daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Slovakia

Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice

Reply

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old February 26th, 2012, 08:27 PM   #1541
chefe
Registered User

Likes (Received): 2

http://stadiony.net/aktualnosci/2012...kraju_to_ruiny

poliaci sa nam smeju na ich najvecsej stranke o stadionoch.....
chefe no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old February 26th, 2012, 09:52 PM   #1542
Ukassiu18
Registered User

Ukassiu18's Avatar

Likes (Received): 12

Wcale się nie śmiejemy, tylko pokazujemy jak jest, a jak u was jest to każdy wie....
Old February 26th, 2012, 11:10 PM   #1543
wuane
Registered User

wuane's Avatar

Likes (Received): 40

je to realita.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..."

SLOVAK CITIES -
- S L O V E N S K É
M E S T Á -
wuane no está en línea   Reply With Quote
Old February 27th, 2012, 08:54 AM   #1544
MaaTeeJ
MaTeJ

Likes (Received): 0

Ja nemožem pochopit myslenie niektroych ludi. Ked sa nestava nový štadion tak prečo nechali najväčší Slovensky štadion takto schatrat
MaaTeeJ no está en línea   Reply With Quote
Old February 27th, 2012, 09:19 AM   #1545
Ayran
trancer men

Ayran's Avatar

Likes (Received): 21

akurat cez víkend sme sa o tom bavili ,že tej petržalky je škoda ona mala celkom pekny štadion :/

SSC Košice
Ayran no está en línea   Reply With Quote
Old February 29th, 2012, 08:02 PM   #1546
Amrafel
Higher, better

Amrafel's Avatar

Likes (Received): 88

Veru tak, a navyše vyjsť si v pekný deň na futbal do Petržalky bolo veľmi príjemnou aktivitou...veľká škoda...

projects & photos & history
Amrafel no está en línea   Reply With Quote
Old March 2nd, 2012, 11:50 AM   #1547
Cudzinec
Registered User

Cudzinec's Avatar

Likes (Received): 24

Quote:
Originally Posted by chefe View Post
poliaci sa nam smeju na ich najvecsej stranke o stadionoch.....
veď majú dovod sa nám smiať... ani sa nečudujem a kľudne sa k nim možu pridať Česi, Ukrajinci, a Maďari. Je to žalostné, že sa na Slovensku za viac ako 20 rokov nepostavil žiadny dostojný štadión, aspoň jeden ktorý by splňoval prísnejšie kritérie UEFA.

A keď už vznikne aspoň útulný a dostojný regionálny štadión v Petržalke, tak ho rovno popod nosom nechajú špičky SFZ chátrať.

Klobuk dole - vedenie SFZ sú skutočný profesionáli!!!
Cudzinec no está en línea   Reply With Quote
Old March 2nd, 2012, 01:44 PM   #1548
wuane
Registered User

wuane's Avatar

neviem ci vies,ale vedenie SFZ je momentalne nove,vymenene,a so sucasnym stavom fakt uz zrejme nemozu nic robit.Takze ak chces kritizovat,tak by som bol konkretnejsi.Ved mena aj zodpovednych pozname.To len aby sa zbytocne nekrivdilo.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..."

SLOVAK CITIES -
- S L O V E N S K É
M E S T Á -
Old March 3rd, 2012, 10:29 AM   #1549
aquila
dialnice.info ::..

aquila's Avatar

Likes (Received): 120

co s tym ma SFZ ? tie stadiony boli zadarmo doslova a do pismena dane ludom ako kmotrik, cernak, J&T .. to ze na nich nic neurobili a naopak len vytunelovalo byvale vediet SFZ aj to malicko sa podarilo z juznej afriky...

a sa vsetci tesili, ako zase vykradnu stat a mesto na akoze narodnom stadione ? jeden dementny stadion za 300 milionov euro nam uz stacil ..

osobne som silne proti aby stat mimo mladeznickeho sportu daval na akykolvek stadion peniaze. toboz na stadiony co su v sukromnych rukach
aquila no está en línea   Reply With Quote
Old March 3rd, 2012, 12:49 PM   #1550
wuane
Registered User

wuane's Avatar

presne tak.

SLOVAK CITIES -
- S L O V E N S K É
M E S T Á -
Old March 5th, 2012, 02:25 PM   #1551
Cudzinec
Registered User

Cudzinec's Avatar

Likes (Received): 24

netvrdím, že by SFZ malo postaviť štadióny, to nie!... a súhlasím, že štát okrem investícií do mládeže, by profesionálny futbal nemal financovať.

Myslím si ale, že by SFZ mal mať nástroje na to, ako kluby prinútiť ich štadióny postupne rekultivovať. A taktiež nesúhlasím, aby sa postavil jeden drahý národný štadión, ktorý budu "splácať" ešte naše deti, ako sme toho svedkami pri reko zimného štadióna.
Cudzinec no está en línea   Reply With Quote
Old March 5th, 2012, 04:02 PM   #1552
Ayran
trancer men

Ayran's Avatar

ja by som dal klubom ultimatum.... bud si zmodernizuju stanky alebo im vezmem licenciu na najvyšsiu sutaž a ponúknem klubom z vyhovujucejším zazemim... to je jediny spôsob ako dokopat kluby k činnosti aj v tomto smere

SSC Košice
Old March 5th, 2012, 08:26 PM   #1553
SunshineBB
Hello

Likes (Received): 6

Quote:
Originally Posted by Ayran View Post
ja by som dal klubom ultimatum.... bud si zmodernizuju stanky alebo im vezmem licenciu na najvyšsiu sutaž a ponúknem klubom z vyhovujucejším zazemim... to je jediny spôsob ako dokopat kluby k činnosti aj v tomto smere
a kto bude hrat ligu? ked budes kopat do polomrtveho, tak ho ozivis?
SunshineBB no está en línea   Reply With Quote
Old March 5th, 2012, 08:56 PM   #1554
wuane
Registered User

wuane's Avatar

SunshineBB: sak netreba likvidacne,ale postupne zvysovat naroky.

Ale s klubmi na Slovensku je to tak ako s kazdym inym podnikanim(cest vynimkam). Bud tam clovek ide s nadejou nejakeho rychleho zisku a dlhodoba koncepcna praca mu nic nehovori,alebo tam ide oprat peniaze,potom ma ten klub aku taku sancu na rast,ale tiez to dlho netrva.A vacsinou sa spamataju ze je to v tychto podmienkach stratove a mejitelia sa menia len taky fukot.Cize znova,ziaden realny citovy vztah ku klubu,fanusikovia su handry.Skratka Slovenska mentalita.

Na druhej strane,ktory prvoligovy stadion je vyslovene zly?Ved na tych rozpadnutych sa nehrava,taky Inter(Slovan) ma jeden z najlepsich travnikov,aj ked nefutbalove prostredie,mozno Kosice alebo Presov su na tom horsie.Podla mna by stacilo na zatial ak by sa investovalo do vyhrievanych ihrisk.

SLOVAK CITIES -
- S L O V E N S K É
M E S T Á -
Old March 5th, 2012, 10:00 PM   #1555
Ayran
trancer men

Ayran's Avatar

Quote:
Originally Posted by SunshineBB View Post
a kto bude hrat ligu? ked budes kopat do polomrtveho, tak ho ozivis?
tak ja by som sa radšej pozeral na futbal na kvalitom štadione ako je v michalovciach,moldave a inych kluboch ,ktorí do toho futbalu aj investovali aby to malo nejaku uroven a nie ako niektore kluby , čo hraju na zrucaninach ...ak ma mat liga uroven , musi sa hrat aj ihriskach z patričnou urovnou inač to nema zmysel a kludne tam moze hrat aj nejaka dedina ktora si najde sponzorov ....

SSC Košice
Old March 5th, 2012, 10:19 PM   #1556
wuane
Registered User

wuane's Avatar

ale zas,debata bola o niecom inom.Bolo to o TP a Petrzalke,ale tam sa nehrava Normalne ligove stadiony su podla mna zodpovedajuce urovni Slovenskej ligy.Mozno taky Trencin by si zasluzil investovat,a hlavne by mali mat vsetky 1.ligove stadiony vyhrievane travniky,aby sa pol sezony nehravalo na oracine.To ze Moldava ma pekne sedacky je super,ale tie budu prazdne,ak sa nebude dat hrat zapas

SLOVAK CITIES -
- S L O V E N S K É
M E S T Á -
Old March 5th, 2012, 10:37 PM   #1557
Ayran
trancer men

Ayran's Avatar

Quote:
Originally Posted by wuane View Post
ale zas,debata bola o niecom inom.Bolo to o TP a Petrzalke,ale tam sa nehrava Normalne ligove stadiony su podla mna zodpovedajuce urovni Slovenskej ligy.Mozno taky Trencin by si zasluzil investovat,a hlavne by mali mat vsetky 1.ligove stadiony vyhrievane travniky,aby sa pol sezony nehravalo na oracine.To ze Moldava ma pekne sedacky je super,ale tie budu prazdne,ak sa nebude dat hrat zapas
pokial viem vyhrievane štadiony maju iba zilina a pasienky... a zvyšok nema ani poriadne tribúny a investovat do takychto štadionov nema zmysel... to je nezmyselne platanie , ktore nikam nevedie...

SSC Košice
Old March 6th, 2012, 10:20 AM   #1558
wuane
Registered User

wuane's Avatar

aj Trnava ma vyhrievane,Trencin umely travnik 2.generacie. Poriadne tribuny su najmenej.Vacsine miest staci nieco na sposobm Ruzomberka.Ide o to,aby sa na ten futbal dalo pozerat celu sezonu,nie len v priaznivom pocasi.

SLOVAK CITIES -
- S L O V E N S K É
M E S T Á -
Old March 6th, 2012, 04:39 PM   #1559
Cubo99
Registered User

Likes (Received): 8

pod pojmom poriadne tribuny, na slovensky sposob, chapem prave stadiony v Ruzomberku, Ziline, Trnave, Michalovciach... take kde niesom 25m od hriska a nemam zajebanu rit ked sa postavim... resp + nejake bufetiky, aspon dva nech neprestojim celu prestafku v rade na Grcona...
2400+ WORLD SOCCER STADIUMS, infos and photos in Google Earth !!!! DOWNLOAD HERE http://productforums.google.com/foru...ed/n-EtNzObQmg or http://www.facebook.com/pages/WorldW...763125?created UPDATED !!!
Cubo99 no está en línea   Reply With Quote
Old March 7th, 2012, 08:17 AM   #1560
potkanX
Registered User

Likes (Received): 62

v trencine nebude nikto investovat do stadiona, pokial sa nevie, ako sa bude riesit doprava po planovanej rekonstrukcii zeleznicnej trate. totiz verzie dopravneho riesenia nabrezia, ktore boli zatial prezentovane, zasahovali jednou komunikaciou do terajsich tribun. predpokladalo sa, ze na stadione sa zrusi nepouzivana atleticka draha a tribuny sa supnu ku trave. ale ako hovorim, urcite sa to nebude robit, kym nebude jasne, co s rekonstrukciou a co s nabrezim.
potkanX no está en línea   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules