daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Slovakia

Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice

Reply

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old December 6th, 2012, 05:14 PM   #1921
michaelse
Registered User

Likes (Received): 7

no pozor,tam vtedy kazdy kaslal na to v akej kvalite je stadion,, na ten zapas LM prislo tak malo ludi kvolivelmi prehnanym cenam a bol to posledny zapas a ludia uz boli sklamany z toho ze kosice boli len fackovacim panakom,keby dali aspon polovicne vstupne tak by navsteva inak vyzerala
to len taka poznamka k tej navsteve

moj nazor je taky,,konkretne na ruzomberok,,akutne potrebuju vyhrievanu hraciu plochu tribuny so pomerne v pohode

senica? budu mat po dobudovani celeho stadionu a vysuvacich troch radov 8 tisic kapacitu a im to krasne bude postacovat
a myjava to iste

niekomu sa nepaci ze taketo okresne mesta su v hlavnej sutazi no radsej taketo mensie kluby ktore maju celkom stavu a hraju futbal ako velke ktore len prezivaju a neplatia hracom a potom aj ta hra tak vyzera

slovan? nech si kmotrik postavi za svoje resp.za nakradnute tak ako v trnave stavaju

celkovy pohlad mam taky ze zlepsenie prinesie investicia do modernizacie tribun a by som nemusel prist domou zadrbany ked si tam sadne a aby namna neprsal
investicia do ihriska aby bolo naozaj rovne a neskakala lopta ako koza cez plot,ako som napisal ruzomberok je akutny tam ide kazdy klub hrat s tym ze penky futbal sa hrat nebude

niekto tu pise ze treba pekne a hlavne velke tribuny , ale treba aj produkt ktory ich tam pritiahne,dnesna moderna doba je taka ze okrem dobreho futbalu treba urobit co najviac ,hlavne to co ludi dnes bavi krem futbalu treba tam priniest,
na slovensku sa na marketing a lakanie divakov len hrame,jediny pozitivny pocin som za posledne roky videl na slovane a uspesna akcia s rodinnym sektorom ,naposlednom zapase tam bolo niekolko stoviek deti s rodicmi a bola tam velka zabava,,ale inak aj tam je to bieda,chodia len skalny fanuskovia a polus par metrov od stadiona je narvany ludmi pocas zapasov,v nemecku je bezne ze ma klub s najblizsim nakupnym centrom spolupracu a navzajom si robia reklamu a spolocne akcie robia,,v tomto bude mat trnava vyhodu lebo stadion a shoping bude prakticky spojeny
michaelse no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old December 6th, 2012, 05:51 PM   #1922
Anuris
Registered User

Likes (Received): 53

No, cena vstupneho je dalsi problem... Kto zaplati premrstene vstupne za nejaky zaujimavejsi medzinarodny zapas (v ktorom vacsinou nas tim aj tak prehra a niekedy aj s debaklom)? Na to by sa mnohi ludia vykaslali aj pri modernom stadione, nieto pri nasich chlievoch, ktore neponukaju ziadnu pridanu hodnotu a este naopak zazitok kazia... Ako uz bolo spomenute, predpokladam, ze hlavne kvoli cene bola vtedy v KE na LM taka nizka ucast... A ked sa ludia (hlavne ti mladsi) nedostanu na atraktivnejsie zapasy, tak ich uz potom nic nelaka ani na tie ostatne. K chodeniu na futbal ako takemu nemaju vztah a stadiony su zase o nieco prazdnejsie...

Na nasu ligu to vstupne asi prilis vysoke nie je, ale pre vela ludi (mna vratane) ponukany zazitok nie je hoden ani tych par €. Su zapasy, na ktore nema cenu ist ani zadarmo... To moze mat zmysel len pre skutocnych fanusikov, ale tazko bude fanusik z niekoho, kto nema vztah k chodeniu na futbal...
Anuris no está en línea   Reply With Quote
Old December 6th, 2012, 06:37 PM   #1923
JimmySK
Registered User

JimmySK's Avatar

Likes (Received): 1

Hokejová hala a plaváreň v Snine (Nový projekt)

Priatelia, spolu s mojimi kolegami z predsedníctva hokejového klubu Ivom Mikom a Dušanom Hačkom sa nám podarilo nájsť investora, ktorý za svoje vlastné prostriedky má záujem postaviť v Snine hokejovú halu spojenú s krytou plavárňou. Podarilo by sa tak získať pre naše mesto jednou ranou dva objekty, ktoré nám už roky chýbajú. Toto je prvá vizualizácia projektu a jeho pôdorys. Podporili by ste takú vec? Ak áno, dajte o tom vedieť všetkým, ktorých to zaujíma a prosím o Vaše názory, potrebujem vedieť, či by taký projekt mal podporu verejnosti v Snine.

zdroj: http://www.facebook.com/pages/Rekrea...93602877353219

Old December 7th, 2012, 10:45 PM   #1924
chefe
Registered User

Likes (Received): 2

celkom rychlo stavaju....
chefe no está en línea   Reply With Quote
Old December 8th, 2012, 11:31 AM   #1925
yuriy
ZILINCAN

yuriy's Avatar

Quote:
Originally Posted by michaelse View Post
niekomu sa nepaci ze taketo okresne mesta su v hlavnej sutazi no radsej taketo mensie kluby ktore maju celkom stavu a hraju futbal ako velke ktore len prezivaju a neplatia hracom a potom aj ta hra tak vyzera
cim viac malych klubov v lige, tym bude liga neatraktivnejsia a neatraktivnejsia
Old December 8th, 2012, 12:42 PM   #1926
SunshineBB
Hello

Likes (Received): 6

Quote:
Originally Posted by yuriy View Post
cim viac malych klubov v lige, tym bude liga neatraktivnejsia a neatraktivnejsia
presne tak. ja som rad ze senica, michalovce, moravce, myjava, senec, moldava a pod maju pekne (naozaj pekne) stadiony, kulturne prostredie a futbalu to len a len prospieva. napriklad kadzej jednej fotke senickeho stadiona v tomto vlakne sa potesim, a musim povedat, ze bude vyzerat asi naozaj dobre. a nie je to chyba senice, ze dukla, tatran, kosice, slovan ci nitra si nevedia skulturnit prostredie. ale to bohuzial nic nemeni na tom, ze senica je pre mna ako futbalovy klub absolutne neatraktivna, rovnako ako moravce ci myjava. vzdy radsej pojdem na dukla - zilina, dukla - slovan, dukla - kosice (hovorim z mojho pohladu bystricana)

(a je mi jasne, ze polke slovenska je zase dukla maximalne neatraktivny klub, s nezazivnou hrou a prazdnym skaredym stadionom )
SunshineBB no está en línea   Reply With Quote
Old December 8th, 2012, 12:52 PM   #1927
michaelse
Registered User

a tak ja som nepovedal ze ma byt v hlavnej sutazi kazde okresne mesto,to vobec nie prave naopak, ale premna prave senica je atraktivny klub,alebo aj myjava lebo vacsina ich zapasov malu aj dobru bojovnu uroven,to je premna kriterium pre ktore som rad zaziel na ich zapasy aj napriek tomu ze to niesu moji favoriti,z tohto pohladu si myslim ze ligu trocha ozivili
senica ma podla mna na dlho zaistenu buducnost v najvyssej sutazi no myjava ta to bude mat tazke si myslim
Old December 8th, 2012, 12:57 PM   #1928
SunshineBB
Hello

este si dovolim jednu poznamku. to co pise wuane ohladom kvality travnika a futbalu na nom nemusi byt zase az taky hlod (ako som si myslel aj ja, ked sme sa o tom davnejsie bavili)

ja som si minuly vikend splnil sen a navstivil som zapas Barca - Bilbao 5:1

a treba povedat, ze co do komfortu divaka sa to da zrovnat so starym dobrym tehelnym polom

zo styroch stran je kryta len jedna, sedacky obsrate, zabradlie osuchane, vchody, chodby v utrobach stadiona ci bufety su z takeho osuchaneho opadaneho brutalistickeho holeho betonu. asi vedeli preco tam nedavali ani omietku.

napriek tomu obrovsky zazitok

kto by povedal ze 32 000 miest ostalo volnych ???

Old December 8th, 2012, 01:30 PM   #1929
michaelse
Registered User

hlavne tie horne stupne stadiona tak tam to nevyzera az tak komfortne ,ale na to by som kaslal ked viem ze barcelova je barcelona,na nu by prisli ludia hufne aj keby hrali v mastali
pocuvaj toto by ma zauimalo ze aky je pohlad na ihrisko z takej vysky? lebo na fotke je vidno ze si bol v tom najvyssom poschodi

v telke ked daju zaber tak clovek si mysli ze ludia tam hore musia mat dalekohlad aby videli ale viem ze je to skresleny nazor
Old December 8th, 2012, 01:42 PM   #1930
SunshineBB
Hello

Quote:
pocuvaj toto by ma zauimalo ze aky je pohlad na ihrisko z takej vysky? lebo na fotke je vidno ze si bol v tom najvyssom poschodi

v telke ked daju zaber tak clovek si mysli ze ludia tam hore musia mat dalekohlad aby videli ale viem ze je to skresleny nazor
co sa tyka zapasu, pokial vies, ktory hrac ma ake cislo tak nemas problem, ty s lepsim zrakom rozoznaju aj podla ucesu ci tvare. ja okrem messiho , iniestu a valdeza nepoznam vyzorovo ani ciselne nikoho, takze to bol dost problem(pre mna).

den po zapase som bol na prehliadke stadiona, kde ťa okruzna cesta vypluje na roznych miestach hladiska, a naozaj je vidiet zo vsadial uplne vsetko. je to sice stary stadion, ale naprojektovany uplne famozne.
Old December 8th, 2012, 03:19 PM   #1931
chefe
Registered User

Quote:
Originally Posted by SunshineBB View Post
este si dovolim jednu poznamku. to co pise wuane ohladom kvality travnika a futbalu na nom nemusi byt zase az taky hlod (ako som si myslel aj ja, ked sme sa o tom davnejsie bavili)

ja som si minuly vikend splnil sen a navstivil som zapas Barca - Bilbao 5:1

a treba povedat, ze co do komfortu divaka sa to da zrovnat so starym dobrym tehelnym polom

zo styroch stran je kryta len jedna, sedacky obsrate, zabradlie osuchane, vchody, chodby v utrobach stadiona ci bufety su z takeho osuchaneho opadaneho brutalistickeho holeho betonu. asi vedeli preco tam nedavali ani omietku.
ale ten vyhlad na ihrisko asi tazsko mozes porovnavat s tehelnym polom.... je to krasa pozerat futbal z takeho uhla ako si pozeral...
chefe no está en línea   Reply With Quote
Old December 8th, 2012, 07:42 PM   #1932
SunshineBB
Hello

Quote:
Originally Posted by chefe View Post
ale ten vyhlad na ihrisko asi tazsko mozes porovnavat s tehelnym polom.... je to krasa pozerat futbal z takeho uhla ako si pozeral...
to je ina vec, to je ako v telke.
Old December 8th, 2012, 08:12 PM   #1933
Ayran
trancer men

Ayran's Avatar

Likes (Received): 19

http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=1452

Estat3 man1ac spravil paru peknych zaberov crow areny z vnutra vyzera to dobre...

SSC Košice
Ayran no está en línea   Reply With Quote
Old December 9th, 2012, 12:49 AM   #1934
yuriy
ZILINCAN

yuriy's Avatar

Quote:
a tak ja som nepovedal ze ma byt v hlavnej sutazi kazde okresne mesto,to vobec nie prave naopak, ale premna prave senica je atraktivny klub,alebo aj myjava lebo vacsina ich zapasov malu aj dobru bojovnu uroven,to je premna kriterium pre ktore som rad zaziel na ich zapasy aj napriek tomu ze to niesu moji favoriti,z tohto pohladu si myslim ze ligu trocha ozivili
senica ma podla mna na dlho zaistenu buducnost v najvyssej sutazi no myjava ta to bude mat tazke si myslim
Senica je neatraktivna aj pre senicanov, kupili si ligu, tak zakonite nebola ziadna euforia z "postupu" ako napr maju na myjave. Zapas s nimi nema ziadny naboj, aj ked hraju o spicu, takze lige nepriniesli uplne nic...

Aj ked som bol zo zaciatku odporcom cs ligy, tak pre nas je to zrejme jedine riesenie ako mat atraktivnu najvyssiu sutaz, ktora dokaze prilakat divakov a fanusikov. Tak treba pomakat na stadionoch a snad cesi potom prikyvnu, plus by to bolo aj pre nich
Old December 9th, 2012, 01:20 AM   #1935
slovanista222
Registered User

yuriy: Zabudas nato, ze spolocna cs liga by sa tykala 3 maximalne 4 nasich muzstiev a to povazovat(s prihliadnutim nato, ze pepici si tam presadia komplet celu sucastnu ligu tak ako to chceli urobit aj pri spolocnej hokejovej lige) za "nasu najvyssiu sutaz" by bolo totalne prehnane. Ja osobne to vidim na Slovan, TT, ZA a mozno este KE(aj to viac-menej iba z ucty k historii klubu a len za predpokladu, ze daju do richtiku stadion), cize to najatraktivnejsie co dneska mame. Po ich odchode nastane v ozajstnej slovenskej sutazi presne to, co tu vyssie popisujete - okresne mesta, hrajuce mozno na celkom peknych a utulnych stadionoch, ale bez nejakej bohatej historie a atraktivity pre divakov. Cize hore by isla len ceska liga, ta echt nasa sa prepadne na same dno...
slovanista222 no está en línea   Reply With Quote
Old December 9th, 2012, 09:56 AM   #1936
SunshineBB
Hello

ad CS liga:

Mat tu Spartu, Slaviu, Banik ci Brno by bola velka vec. Ceske kluby, hlavne tie v top 5 su oproti nasim naozaj velkokluby (snad s vynimkou Slovana), ich infrastruktura aj komunikacia s verejnotou, ich marketing su niekde uplne inde. Aj aktualne posledne muzstvo ceskej ligy ma stadion porovnatelny so zilinskym. Pre nich by spolocna liga nemala absolutne ziadne pozitiva.

Pre nas by pozitiva mala, resp. pre 4-5 stastnych klubov. Zbytok Slovenska by bol futbalovo utlmeny, ako hokejove Kosice po odchode Slovana. Predstava spolocnej ligy, kde by sa tocili o dost vacsie obnosy ako dnes by prilakala invetorov, ktory by chceli tiez mat svoj klub tejto prestiznej sutazi. A v hladaciku by boli urcite tradicne kluby, jednak pre svoju fanusikovsku zakladnu, a tak isto pre svoju historiu, aby boli pre cechov aspon kusok prijatelne. Neviem si predstavit ze by si cesi odstrelili ktorekolvek muzstvo v prvej lige a nahradili ho senicou, myjavou, moravcami.

ad SK liga:

Mali by sme sa zamerat na seba. Vypracovat projekty na zlepsenie infrastruktury, hracej plochy, osvetlenia (v cechach maju tzv. program Stadiony 2005,6,7 atd atd). Zacat naozaj pracovat, a nevidim problem, aby sme tam kde su dnes v ligovom futbale cesi neboli do 10 rokov. Namiesto toho vymyslame spolocne projekty, aby sme priniesli atraktivitu, akoby sme boli na to odkazani. Pre mna su Zilina, Slovan ci Trnava dostatocne atraktivne, s Ruzomberkom to mame derby cez kopec. Jasne rad by som tu videl Sparticku, ale radsej v europskom pohari, ako 2 krat za rok v spolocnej lige. Namiesto cestovnych nakladov na opacnu stranu ceskej republiky radsej nove sedacky, ci vynovenu web stranku.
Old December 9th, 2012, 10:18 AM   #1937
DinoVonZvreca.
Registered User

DinoVonZvreca.'s Avatar

Likes (Received): 4

Quote:
Originally Posted by slovanista222 View Post
yuriy: Zabudas nato, ze spolocna cs liga by sa tykala 3 maximalne 4 nasich muzstiev a to povazovat(s prihliadnutim nato, ze pepici si tam presadia komplet celu sucastnu ligu tak ako to chceli urobit aj pri spolocnej hokejovej lige) za "nasu najvyssiu sutaz" by bolo totalne prehnane. Ja osobne to vidim na Slovan, TT, ZA a mozno este KE(aj to viac-menej iba z ucty k historii klubu a len za predpokladu, ze daju do richtiku stadion), cize to najatraktivnejsie co dneska mame. Po ich odchode nastane v ozajstnej slovenskej sutazi presne to, co tu vyssie popisujete - okresne mesta, hrajuce mozno na celkom peknych a utulnych stadionoch, ale bez nejakej bohatej historie a atraktivity pre divakov. Cize hore by isla len ceska liga, ta echt nasa sa prepadne na same dno...
Preboha nasa liga je uz na dne 7-10rokov tie kluby ako Senica zlate moravce a Myjava su dediny bez historie a uplny fail. Na SK su tak 4-5 klubov ktore by mohli splnat titul prva liga. Takže to ze by v CS lige mali prevahu česke kluby ziadnu tragediu neznamena, prave naopak bolo by to plus. Ved aj Slovan je v KHL medzi drvivou väcsinou ruskych klubov a co teraz tu budem na tom onanovat alebo plakat ? bože moj
Old December 9th, 2012, 12:56 PM   #1938
yuriy
ZILINCAN

yuriy's Avatar

Quote:
Originally Posted by slovanista222 View Post
Uvazuje sa nad startovym modelom 12(14) ceskych a + 6 slovenskych klubov. Vypadavali by dvaja a nahradil by ich vitazi slovenskej a ceskej druhej ligy, takze casom by sa pomer zmenil.

V tejto sezone zrejme vypadne z corgonligy Nitra, nahradi ju Podbrezova, v dalsej moze padnut Presov a namiesto neho prist Senec.... liga z okresnych miest, bez historie hrozi aj bez obnovenia federalnej ligy, len s tym rozdielom, ze nic lepsie sa uz hrat u nas nebude...
Quote:
ad CS liga:

Mat tu Spartu, Slaviu, Banik ci Brno by bola velka vec. Ceske kluby, hlavne tie v top 5 su oproti nasim naozaj velkokluby (snad s vynimkou Slovana), ich infrastruktura aj komunikacia s verejnotou, ich marketing su niekde uplne inde. Aj aktualne posledne muzstvo ceskej ligy ma stadion porovnatelny so zilinskym. Pre nich by spolocna liga nemala absolutne ziadne pozitiva.
Pre cechov by bola najvacsia vyhoda v europskych poharoch, s najvacsou pravdepodobnostou by sa zratali koeficienty (aj ked UEFA vymysla) tym padom by bol vitaz ligy nasadeny priamo do skupiny LM a druhy tim by hral kvalifikaciu LM v nemajstrovskej vetve a dalsie tri miestenky by boli do EL.

Quote:
Pre nas by pozitiva mala, resp. pre 4-5 stastnych klubov. Zbytok Slovenska by bol futbalovo utlmeny, ako hokejove Kosice po odchode Slovana. Predstava spolocnej ligy, kde by sa tocili o dost vacsie obnosy ako dnes by prilakala invetorov, ktory by chceli tiez mat svoj klub tejto prestiznej sutazi. A v hladaciku by boli urcite tradicne kluby, jednak pre svoju fanusikovsku zakladnu, a tak isto pre svoju historiu, aby boli pre cechov aspon kusok prijatelne. Neviem si predstavit ze by si cesi odstrelili ktorekolvek muzstvo v prvej lige a nahradili ho senicou, myjavou, moravcami.
Pre polovicu ligy by to bol obrovsku plus, pre tych ostatnych minus... Ale na druhu stranu, vyhra v narodnej(druhej) lige a postup do federalnej by mala byt dostatocna motivacia pre kluby, ktore by na zaciatku ostali pod ciarou, aby u nich nebol velky futbalovy utlm, ale naopak snaha dostat sa vyssie.
Ked si pozrieme v akom stave je nas futbal a kto vsetko hra v najvyssej lige, tak pozitiv "federalnej ligy" by bolo viac ako negativ.

Quote:
ad SK liga:

Mali by sme sa zamerat na seba. Vypracovat projekty na zlepsenie infrastruktury, hracej plochy, osvetlenia (v cechach maju tzv. program Stadiony 2005,6,7 atd atd). Zacat naozaj pracovat, a nevidim problem, aby sme tam kde su dnes v ligovom futbale cesi neboli do 10 rokov. Namiesto toho vymyslame spolocne projekty, aby sme priniesli atraktivitu, akoby sme boli na to odkazani. Pre mna su Zilina, Slovan ci Trnava dostatocne atraktivne, s Ruzomberkom to mame derby cez kopec. Jasne rad by som tu videl Sparticku, ale radsej v europskom pohari, ako 2 krat za rok v spolocnej lige. Namiesto cestovnych nakladov na opacnu stranu ceskej republiky radsej nove sedacky, ci vynovenu web stranku.
Za Belanika sa chystalo sprisnenie licencneho systemu, ale skoncilo to tak, ze ho kluby radsej odvolali a dosadili tam Tittela, ktory to zmietol zo stola s argumentom, ze bol prisnejsi ako ma FIFA a UEFA, spomenul pritom vyhrievane travniky, ze ich ani FIFA ani UEFA nevyzaduju (podla mna aj clovek s IQ hupacieho konika vie preco ich nevyzaduju...)
Pokial samotne kluby (ULK) nebudu mat zaujem nad zlepsenim infrastruktury, tak sa nezlepsi...
Old December 9th, 2012, 06:43 PM   #1939
slovanista222
Registered User

Quote:
Originally Posted by DinoVonZvreca. View Post
Preboha nasa liga je uz na dne 7-10rokov tie kluby ako Senica zlate moravce a Myjava su dediny bez historie a uplny fail. Na SK su tak 4-5 klubov ktore by mohli splnat titul prva liga. Takže to ze by v CS lige mali prevahu česke kluby ziadnu tragediu neznamena, prave naopak bolo by to plus. Ved aj Slovan je v KHL medzi drvivou väcsinou ruskych klubov a co teraz tu budem na tom onanovat alebo plakat ? bože moj
Chlapce moj...pred 7-10 rokmi v Senici ani Myjave o najvyssej sutazi ani len nechyrovali a ZM ju v tej dobe takisto este nehrali. Zjavne si nepochopil o com pisem. A ze ty neplaces ani neonanujes nad tym, ze hokejovy Slovan hra v KHL? Pozri si navstevnost na zapasoch extraligy v tejto sezone a mozno konecne zistis o com pisem. V takych KE by o tom mohli(aj ked oni si to verejne len velmi tazko priznavaju) vela rozpravat ako im ten sk****ny Slovan zrazu chyba. A to z hokejovej ligy odislo prosim pekne len jedno jedine muzstvo, z futbalovej ti odidu 3-4 najlepsie(ci lepsie povedane najtradicnejsie). Spolocna futbalova liga bude zaujimava pre par vyvolenych, a co ostatny? Vid priklad sucastnej hokejovej ligy.
slovanista222 no está en línea   Reply With Quote
Old December 9th, 2012, 09:26 PM   #1940
ayoz
Registered User

Spoločná liga je úplná hlúposť, aj keby bol pomer povedzme 8:8... Jediným pozitívom by boli zápasy Slovana proti pražským S a povedzme aj keby sa do tej federálnej ligy nejakým spôsobom dostala Dukla, tak by ma nejaký Jablonec nezaujímal viac ako derby s Ružomberkom, Žilinou a od budúcej sezóny asi s Podbrezovou. To, že u nás hrajú najvyššiu ligu okresné mestá je úplne normálne vzhľadom na to, že krajov je len 8. Samozrejme aj ja by som videl v lige radšej veľké mestá ako Zvolen, Martin alebo Poprad, prípadne viac klubov z krajských miest (Inter, Petržalka z BA, Lokomotívu z KE či nejaký bystrický klub) miesto ZM alebo Myjavy, ale keď tam nie je záujem o futbal, tak smola. Pred pár rokmi nebola ani Plzeň žiadnym prínosom pre ligu, bola len jojom medzi 1. a 2. ligou a kde je dnes. Pokiaľ by to tak bolo aj v Senici, ZM alebo hociktorom inom klube Corgoň ligy, ja budem len rád. Navyše v prípade nejakej spojenej ligy by sme prakticky nemali v Európe žiadny tím. Takto máme aspoň raz za čas v skupine nejakého zástupcu, ktorý zastupuje Slovensko a nie nejakú pseudoligu.
ayoz no está en línea   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules