|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1301 | |
|
Registered User
Likes (Received): 338
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 293
|
UEFA-elnökként féleszű, a pályán zseniális volt.
|
|
|
#1303 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
|
|
|
|
|
|
#1304 |
|
sensational
Likes (Received): 516
|
Nézzem vagy ne nézzem?
|
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 293
|
Szép volt, lányok!
|
|
|
#1306 |
|
Regisztrált felhasználó
Likes (Received): 29
|
![]() Drámai mérkőzésen, hosszabbítás után 41-38-es győzelmet aratott a magyar nőikézilabda-válogatott a házigazda Szerbia ellen, így 2004 után ismét Európa-bajnoki bronzérmet nyert. A mérkőzés hőse a kilenc gólig jutó Eb-újonc, Rédei-Soós Viktória volt. http://www.origo.hu/sport/kezilabda/...alogatott.html
|
|
|
#1307 | |
|
Moderador
Likes (Received): 617
|
Azkals shun friendly with crack Hungary
Quote:
|
|
|
|
#1308 |
|
sensational
Likes (Received): 516
|
Kötshög Fifa...
|
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Registered User
Likes (Received): 123
|
![]() Megdöbbentő, hogy augusztusban volt a mérkőzést, azóta lejátszottunk 4 meccset a VB selejtező sorozatban, minket mégis most, egy sorsdöntő mérkőzés előtt büntetnek. Megdöbbentő, felfoghatatlan, elfogadhatatlan. ![]() Erre volt valami büntetés? Gyanítom semmi. Nehéz elfogadni az elfogadhatatlant, hogy egy csapatot és jóérzésű szurkolókat büntetnek néhány primitív miatt, főleg így és most. El kell mondanom, hazudtam itt a fórumon, mikor legutóbb a hollandok elleni meccsen felidegesítve magam azt írtam, hogy nem megyek többet válogatott meccsre, mert mégis csak ott voltam a legutóbbi meccsen is (hiába, ez nálam már betegség...) és valódi sokk az, hogy ezt most meg lehet csinálni velünk, magyarokkal. Komolyan mondom olyan ez, mint derült égből a villámcsapás én szeretném hinni, hogy tud tenni valamit az MLSZ, mert ez így nem ok. Azért csak szeretném hinni, mert nem most jöttem le a falvédőről, nyilvánvalóan nem véletlenül a magyar-románt tették zártkapus meccsé, amire ugye kiváló ürügy egy fél éve lejátszott mérkőzésen tapasztalt néhány agyatlan barom zsidózása egy Izrael elleni meccsen... Elkeserítő ![]() Továbbá azt is hozzá kell tenni, hogy megdöbbentő és rohadtul unalmas már néhány primitív "mélymagyar" honfitársunk a zsidózásaival, mert sokaknak van már elege ebből. |
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Registered User
|
Fél évvel ezelőtt két UEFA tag között lejátszott BARÁTSÁGOS meccsen történt bekiabálások miatt (a kollektív bűnösség elve alapján) zártkapussá nyilvánítja a FIFA a magyar válogatott románok elleni roppant fontos VB-selejtező TÉTMECCSÉT. Azt hiszem erre nem lehet semmilyen racionális magyarázatot adni, a le nem írható és ki nem mondható nyilvánvalón kívül.
Csak pár példa a közelmúltból arra, hogy milyen transzparensekkel gyalázták a magyar csapatokat tétmérkőzéseken az ellenfél szurkolói a 90 perces verbális gyűlölködésen kívül. A transzparenst leszedethették volna a rendező felek, de nem tették. Mit gondoltok hány zártkapus meccset kaptak? Igen, pontosan nullát. Mondjuk nem is Izrael volt az ellenfél. ![]() Ez meg egy fórumról: Életem első túrája Albánia volt. A megvetemül albán cigányok 90 percen keresztül szidtak minket, fenyegettek, hogy elvágják a torkunkat, kövekkel, üvegekkel dobáltak minket (volt, aki 8 napon túl gyógyuló sérüléssel jött haza). Elhoztuk a 3 pontot, nem jelentettünk fel senkit. Majdnem rögtön utána Szerdahelyre mentem egy mérkőzésre. Barátokat láttunk összeesni illetve a rettegéstől remegni, a halálszagot lehetett érezni a stadionban. Hála Istennek senki sem vesztette életét, de ez nem a tótokon múlt. Utána megjártuk Kisinyovot, ahol a veszett moldáv rendőrök miatt nem tudtunk még megmozdulni se. A fejünk felől érkező kő és pyrotekhnikai dolgokat ne is emlitsük. Volt bármi a meccs után? Semmi. Életünket többször is veszélyeztették, semmi következménnyel. Mi történt az izraeli meccsen? 3 palesztin, pár iráni zászló, zsidózás, baba szappan... Tényleg teljesen korrekt a döntés, kedves FIFA? Eddig nem terveztem, hogy kimegyek a hazai meccsre, de ha marad a zárt kapu, akkor én és nem kevés barátom biztosan ott leszünk a stadion mellett: https://www.facebook.com/events/465352796858906/ Last edited by Ultra84; January 8th, 2013 at 11:55 PM. |
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Registered User
Likes (Received): 73
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1312 |
|
bohemian from Hungary
Likes (Received): 29
|
Nem tudom olvastátok-e, kik voltak a feljelentők?
Régi kedves barátaink, Zuroff Wiesenthal-központja és egy meg nem nevezett bécsi izraelita szervezet. Az ő vádaskodásukra indult el a vizsgálat. Úgy látszik Zuroff nehezen emészti a Képíró per kimenetelét és a közönség reakcióit a bíróságon. |
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Registered User
Likes (Received): 56
|
Quote:
Megérdemeljük, és nem érdekel ki más csinált hasonlót, egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy balkánt csinál jó néhány ember az országból. Elég beleolvasni az NSO fórumába is, Izrael a hibás, meg mindenki más de akik ott hoztak az országra szégyent, azokkal minden rendben ők nem hibásak.
|
|
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Registered User
|
Quote:
Az egész történet borzalmasan bűzlik. Nekem két elképzelésem van arról, hogy mi történt valójában a háttérben. Az első variáció szerint a feljelentők erőteljes befolyása alatt álló Fifa tudatosan kivárta azt az időpontot, amikor a legfájóbb sebet ejtheti a magyar szurkolók szívén, és addig soha nem látott és felháborító procedúrát alkalmazva véghezvitte a feljelentők kicsinyes bosszúját. A másik variáció szerint a FIFA vagy az MLSz megijedt az esetleges botránytól ezért ilyen nyakatekert módon visszamenőleg végül csak sikerült valami mondvacsinált indokot kreálni a zárt kapukhoz. Ja van egy harmadik lehetőség is: a románok győzték meg a Fifát, ezzel megfosztva ellenfelüket a hazai pálya előnyétől. Egyik szörnyűbb mint a másik... |
|
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
Én nem tudtam ott lenni és TV-ben sem láttam az Izrael elleni meccset, csak összefoglalót láttam, ezért a konkrét esetről én nem tudok véleményt mondani. Láttam egy videót is, amelyen a szurkolók egy része kifütyüli az izraeli himnuszt és hátat fordít a pályának. Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy szinte MINDEN válogatott meccsen idegenben kifütyülik a magyar himnuszt, hogy miket skandálhatnak, azt hagyjuk. Persze az eddig soha nem volt probléma... Én mélységesen elítélem azt, amit a szurkolók egy csoportja tett és abban is biztos vagyok, hogy ezek a szurkolók nagy része azért ment ki a mérkőzésre, mert azt hitte, ott kiélheti frusztrációját és nem is érdekelte a meccs. De az ő tettük miatt engem te ne ítélj el, és ne is mondd azt, hogy megérdemeljük a büntetést. Amit így - a meccset nem látva - is egyértelműen mondhatok: ELFOGADHATATLAN a döntés, mégpedig azért, mert 1) nem most történt az esemény, azóta öt azaz ÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTT meccset lejátszottunk a közel fél év alatt, ebből hármat hazai pályán, elfogadhatatlan, hogy most büntessenek minket. 2) Nem VB selejtezőn történt az esemény, tehát egy nem a selejtezősorozatban történt eseménynek hogyan lehet hatása egy selejtezősorozatra? Komolyan mondom, ha zártkapus meccs lesz a románok elleni meccs, abból szerintem óriási botrány lesz, amit nehéz lesz megfékezni. Ezek után el tudom képzelni, hogy a jólelkű román drukkerek azért majd bemehetnek a stadionba, nehogy már a rasszista magyarok miatt bűnhödjenek. Továbbá várom, mikor bejelentik, hogy izraeli bírók vezetik a meccset. Megérdemeljük, ugye? |
||
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Registered User
|
Azt hiszem ez a "bagoly mondja verébnek" tipikus példaesete. Persze azt mond a bagoly amit akar, ha ő az erdő mindenható ura...
|
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Registered User
|
Quote:
Last edited by Mr.Mojo Risin; January 9th, 2013 at 08:07 PM. |
|
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nem, nem érdemeljük meg, mert a Magyar Válogatott és a nem érdemtelenül sokat dícsért közönsége nem érdemel semmi büntetést, mert nem tett semmi rosszat. Ezzel a betiltással semmit nem érnek el, mert azokat büntetik, akik nem tettek semmit. Akik a balhé meg zsidózás miatt voltak ott, azokat elsősorban nem a meccs érdekelte. |
|
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Quote:
Izrael kritizálása szerintem is teljesen jogos, de ennek nem a pályán a helye, és biztos, hogy nem ebben a formában... |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| hungarian sport, sports |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|