|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#281 |
|
Synchronized User
Likes (Received): 433
|
Še dobro, da imamo Maribor, imam vsaj kaj za jest.
|
|
|
#282 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Sprejmite že, da je na Štajerskem za vse kriva Ljubljana. Kot je v Franciji Pariz.
Quote:
Včasih so tudi poleta bila igrišča zasedena čez dan. |
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
M.C.
|
Mater ste zabluzli s to univerzijado.
Kot kaže univerzijada bo in me prav zanima ali bo čez leta katera od strani pripravljena priznat svojo zmoto. Pa verjetno ne, ker Slovenceljni politično utripamo na tak način. Nek izgovor zakaj bodo objekti ali samevali ali prepolni že bo, pa čeprav bodo to sončeve pege. Smatram Vas za kar pametno rajo, pa mi ni jasno kako vam ne potegne da je Univerzijada bila eden izmed ključnih elementov političnega marketinga v predvolilnem obdobju (uspešnega, da se razumemo). Država si je sedaj s tistimi tremi miljoni evrov umila roke kot Poncij Pilat in se postavila v t.i. win-win situacijo. V primeru fiaska bo rekla morali smo dati, ni bilo druge, v primeru uspeha investicije pa se bo tolkla po prsih, da je z izjemno modro in racionalno porabo davkoplačevalskega denarja dosegla optimalen učinek. Za kozlat. Malo si poglejte za kaj je recimo država dala vse denar (recimo za prenovo javne podobe nekega ministrstva, za laptope v OŠ in še kaj kar je samo sebi v namen). Namesto, da bi sedaj ko so zadeve zagnane začeli razmišljati proaktivno, pa se dogaja spet tipično Slovenceljsko sranje - samo, da ne bo uspelo, ker potem bom imel JAZ prav..... . Ma' mejte se... |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Unregistered user
Likes (Received): 16
|
No tudi meni je kolesariti čisto vredu ob 14h, ker peljem dovolj hitro da piha. Toda večina ljudi je raje na hladnem od 11h ali 12h pa do nekje 14-15h.
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
sem hotel it danes na Roglo gledat Majdičevo, pa sem si včeraj premislil, mal preveč snega za moj avto
|
|
|
|
|
|
#286 |
|
Moderator
|
Če mamo še v Gorici sneg, pol verjamem ja
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Registered User
|
res dobro da nisem šel tudi danes, ker bi pomojem razlomu uno finko kurčevo
Majdičeva po padcu ob vrhunsko uvrstitev Petra Majdič je na 15-kilometrski preizkušnji v klasični tehniki s skupinskim štartom na Rogli zasedla 8. mesto. Zmagala je Poljakinja Justyna Kowalczyk. Majdičeva je v vodilni skupini tekla do 10 kilometra. Pri poskusu prehitevanja je v njeno smučino stopila Aino Kaisa Saarinen, krajšo pa je potegnila Slovenka, ki je stopila na smučko Finke in padla. Upov na vrhunsko uvrstitev je bilo v hipu konec. Brinjčanka je izgubila stik z vodilnimi in na koncu za zmagovalko zaostala za 55 sekund. Sobotni šprint v klasični tehniki je dobila Marit Björgen pred Justyno Kowalczyk in Petro Majdič. Moški tek na 30 kilometrov se bo začel ob 12.30. http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sp...rstitev/219585 |
|
|
|
|
|
#288 |
|
Synchronized User
Likes (Received): 433
|
Sem vidu. Pras**a.
|
|
|
#289 |
|
Unregistered user
Likes (Received): 16
|
Ah babe... Kaj češ. Pri moških se take stvari ne dogajajo. Bi pa tole baburo diskvalificiral še na naslednjih 3 tekmah.
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Kosez iz Kosez.
Likes (Received): 1
|
Jerman zmagal v Bormiu!
Slovenski alpski smučar Andrej Jerman je zmagal na smuku svetovnega pokala v Bormiu in tako dosegel drugo smukaško zmago na športni poti. http://24ur.com/sport/zimski_sporti/...oti-zmagi.html
|
|
|
#291 |
|
Registered User
|
sm gledu ja
mazejivi pa tut dobro kaže zdele!
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
Jap mazejeva 4. na koncu, kar je solidno
upajmo da bodo formo zadržali do OI
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Zdej pa še skakalci.
Samo to bi bil že čudež
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Bravo Jerman! Izjemen nastop. Čestitke tudi Mazejevi za najboljši slalom v karieri.
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Bravo Andrej in Tina!!! Zdaj pa lahko gresta sproščeno po medalji na OI
|
|
|
|
|
|
#296 |
|
Registered User
|
Še skakalci so bili dobri.
Neverjetno
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Registered User
|
mislm fak, sm hotu it naslednji teden na Zlato lisico v Maribor pa zdele skor dol padu k vidm da je cena za tribuno 30€. na stojišče (4€) mi pa blazno mori it, ker mam slabe izkušnje iz Podkorena lansko leto, so me noge tko bolele zarad mraza da sm komi dam pripeljal... ne vem no, bo treba še mal premislt
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Registered User
|
ODLIČNO KRANJEC !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sp...a-kulmu/220895 pa Petri tudi ![]() http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sp...kariere/220882 |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Registered User
|
Fantastični tile naši športniki.
Citiram Stareta: Kdo bi pred tekmo napovedal takšen rezultat, razen mene seveda hehehe Mater je pripaljen, ampak včasih se človek ob njegovih izjavah kar nasmeje
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Registered User
|
on je itak cel car pri napovedovanju, kadar so naši skakalci slabi me samo on obdrži pred ekranomn
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|