|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Hrvatski Forum Croatia » Zagreb, Istra, Primorje i Gorska Hrvatska, Dalmacija, Slavonija i Baranja, Sjeverna i Središnja Hrvatska |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 |
|
Porto Minha Paixăo
Likes (Received): 0
|
I have some questions to make about zagreb, i am making a work for a brandt (a portuguese one) of women accessories called Parfois witch has 170 stores all over the world.
Further i will make more questions but by know i just wanted to know the best "spot" street in Zagreb where a store like this one can be open, i saw a road called IIica i think so, wich has many stores, and i heard about a kaptol centar i think it´s a shopping center... Are these good places? do you know best? Thank you |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2805
|
Bogovićeva street maybe?
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
optimista
|
Dolazim u subotu u jednodnevnu posetu Zagrebu (prvi put dolazim), pa bih cenio kad biste mi dali neke infoe:
- Da li ce se odrzavati neka manifestacija, izlozba, ... u centru koju vredi posetiti? - Koliko kosta karta za gradski prevoz, i da li su kontrole ceste? - Koje je pivo bolje, Karlovacko ili Ozujsko (ili mozda neko trece, ali da bude hrvatsko)? - Da li postoje neke turisticke mape centra da se kupe na trafikama ili u radnjama? Ne mogu sad niceg vise da se setim, ako neko ima neki koristan predlog sta posetiti, obici posebno, takodje bih bio zahvalan... |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
Pogledaj Pobunu – najjaču izložbu u Zagrebu dosad, u pitanju je njemački ekspresionizam. Na Gornjem je gradu u Klovićevim dvorima.
http://www.galerijaklovic.hr/news.aspx?idNews=36&Page=1 Tramvajska karta je 10 kuna (na kiosku 8) – postoji i dnevna karta (25 kn - neograničena uporaba javnih prometala), isplati se ako ćeš se dosta voziti. Pivo ne pijem baš, ljudi kažu da je Velebitsko dobro, ali to je mala pivovara i nema ga baš svugdje. Turističku kartu (besplatnu) uzmi u Turističkom informativnom centru na Jelačićevom trgu. Imaš lijepo obilježene stvari za obići šetnjom. Ovdje imaš dosta informacija o svemu: http://www.zagreb-touristinfo.hr/ Za kraće posjete, Top 10 stvari: http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=126&l=e
|
|
|
#126 |
|
Unregistered user
Likes (Received): 1
|
Meni je osobno od hrvatskih uz velebitsko najbolje pan pivo
![]() P.S. Inace kartu za gradski prijevoz (ZET) mozes kupiti i preko SMS poruke koju pokazes kontroloru ili vozacu. Last edited by 1.vod; November 13th, 2008 at 05:18 PM. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
optimista
|
Hvala svima.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
BANNED
|
Ožujsko je najveće smeće ikad !! Osječko majka !!
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Grad heroj
Likes (Received): 1
|
|
|
|
#131 |
|
BANNED
|
Ne se smijat... To je istina !
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Registered User
|
Glavno da ga ima
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
HAL9001
Likes (Received): 19
|
OT!!! Pustite čovjeka neka sam proba i odluči!
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
BANNED
|
KAKO ?!
![]() Kad u većem dijelu Hrvatske nema OSJEČKOG !!
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
optimista
|
Probao sam Tomislav, Pan i Karlovacko (jbg, za jedan dan i vise nego dosta), i najbolje mi je Pan, a Tomislav mi je bas bezveze...
Inace, bas me je imresionirao Zagreb, nisam ocekivao da ce mi se ovoliko svideti, tako da cu stvoriti jos prilika da isprobavam i ostala vasa piva ![]() Mada, sledeci je Osijek, prosto me sramota kako ga nisam posetio do sad, a tako je blizu Sombora... Pozdrav |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
Eto onda prilike da ultimativna dvojba je li bolje osječko ili žuja bude napokon razriješena...
|
|
|
#138 |
|
BANNED
|
Jedan geografski nepristran bi to najbolje ocijenio...
@RAQN - Ajde kad probaš pa nam javi ! Dakle koje je bolje: Osječko ili Ožujsko ?!
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Master Planner
Likes (Received): 64
|
Probao sam osjecko davno pa se i nesjecam okusa najbolje(nit mi je ostalo u nekom super niti katastrofalnom sjecanju) ali je sigurno bolje od otrova-zuje! Karlovacko rula! Njega se mogu napiti i iduci dan ko nov. A popijem dvije tri zuje i glava me ubija
|
|
|
#140 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Istina
|
![]() |
| Tags |
| ahoj, cimer fraj, drago gervais je cobrays, kroeisn ofisl turist bord, pohotne slovenke |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|