|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Ma nisu u pitanju nagibni vozovi nego remont pruge i zelja da se ucini nesto po tom pitanju a kod nas svi samo pricaju prazne price.....secam se da sam u leto 2003. svaki dan sa bratom isao u "inspekciju" remonta pruge Krizevci - Madjarska granica, imam i snimke velikih Swietelsky masina kako dizu prugu, sredjuju tucanik i postavljaju nove sine, tako se pravi normalna pruga...a ne pricom....
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Grad Oblakodera
|
Kako ko? Pa magistar, desna ruka doktora
Vrsni strucnjak za infrastrukturu! Prema istrazivanju novinara brzina zeleznice valjda Beograd-Nis je ista kao i kada je izgradjena pre sto godina. Zeleznicu koliko ja znam skoro niko i ne koristi tj. eventualno oni koji imaju dosta vremena i strpljenja. Jedino je relativno koriscena Beograd-Bar pruga i mozda donekle Beograd-NS zbog kratkoce. Za neke lokalne linije ne znam ali verujem da je seljaku brze na traktoru da stigne do najblize gradske pijace nego vozom.Gle kako mrko gledaju ovu flasu vode ![]()
|
|
|
|
#84 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
BANNED
|
Dosta pratim i srpske TV programe preko satelita. Ne kužim uopće kojoj stranci pripada, ali moram iskreno reći da je ovaj Ilić ponekad dosta simpatičan.
![]() No, u biti i suštini stvari, ja ga percepiram kao populističkog političara. Malo radi, a puno govori (naročito ono što ljudi vole čuti). Ima i u Hrvatskoj na gomile takvih.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Grad Oblakodera
|
Mazohista
![]() Najobicnija prostacina iz Cacka (psuje, bije novinare i sl.). Udruzen sa Kostunicom. Da su mu dali neko ministarstvo za brojanje ovaca pa niko ne bi o njemu ni pricao nego je covek zaduzen za kompletnu infrastrukturu u zemlji pa je i njegova nesposobnost neizbezna tema razgovora o srpskoj (ne)infrastrukturi
|
|
|
|
#87 | |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 3046
|
Još majbolje da nisan.
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 71
|
ne dozvolite da se ovaj sjani thread pretvori u ZG V.S. BG ili Split V.S. Rijeka...
Samo upozorenje... ![]() ![]() Quote:
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
0,6
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
BTW taj pojam "metropola" mi je presmješan jer svatko ima svoje neko određenje tog pojma, a u stvari je to metropolis što bi značilo grad koji ima razvijeno metro područje. Zbog toga radije koristim sintagmu moderan svjetski grad. Nije bitna veličina grada (stanovnici niti površina), najbitniji je GDP per capita i još važnije kvaliteta života u njemu.
_________________________________________________________________ Potpuno se slazem sa ovim. U Zagrebu sam bio barem 5-6 puta, zadnji put 2004, naravno i tada je izgledao odlicno a drago mi je da su postaklili i onaj neboder na trgu, sad centar izgleda jos ljepse. Inace mislim da je MojaBL-ov komentar na mjestu, zanimljivo je porediti gradove ali valjda je ljudima uvijek frka da ce poceti vrijedjanje, provociranje ili hvalospjevi na sopstveni kraj. Nadam se da ce biti jos ovakvih reportaza sirom Hrvatske, Srbije ili BiH. Vracare, hvala za odlicnu reportazu i podsjecanje. P.S. Rijeka je super grad, volio bih da neko napravi reportazu o njoj isto tako. Ima li Rijecana na ovom sajtu?
|
|
|
|
|
|
#91 | ||
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 120
|
Quote:
Sećam se tvoje reportaže iz Hrvatske. Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 332
|
Quote:
Ima dosta Rijecana, a na HR podforumu postoje Rijeka photothread i Rijeka construction update pa malo prosurfaj. Evo ti link na kojem ima lijepih fotki: http://www.skyscrapercity.com/showth...529482&page=11 |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Grad heroj
Likes (Received): 1
|
Svaka čast majstore,ali u biti to se i očekivalo
|
|
|
#94 |
|
Registered User
Likes (Received): 84
|
Lako je pozvati ove kulturne BAEOGRADJANE. Dedera jel sam ja pozvan sa ovako anti-hrvatskim smekom.
IST '13 YYZ May 2013 *new* NAS-Nassau, Bahamas spotting (January 2013) HKG to YYZ by YU-AMC (Oct 2012) After Sunrise in Monte Carlo, Monaco by YU-AMC (Summer 2012) York Region-Buttonville airport spotting by YU-AMC (July 11th 2012) Toronto - Pearson aircraft spotting by YU-AMC (May 21st 2012) Toronto - Pearson aircraft spotting by YU-AMC (Feb 6th 2012) 5:59AM Sunrise in Monte Carlo, Monaco by YU-AMC (Summer 2010) |
|
|
|
|
|
#95 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Registered User
|
Reportaža je vrh! Nemam reči!
![]() Quote:
![]() Imao sam slično iskustvo u Dubrovniku! Tako i treba!
|
|
|
|
#97 |
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 120
|
Hvala renco, drago mi je da sam ispunio očekivanja, makar malo!
![]() Hvala pile.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Registered User
|
|
|
|
#99 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Smelly cat...
Likes (Received): 4
|
joj sorry ali moraaam: L'enfer c'est les autres.
![]() Odlična reportaža, čestitke!!!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|