|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1881 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
je tam dost velky banner ze mame v ponuke uz aj hamburgery a myslim, ze su na vyber 4 a potom este po stenach su take putace na ich vyhodne menu za 2,99 , uplne ako v McD len ovela lacnejsie, dokonca ten hamburger co je na obrazku pri tom menu vyzera ako bigmac
|
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
no dnes som neodolal a skusil, a musim povedat, ze vyborne. Aj velkostou, chutou, aj cenou. Len fakt to vyzera dost cudne, lebo aj ten panel, kde su tie burgery vyobrazene, tak je uplne v inej grafike, ako je ta klasicka Subway. A kedze v auparku nic take nieje, tak mi to pride, ako nejaka ich vlastna iniciativa, tak je otazne co na to Subway, ked sa to dozvie. Dokonca, ani ten papier do ktoreho to balia nema logo Subway. Tak snad im to vydrzi co najdlhsie
|
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Registered User
|
zase nejaka nezmyslena novinka
|
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Registered User
|
vy te ludia fakt divny.. za kazdych okolnosti budete na galerku len nadavat? tam aj keby rozdavali diamanty zadarmo pri vstupe tak to nebude dobre
miznuce prevadzky = zle povodne prevadzky = zle stahujuce sa prevadzky = zle nove prevadzky = zle vystava dinosaurov = zle premietanie filmov = zle .... = zle |
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Galerka ma aj dobre prevadzky...
treba urcite pochvalit, hicotech minule som bol v KIK a ked som vosiel dnu a videl tu radu, tak rada bola taka dlha ze ludia stali az po koniec regalov. vyse 10 ludi stalo v rade... na stranke KIK zverejnili velky banner: ![]() Kaufland, KIK, aj TAKO sa snazi s dobrymi cenami, ine prevadzky sancu nemaju stlacit ceny nadol. Last edited by omgman; March 22nd, 2012 at 02:42 PM. |
|
|
|
|
|
#1887 |
|
www.fotokosice.eu
Likes (Received): 74
|
nedá mi OT: úroveň toho reklamného bannera je doslova omračujúca. Buď ho vytvorili ešte v 1980'-es alebo v PaintBrushi ![]() </OFFTOPIC>
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: ZOO v centre mesta | Obnovené plastiky v Mestskom parku | Poničené infokiosky v parku |
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
veteran ale ked to vezmes inac, tej firme sa dari a nie len na slovensku, je to nemecka firma. maju tam dost veci ktore by som si nikdy nekupil, ale ked sme pri tych rifliach napriklad tie zenske rifle za 11eur si myslim ze cena je vyborna. myslim ze v tom obchode sa daju vybrat rozne veci za skvelu cenu.
je to proste typicky low cost, nepotrebuju namakanu reklamu, nepotrebuju imidz, tu fakt ide o peniaze a akykolvek marketing ide do penazi pre koncoveho zakaznika. Last edited by omgman; March 22nd, 2012 at 03:06 PM. |
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Registered User
|
aj v Prahe sa stalo nieco podobne ako u nas
Mladý muž zomrel po páde z eskalátora v obchodnom dome v centre Prahy |
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Registered User
|
stavba storocia pokracuje zavratnym tempom
|
|
|
|
|
|
#1891 |
|
Registered User
Likes (Received): 21
|
aka stavba?
|
|
|
#1892 |
|
Registered User
|
predpokladam,ze toto... http://www.kosice.estranky.sk/clanky...---terasa.html
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Registered User
|
jak to , ze mi nepridalo fotky? ved som daval - dal som 3 fotky tej terasy
|
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Registered User
|
tak to je sila.. ist si sadnut priamo oproti tej degešskej osade??? toto normalneho cloveka asi nikdy nenapadne..
a hlavne, vyzera to tam ako past na oko..
|
|
|
#1896 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
aspon budu mat kde Kotlebovci organizovat mitingy
|
|
|
#1898 | |
|
Bystander
Likes (Received): 22
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Registered User
|
subway v galerke uz asi dopredaval hamburgery - zeby dosli zemle?
|
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Registered User
|
alebo dosla depesa
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|