|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
[Slovakia] Football stadiums, hockey arenas, sport centers
Football stadiums
Football stadiums Bratislava Tehelné pole (Slovak national football stadium)
![]() im.sport.cz ![]() wikipedia.org ________________________________________________________________________________ Pasienky
![]() stadiony.net ![]() stadiony.net ________________________________________________________________________________ Štadión Petržalka
![]() tuttiallostadio.it ![]() wikipedia.org ________________________________________________________________________________ Košice Všešportový areál
![]() ![]() ________________________________________________________________________________ Štadión Lokomotívy
lokomotiva.sk lokomotiva.sk ________________________________________________________________________________ Futbalový štadión
![]() profutbal.sk ![]() profutbal.sk ________________________________________________________________________________ Prešov Futbalový štadión
![]() 1fctatran.sk ![]() 1fctatran.sk ________________________________________________________________________________ Futbalový štadión
![]() ________________________________________________________________________________ Nitra Štadión Pod Zoborom
![]() fcnitra.sk ![]() stadiony.ic.cz ________________________________________________________________________________ Žilina Futbalový štadión MŠK Žilina
![]() mskzilina.sk ![]() mskzilina.sk ________________________________________________________________________________ Banská Bystrica SNP Štiavničky
![]() fkdukla.sk ![]() fkdukla.sk ________________________________________________________________________________ Trnava Štadión Antona Malatinského
![]() stadiony.net ![]() spartak.sk ![]() slovakfutbal.com ________________________________________________________________________________ Ružomberok Futbalový štadión MFK Ružomberok
![]() futbalruza.sk ![]() futbalruza.sk ________________________________________________________________________________ Dubnica nad Váhom Mestský futbalový štadión Dubnica n/V
![]() fkdubnica.sk ![]() fkdubnica.sk ________________________________________________________________________________ Hockey arenas Bratislava Štadión Ondreja Nepelu, Samsung Aréna
![]() hckosice.sk ![]() ________________________________________________________________________________ Košice Steel Aréna, košický štadión Ladislava Trojáka
![]() pravda.sk ![]() pravda.sk ![]() sportoviska.sk ![]() ![]() hokej.sk ________________________________________________________________________________ Prešov Ice Aréna
![]() lietajucekone.szm.sk ![]() lietajucekone.szm.sk ________________________________________________________________________________ Nitra Nitra Aréna
![]() hkmnr.sk ________________________________________________________________________________ Žilina
![]() mshkzilina.sk ![]() mshkzilina.sk ![]() mshkzilina.sk ________________________________________________________________________________ Banská Bystrica Zimný štadión Banská Bystrica
![]() hc05.sk ![]() ![]() ________________________________________________________________________________ Trenčín Zimný štadión v Trenčíne
![]() hkdukla.sk ![]() hkdukla.sk ________________________________________________________________________________ Spišská Nová Ves
![]() hk-svn.sk ![]() hk-svn.sk ![]() hk-svn.sk ________________________________________________________________________________ Bardejov Štadión HC - 46 BARDEJOV
![]() hc46.sk ![]() hc46.sk ![]() hc46.sk ________________________________________________________________________________ Skalica Zimný štadión Skalica, MAX Aréna
![]() hokej.sk ![]() hokej.sk ![]() ![]() hokej.sk ________________________________________________________________________________ Last edited by Joey_T; November 25th, 2009 at 08:18 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
I Don't Give A Dub
|
Steel Arena looks pretty good; is hockey popular in Slovakia? LE: I guess it is, I've just seen the thread about World Hockey champ.
Is the stadium from Bratislava the largest in Slovakia? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
Ice hockey is very popular sport in Slovakia (Slovak league is 6th best league on world). Slovak league saw over as 1 milion people in last season. Largest hockey arena is in Košice (Steel Arena, 8434), but national hockey stadium is Samsung Arena in Bratislava.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
yes, football and hockey are most popular sports in slovakia, however they have big troubles with building some stadiums...new hockey arena in bratislava will have app. 15000 seats, but there is also planned a national hockey stadium (12000s.) but somehow , we still dont know where and how it s gonna be build...
|
|
|
#5 |
|
trancer men
Likes (Received): 18
|
ku košickému štadionu: prvej fáze bude len pre 20-tisíc divákov, no projekt musí byť tak urobený, aby sa mohla zvýšiť na minimálne 30-tisíc miest. Taká je požiadavka UEFA.
takze 25 000 urcite nie a som zvedavy na rozsirenie steelke na ms ten presovky stanok je fakt pekny a ten trnavsky sa nejde nahodou prerabat ? na nejakych 20 000 ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
Ja som zvedavý na náš žilinský futbalový štadiónik, ako prebehne rekonštrukcia.
Momentálny stav je, že západná tribúna je zrekonštruovaná a má kapacitu 3324 miest na sedenie. Severná tribúna má kapacitu 2540 miest na sedenie, divákom je prístupná, ale ešte nie je úplne dokončená, chýbajú hore bufety, obklad tribúny z vonkajšej strany a vnútro tribúny, zatiaľ tam je len konštrukcia. Južná je v prestavbe, kapacitne bude mať trošičku menej ako severná, vyzerať má rovnako. Východná tribúna sa momentálne búra, má sa vybudovať nová tribúna, ešte nie je známa kapacita, ale hovorí sa medzi 4500 - 8000 miest na sedenie. Za ňou bude prepojenie na obchodné centrum. Trávnik na štadióne je prírodný, vyhrievaný. Osvetlenie je na stožiaroch, na medzinárodných zápasoch s tv prenosom svieti 1400 luxov. Na štadión sa dostanú diváci prostredníctvom elektronických turniketov. Inak sa buduje aj Futbalová akadémia v Strážove a ihrisko by malo tuším pribudnúť aj v časti Budatín. Na fotke západná tribúna. ![]() Inak sa chystá rekonštrukcia v Žiline športovej haly za 500 miliónov a pribudnúť by mala aj nová športová hala. Bude to ako národné športové centrum, info je aj na enviroportáli a v threade žiliny.
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Registered User
|
super obrazok ![]() hodim sem neake info o narodnom futbalovom stadione, konkretne list slovenskej komory architektov (SKA) predstavitelom sfz, szlh a naslednu odpoved. clanok sa neda linkovat tak sem hodim cely text. sry za dlhy post a sry ak to tu uz niekde bolo ale myslim ze to patri do tohto tredu. ![]() Quote:
Quote:
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
I can see Joey_T followed my idea. This could be a very good thread. I hope you will edit your first post by adding more stadiums in more cities in the future.
P.S.: In your post you have two times written Bratislva instead of Bratislava. ![]() Quote:
BTW, yes, it will be reconstructed . More information about the reconstruction in this post from [Trnava] Projects and Construction Updates:Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
chcem ukazat priklad projektu noveho mensieho stadiona sice nie zo slovenska ale zo slovinska:
The Ring, Maribor, Slovenia capacity: 12500 seats ![]() ![]() sice to nema nic spolocne so slovenskom ale myslim ze je to nadherny stadion a bol by som rad keby sa nieco take stavalo aj v slovenskych mestach. ![]() TOTAL COST: 10.8 mil EURO !!! super cena
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
V jednoduchosti je krása... Myslím, že takýto štadión by dnes bralo na Slovensku ktorékoľvek okresné, možno aj krajské mesto (prirodzene okrem BA, KE...)
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
BANNED
|
Hmm.. myslím že stávající slovenské stadiony nejsou nic moc.. ale aspoň je jistota, že horší už to být nemůže.. (nic ve zlém, ale i b-tým Liberce hraje na lepším stadionu než je Tehelné pole nebo Pasienky). A to radši nebudu zmiňovat systém jakým se liga hraje..
Btw jak je to v současnosti s Interem? Býval to vždycky takový sympatický klub.. prý teď prodali i Košického do Itálie jsem koukal? Alespoň nějaký náznak rekonstrukce Pasienek? Mít dva moderní fotbalové stadiony vedle sebe (nebo ještě lépe jeden hlavní a jeden rezervní společně se Slovanem), to by byla krása ![]() Ten stadion v Mariboru je kouzelný..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Registered User
|
Quote:
Inter Bratislava spadol až na dno a pred dvoma rokmi sa prepadol do prvej ligy. Pasienky sa asi rekonštruovať nebudú. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Nová plánovaná športová hala v Banskej Bystrici: VAV Sport Arena
Kapacita: 6 400 miest Dátum dokončenia: 1Q/2012
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
![]() ![]() Na Interi sa stavat bude,ale podla mna nie stadion. ![]() Inter sa ma zlucit s SKP Devin a asi budu hravat na stadione SKP v Dubravke. Ale neviem Norkey,torchu by si sa mal pozaujimat hlbise o Slovenske stadiony,lebo Pasienky alebo Tehelne pole ani zdaleka nie su najlepsie stadiony v SR.Napriklad Zilina rekonstruuje stadion,do roku je hotovy.Neviem,ale aj Dubnica ma pomerne slusny stadion,je maly ale urcite nie je skaredy.Ruzomberok ma kvalitny stadion,ktory sa tiez postupne este zlepsuje.Pomerne slusny je aj Trnavsky,az na tie exteriery,napodobne Artmedia,samotny stadion good,ale to okolie je nedostojne,ale aj tak ho budu burat a stavat novy.Myslim ze behom 5 rokov vyrastie alebo sa zreknstruuje minimalne 6 stadionov.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Registered User
|
Quote:
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
trancer men
Likes (Received): 18
|
Hokejove štadiony pvej ligi na vychode
Štadión HC - 46 BARDEJOV Xawax Arena kapacita 6000 vsetko na sedenie ![]() ![]() ![]() Ice arena Prešov kapacita 6000 vsetko na sedenie ![]() ![]() ![]() ![]() Zimný štadion Špišská Nova Ves Kapacita: 6500 miest z toho: 3800 miest na sedenie 2700 miest na státie ![]() ![]() ![]() ![]() Plány dostavby zimného štadióna ![]()
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
![]() Bardejovsky myslim ze nema 6000 .Mam pocit ze 2 alebo 3 tisicky.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|