|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 | |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Quote:
можна на’т наўпрост пераняць польскую 'мадэль'. згадзіцеся, што там інфармацыя сістэматэзавана значна лепш: ну няма неабходнасьці, каб сачыць напрыклад за рэстаўрацыяў некалькіх розных замкаў, скочыць па рохных тэмах і галінах. мне падаецца, што лепш разьнесьці тэорыю/практыку будаўніцтва/сучаснага будаўніцтва й пытаньні, датычныя помнікаў арх. імхо. Архітэктура і ўрбаністыка: - Архітэктура і ўрбаністыка - Помнікі архітэктуры - ... |
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Registered User
|
я казаў толькі пра тое, што датычыцца архітэктуры. бо на’т зараз ёсьць моманты, якія пачынаюць дублявацца ў паралельных абмеркаваньнях. я не бяруся казаць пра ўсё беларускую супольнасьць...
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Belarus
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Registered User
|
Quote:
і рэкляму трэ’ зрабіць |
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Brestensis
Likes (Received): 50
|
My propositions:
- investments (projects) under construction -- Minsk city -- Minsk region -- Brest region -- Vitebsk region -- Homel region -- Hrodna region -- Mahilou region - existing buildings (projects) -- various subsections... (architecture, castels, churches, photo reports ect.) - infrastructure -- railways -- auto roads -- airways -- ect. - free area -- culture, arts ect. -- economic, science -- foriegn trips |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Grad Oblakodera
|
Is it possible that each of those proposed sections would have at least one page of threads?
|
|
|
|
#108 |
|
Brestensis
Likes (Received): 50
|
I have a bit of optimism
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
WTF is Terra Vitć?
Likes (Received): 2
|
I doubt that.
▇▇▇▇▇▇▇▇ ▇▇▇▇▇▇▇▇ ▇▇▇▇▇▇▇▇ Welcome to Belarusian section! --------------------- Waiting for 2014 IIHF World Championship in Minsk!!! Жыве Беларусь! Žyvie Biełaruś! Long Live Belarus! Viva la Belarus! Dream Theater & Pink Floyd all the way! |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Belarus
|
artagonist, не зусім зразумеў, Вы прапануеце стварыць падфорум мінавіта па рэстаўрацыі, ці па помнікам архітэктуры ўвогуле
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Registered User
|
Quote:
напэўна, мэтазгодней стварыць падфорум для помнікам архітэктуры ўвогуле, дзе ўжо можна асобнай тэмай разглядзець нейкія важныя/асобныя/агульныя навіны рэстаўрацыі/аховы спадчыны (кшталту стужкі навінаў) і асобнымі тэмамі прайсьціся па галоўным тыпам помнікаў/па галоўным аб’ектам каб сыстэма была. бо (калі казаць зараз толькі пра гэтую тэму ва ўсім агульным фармаце форуму) зараз інфу можна знайсьці як непасрэдна ў тэме "рэстаўрацыя помнікаў", дык і непасрэдна па асобных гарадох разам з апошнімі навінамі новага будаўніцтва. тая ж самая гісторыя наўпрост з помнікамі архітэктуры... нават яшчэ складаней. адзінае што... што тады рабіць з асобнымі гарадамі, як мір, дзе, акрамя таго ж замка, анічога не адбываецца. імхо, што для помнікаў трэ’ стварыць падфорум (зноўку ж са спасылкаю на польскую сыстэму) ___ гэта калі казаць толькі пра 'помнікі' |
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 250
|
Quote:
|
|
|
|
#113 |
|
Ціхі Мірон
Likes (Received): 25
|
я таксама за стварэньне падфорума "помнікі архітэктуры" - гэта будзе мой любімы падфорум
|
|
|
#114 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Я вот еще помню времена, когда Беларуси весьма неохотно (такое у меня сложилось впечатление) выделяли собственный форум. Тогда тоже шли разговоры, типа "Зачем он вам, вас всего пять штук, форум будет стоять пустой". Но ничего, и форум не пустует, и беларусов, мягко говоря, прибавилось. Даже, вон, оказывается, рекорды какие-то ставим.
Я это к тому, что иногда развитие инфраструктуры форума авансом идет на пользу развитию раздела в целом. |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
Я волнуюсь только потому, что нпр в немецком форуме так не получилось. Они все разделили на секции но это вызвало обратный эффект, их форум значительно замедлился.
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Belarus
|
Карацей кажучы, мая прапанова: дадаць яшчэ адзін вялікі падфорум "Архітэктура і ўрбаністыка", які ў сваю чаргу складаўся б з двух падфорумаў "Архітэктура" і "Рэстаўрацыя" ( з часам можна будзе дадаць і іншыя форумы) прыкладна так:
Архітэктура і ўрбаністыка: (над назовам можна шчэ падумаць) - (1)Архітэктура - (2)Рэстаўрацыя 1 "Архітэктура" як я пісаў раней, гэта будзе тэматычны форум прысьвечаны ўжо існуючым будынкам і збудаваньням у Беларусі (у тым ліку і помнікам архітэктуры) напрыклад "Канструктывізм ў Беларусі", "Замкі", "Цэрквы" і г.д. (прапаноўвайце), дзе б размяшчалі інфу, артыкулы, здымкі на адпаведныя тэмы, як узор можна прывесьці форумы ў Ўкраіне, Расеі, Польшчы 2 "Рэстаўрацыя" падфорум які б быў цалкам прысьвечаны рэстаўрацыі помнікаў архітэктуры + цалкам іх аднаўленьне туды можна ўключыць вялікія рэстаўрацыі (Нясьвіж,Косава, Ружаны, царква Сьв. Духа, Юравічы, Пустынкі, Любча, Жылічы, Наваградак) + навіны рэстаўрацыі, і іншыя галіны на гэтую тэму, за ўзор можна ўзяць падфорум на Глобусе Беларусі "Хроніка аднаўленьня беларускіх помнікаў" Мяне хвалюе толькі інтэнсіўнасьць абнаўленьняў раздзелаў (хаця думаю гэта не такая важная справа, калі параўноўваць з "Праектамі і будаўніцтвам") Наконт запаволеньня форума з-за падзелу, лічу гэта яму не пагражае т.к. створаныя новыя падзелы са старымі амаль не будуць перасякаюцца. Галоўнае, каб ідэа выклікала зацікаўленасьць, вось гэта лічу галоўная праблема. Выказвайце свае маркаваньні на гэты конт, прапаноўвайце свае ідэі |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
|
|
|
|
|
#119 |
|
Belarus
|
Трэба тэму БЦ у метро "Маладзёжная" | 17п перайменаваць у БЦ Silver Tower | 17п.
І выправіць памылку у назове тэмы ЖК на пр. Дзяржынскага | 9-25 п. Ідэа з новым падфорумам нікога не зацікавіла, я так зразумеў, шкада Last edited by Korkh.; December 1st, 2010 at 05:41 PM. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Ціхі Мірон
Likes (Received): 25
|
а колькі зацікаўленых патрабуецца, каб стварыць гэты падфорум? можа нейкі сьпіс стварыць, хто ЗА
|
![]() |
| Tags |
| Беларусь, belarus, ssc blr |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|