|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1921 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
no pozor,tam vtedy kazdy kaslal na to v akej kvalite je stadion,, na ten zapas LM prislo tak malo ludi kvolivelmi prehnanym cenam a bol to posledny zapas a ludia uz boli sklamany z toho ze kosice boli len fackovacim panakom,keby dali aspon polovicne vstupne tak by navsteva inak vyzerala
to len taka poznamka k tej navsteve moj nazor je taky,,konkretne na ruzomberok,,akutne potrebuju vyhrievanu hraciu plochu tribuny so pomerne v pohode senica? budu mat po dobudovani celeho stadionu a vysuvacich troch radov 8 tisic kapacitu a im to krasne bude postacovat a myjava to iste niekomu sa nepaci ze taketo okresne mesta su v hlavnej sutazi no radsej taketo mensie kluby ktore maju celkom stavu a hraju futbal ako velke ktore len prezivaju a neplatia hracom a potom aj ta hra tak vyzera slovan? nech si kmotrik postavi za svoje resp.za nakradnute tak ako v trnave stavaju celkovy pohlad mam taky ze zlepsenie prinesie investicia do modernizacie tribun a by som nemusel prist domou zadrbany ked si tam sadne a aby namna neprsal investicia do ihriska aby bolo naozaj rovne a neskakala lopta ako koza cez plot,ako som napisal ruzomberok je akutny tam ide kazdy klub hrat s tym ze penky futbal sa hrat nebude niekto tu pise ze treba pekne a hlavne velke tribuny , ale treba aj produkt ktory ich tam pritiahne,dnesna moderna doba je taka ze okrem dobreho futbalu treba urobit co najviac ,hlavne to co ludi dnes bavi krem futbalu treba tam priniest, na slovensku sa na marketing a lakanie divakov len hrame,jediny pozitivny pocin som za posledne roky videl na slovane a uspesna akcia s rodinnym sektorom ,naposlednom zapase tam bolo niekolko stoviek deti s rodicmi a bola tam velka zabava,,ale inak aj tam je to bieda,chodia len skalny fanuskovia a polus par metrov od stadiona je narvany ludmi pocas zapasov,v nemecku je bezne ze ma klub s najblizsim nakupnym centrom spolupracu a navzajom si robia reklamu a spolocne akcie robia,,v tomto bude mat trnava vyhodu lebo stadion a shoping bude prakticky spojeny |
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
No, cena vstupneho je dalsi problem... Kto zaplati premrstene vstupne za nejaky zaujimavejsi medzinarodny zapas (v ktorom vacsinou nas tim aj tak prehra a niekedy aj s debaklom)? Na to by sa mnohi ludia vykaslali aj pri modernom stadione, nieto pri nasich chlievoch, ktore neponukaju ziadnu pridanu hodnotu a este naopak zazitok kazia... Ako uz bolo spomenute, predpokladam, ze hlavne kvoli cene bola vtedy v KE na LM taka nizka ucast... A ked sa ludia (hlavne ti mladsi) nedostanu na atraktivnejsie zapasy, tak ich uz potom nic nelaka ani na tie ostatne. K chodeniu na futbal ako takemu nemaju vztah a stadiony su zase o nieco prazdnejsie...
Na nasu ligu to vstupne asi prilis vysoke nie je, ale pre vela ludi (mna vratane) ponukany zazitok nie je hoden ani tych par €. Su zapasy, na ktore nema cenu ist ani zadarmo... To moze mat zmysel len pre skutocnych fanusikov, ale tazko bude fanusik z niekoho, kto nema vztah k chodeniu na futbal...
|
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Hokejová hala a plaváreň v Snine (Nový projekt)
Priatelia, spolu s mojimi kolegami z predsedníctva hokejového klubu Ivom Mikom a Dušanom Hačkom sa nám podarilo nájsť investora, ktorý za svoje vlastné prostriedky má záujem postaviť v Snine hokejovú halu spojenú s krytou plavárňou. Podarilo by sa tak získať pre naše mesto jednou ranou dva objekty, ktoré nám už roky chýbajú. Toto je prvá vizualizácia projektu a jeho pôdorys. Podporili by ste takú vec? Ak áno, dajte o tom vedieť všetkým, ktorých to zaujíma a prosím o Vaše názory, potrebujem vedieť, či by taký projekt mal podporu verejnosti v Snine. zdroj: http://www.facebook.com/pages/Rekrea...93602877353219
|
|
|
#1924 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
![]() celkom rychlo stavaju.... |
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
ZILINCAN
|
Quote:
|
|
|
|
#1926 | |
|
Hello
Likes (Received): 6
|
Quote:
(a je mi jasne, ze polke slovenska je zase dukla maximalne neatraktivny klub, s nezazivnou hrou a prazdnym skaredym stadionom )
|
|
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Registered User
|
a tak ja som nepovedal ze ma byt v hlavnej sutazi kazde okresne mesto,to vobec nie prave naopak, ale premna prave senica je atraktivny klub,alebo aj myjava lebo vacsina ich zapasov malu aj dobru bojovnu uroven,to je premna kriterium pre ktore som rad zaziel na ich zapasy aj napriek tomu ze to niesu moji favoriti,z tohto pohladu si myslim ze ligu trocha ozivili
senica ma podla mna na dlho zaistenu buducnost v najvyssej sutazi no myjava ta to bude mat tazke si myslim |
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Hello
|
este si dovolim jednu poznamku. to co pise wuane ohladom kvality travnika a futbalu na nom nemusi byt zase az taky hlod (ako som si myslel aj ja, ked sme sa o tom davnejsie bavili)
ja som si minuly vikend splnil sen a navstivil som zapas Barca - Bilbao 5:1 a treba povedat, ze co do komfortu divaka sa to da zrovnat so starym dobrym tehelnym polom zo styroch stran je kryta len jedna, sedacky obsrate, zabradlie osuchane, vchody, chodby v utrobach stadiona ci bufety su z takeho osuchaneho opadaneho brutalistickeho holeho betonu. asi vedeli preco tam nedavali ani omietku. napriek tomu obrovsky zazitok ![]() ![]() kto by povedal ze 32 000 miest ostalo volnych ???
|
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Registered User
|
hlavne tie horne stupne stadiona tak tam to nevyzera az tak komfortne ,ale na to by som kaslal ked viem ze barcelova je barcelona,na nu by prisli ludia hufne aj keby hrali v mastali
pocuvaj toto by ma zauimalo ze aky je pohlad na ihrisko z takej vysky? lebo na fotke je vidno ze si bol v tom najvyssom poschodi v telke ked daju zaber tak clovek si mysli ze ludia tam hore musia mat dalekohlad aby videli ale viem ze je to skresleny nazor |
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Hello
|
Quote:
den po zapase som bol na prehliadke stadiona, kde ťa okruzna cesta vypluje na roznych miestach hladiska, a naozaj je vidiet zo vsadial uplne vsetko. je to sice stary stadion, ale naprojektovany uplne famozne. |
|
|
|
|
|
|
#1931 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Hello
|
|
|
|
|
|
|
#1933 |
|
trancer men
Likes (Received): 19
|
http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=1452
Estat3 man1ac spravil paru peknych zaberov crow areny z vnutra vyzera to dobre...
|
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
ZILINCAN
|
Quote:
Aj ked som bol zo zaciatku odporcom cs ligy, tak pre nas je to zrejme jedine riesenie ako mat atraktivnu najvyssiu sutaz, ktora dokaze prilakat divakov a fanusikov. Tak treba pomakat na stadionoch a snad cesi potom prikyvnu, plus by to bolo aj pre nich
|
|
|
|
#1935 |
|
Registered User
|
yuriy: Zabudas nato, ze spolocna cs liga by sa tykala 3 maximalne 4 nasich muzstiev a to povazovat(s prihliadnutim nato, ze pepici si tam presadia komplet celu sucastnu ligu tak ako to chceli urobit aj pri spolocnej hokejovej lige) za "nasu najvyssiu sutaz" by bolo totalne prehnane. Ja osobne to vidim na Slovan, TT, ZA a mozno este KE(aj to viac-menej iba z ucty k historii klubu a len za predpokladu, ze daju do richtiku stadion), cize to najatraktivnejsie co dneska mame. Po ich odchode nastane v ozajstnej slovenskej sutazi presne to, co tu vyssie popisujete - okresne mesta, hrajuce mozno na celkom peknych a utulnych stadionoch, ale bez nejakej bohatej historie a atraktivity pre divakov. Cize hore by isla len ceska liga, ta echt nasa sa prepadne na same dno...
|
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Hello
|
ad CS liga:
Mat tu Spartu, Slaviu, Banik ci Brno by bola velka vec. Ceske kluby, hlavne tie v top 5 su oproti nasim naozaj velkokluby (snad s vynimkou Slovana), ich infrastruktura aj komunikacia s verejnotou, ich marketing su niekde uplne inde. Aj aktualne posledne muzstvo ceskej ligy ma stadion porovnatelny so zilinskym. Pre nich by spolocna liga nemala absolutne ziadne pozitiva. Pre nas by pozitiva mala, resp. pre 4-5 stastnych klubov. Zbytok Slovenska by bol futbalovo utlmeny, ako hokejove Kosice po odchode Slovana. Predstava spolocnej ligy, kde by sa tocili o dost vacsie obnosy ako dnes by prilakala invetorov, ktory by chceli tiez mat svoj klub tejto prestiznej sutazi. A v hladaciku by boli urcite tradicne kluby, jednak pre svoju fanusikovsku zakladnu, a tak isto pre svoju historiu, aby boli pre cechov aspon kusok prijatelne. Neviem si predstavit ze by si cesi odstrelili ktorekolvek muzstvo v prvej lige a nahradili ho senicou, myjavou, moravcami. ad SK liga: Mali by sme sa zamerat na seba. Vypracovat projekty na zlepsenie infrastruktury, hracej plochy, osvetlenia (v cechach maju tzv. program Stadiony 2005,6,7 atd atd). Zacat naozaj pracovat, a nevidim problem, aby sme tam kde su dnes v ligovom futbale cesi neboli do 10 rokov. Namiesto toho vymyslame spolocne projekty, aby sme priniesli atraktivitu, akoby sme boli na to odkazani. Pre mna su Zilina, Slovan ci Trnava dostatocne atraktivne, s Ruzomberkom to mame derby cez kopec. Jasne rad by som tu videl Sparticku, ale radsej v europskom pohari, ako 2 krat za rok v spolocnej lige. Namiesto cestovnych nakladov na opacnu stranu ceskej republiky radsej nove sedacky, ci vynovenu web stranku. |
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
#1938 | ||||
|
ZILINCAN
|
Quote:
V tejto sezone zrejme vypadne z corgonligy Nitra, nahradi ju Podbrezova, v dalsej moze padnut Presov a namiesto neho prist Senec.... liga z okresnych miest, bez historie hrozi aj bez obnovenia federalnej ligy, len s tym rozdielom, ze nic lepsie sa uz hrat u nas nebude... Quote:
Quote:
Ked si pozrieme v akom stave je nas futbal a kto vsetko hra v najvyssej lige, tak pozitiv "federalnej ligy" by bolo viac ako negativ. Quote:
Pokial samotne kluby (ULK) nebudu mat zaujem nad zlepsenim infrastruktury, tak sa nezlepsi...
|
|
|
|
#1939 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Registered User
|
Spoločná liga je úplná hlúposť, aj keby bol pomer povedzme 8:8... Jediným pozitívom by boli zápasy Slovana proti pražským S a povedzme aj keby sa do tej federálnej ligy nejakým spôsobom dostala Dukla, tak by ma nejaký Jablonec nezaujímal viac ako derby s Ružomberkom, Žilinou a od budúcej sezóny asi s Podbrezovou. To, že u nás hrajú najvyššiu ligu okresné mestá je úplne normálne vzhľadom na to, že krajov je len 8. Samozrejme aj ja by som videl v lige radšej veľké mestá ako Zvolen, Martin alebo Poprad, prípadne viac klubov z krajských miest (Inter, Petržalka z BA, Lokomotívu z KE či nejaký bystrický klub) miesto ZM alebo Myjavy, ale keď tam nie je záujem o futbal, tak smola. Pred pár rokmi nebola ani Plzeň žiadnym prínosom pre ligu, bola len jojom medzi 1. a 2. ligou a kde je dnes. Pokiaľ by to tak bolo aj v Senici, ZM alebo hociktorom inom klube Corgoň ligy, ja budem len rád. Navyše v prípade nejakej spojenej ligy by sme prakticky nemali v Európe žiadny tím. Takto máme aspoň raz za čas v skupine nejakého zástupcu, ktorý zastupuje Slovensko a nie nejakú pseudoligu.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|