. Si mie imi place ca om, si ca medic. Ca manager nu comentez, iar ca primar... am zis deja ca niciunul nu mi se pare in stare sa fie un primar asa cum ii trebuie Bucurestiului.
Btw, din ce observ eu, atat cat am tangenta cu categoria asta de varsta ... Diaconescu are priza la babe.
|
|
#35 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Un oras bolnav cronic are nevoie de un medic (chirurg) sa-l trateze de numeroasele anomalii/bube/boli, deci , il voi vota pe S. Oprescu, desi pare un tip care alearga si incearca sa nu para un etern looser! Blaga e exponentul clanului mafiot Basescu-Videanu, Orban mi se pare desprins de realitatile orasului, e tipu de om care sta mai mult in birou si in studiourile tv, Diaconescu e impins de la spate ,se vede ca nu are determinare proprie, Gusa o face pentru a iesi din anonimatul care l-a cuprins de ceva ani, restul nu conteaza!
PS: pt culoarea acestei campanii, ar fi fost fain sa cadideze urmatorii: Silviu Prigoana, Cristian Tudor Popescu si Dan Diaconescu Direct! |
|
|
|
|
#36 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 249
|
I think he'll make an incredible mayor.
|
|
#37 |
|
Marina di Massa
|
![]() too bad he is a former PSD-ist |
|
|
|
|
#38 |
|
Marina di Massa
|
Can I ask how you came to know of him and why you think he would be a good mayor?
|
|
|
|
|
#39 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Nope. He's a populist, an ass-kisser to his wealthy boss, and doesn't have solutions. Plus, he's got speech problems, and he's not very high at personal charm.
|
|
|
|
|
#40 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 249
|
These are all the traits I praise in politicians.
![]() |
| Tags |
| ro_bucharest, ro_muntenia |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|