|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 | |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 117
|
Quote:
skoda, ze to nedali do kolaudacnych podmienok .. ale vsak staci uplatit a je to jedno .. inak najomci, iste je albero, potom zrejme XXL lutz, a tomu bauhausu sa mi moc ani nechce verit .. |
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ci to bude nakoniec tak, alebo onak - tento projekt kriza poriadne zkresala. Nakupne centrum fuc, kancelarie fuc, krizovatka fuc. Zazrak, ze sa im tam vobec niekoho podarilo zohnat, predsalen ten priestor za dialnicou posobi tak trochu "odrezane".
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
|
oni si ho este odrezavaju viacej ... asi sa spoliehaju najma na to kvantum aut, a ze nejake zabludi z avionu aj k nim .. ale nabytkov tam bude pozehnane .. kika, ikea, galan, xxxlutz, albero ..
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
|
Osobne neverím že by developer v 21storočí si vedel dovoliť nevybudovať si adekvátne kvalitné cestné pripojenie pre zákazníkov,
a že by povedzme prichádzajúcim z Hradskej odoperla 100metrový príjazd a dopriala im 3 a pol kilometrovú obchádzku :P A že by Galvaniho mala byť jediný prístupová a výjazdová cesta z Pharosu, neviem si predstaviť ten dopravný chaos ![]() Som ochotný staviť istý obnos peňazí, že v čase kompletného dobudovania Pharosu budú cesty vyzerať minimálne takto ![]() A čo sa týka pripojenia zmerom Z D1 Senec, od letiska, a Pharos na D1 Ružinov, neviem či ste si všimli túto vizu http://www.pharospark.sk/sk/content/interaktivna-mapka trochu som to vyfarbil (vľavo - zalená/oranžová) ![]() Na druhej strane by som nerozumel (jedine možno nezaťaženie Ivanskej cesty) načo by sa mali budovať tie dve horevyznačené estakády, pokiaľ by bolo možné ne tie smery využiť nasledujúci výjazd (červené šípka) z Pharosu s pripojením na Ivánsku cestu... ![]() Z tejto časti som tak trochu
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
|
tie estakady ponad dialnicu su nezmysel .. lebo su neni ani potebne, lebo sa napojist smerom na letisko aj D1 zo senca.. to su len vemi priblizne vizualicie, z ktorych nic nebude ..
a co sa tyka napojenia .. to investory zo zasady neriesia .. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
Na MUK Ivanska cesta sa podla povodnych zamerov mala vybudovat iba vetva z Ivanskej cesty na D1 smer Ruzinov (poza IKEA). Tie estakady ponad dialnicu v planoch ani neboli.
Rad by som veril, ze dobuduju (v 2. faze) aspon tu MUK Galvaniho celu, ale neviem preco, mam o tom pochybnosti. Sledujuc ako sa tento projekt od zaciatku vyvija a podla vyjadreni Vahostavu, teda Develpment4, ci ako sa to volaju. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Kam až má pokračovať tá cesta smerom na Vrakuňu. Vo Vrakuni alebo poza nu až niekde v Podunajských Biskupiciach.
Kamoš býva pri Tescu v PB a robí na Galvaniho. Aká by to bola pre neho cesta z a do práce ![]() Ale asi naivita
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Registered User
|
Teraz bude pokracovat iba cca 150 metrov, koncit bude v poli, resp. kruhacom, ktory bude vstupom do Pharos. Jej dalsie pokracovanie (ako prelozka cesty I/572 smerom na Vrakunu az na pripojenie na D4, resp. R1) uz bude v kompetencii mesta resp. BSK (kedze je to cesta II. triedy), co v reali znamena mozno nikdy
![]() Nicmenej pre tvojho kamosa svita nadej, ze v ramci Pharosu sa vybuduje prepojenie na Hradsku, na urovni toho spominaneho kruhaca, ktory bude vstupom do Pharosu. Kedy a ci to vobec bude, je vo hviezdach. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Mimo špičky aj tá preložka pomôže ale rano a večer sa tvoria zapchy vo Vrakuni na kruháči. A toto vyrieši až napojenie niekde pri Tescu. Asi v roku 2033
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
|
To čo tam vyznačil Red-Hawko oranžovou a zelenou podľa mňa nie sú estakády ale podjazdy popod diaľnicu. Pri estakádach by tam bolo extrémne stúpanie a to križovanie na D1 smer Ružinov a exit z D1 si viem veľmi ťažko predstaviť. Ale tiež si myslím že to nie je v pláne len vizualizácia s možným budúcim riešením keď ostatné vjazdy/výjazdy už nebudú kapacitne stíhať.
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
|
Možno niekedy sa mi aj lepšia podarí ak pôjdem okolo
![]() http://img198.imageshack.us/img198/1788/25062011363.jpg |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
|
Netreba (do)budovať žiadnu MÚK, postačuje pripojenie na okolité cesty - Galvaniho, Ivanskú cestu a Hradskú. V opačnom prípade zrušme označenie D1 až po Zlaté piesky.
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
Križovatka Galvaniho - Ivánska cesta nestíha už teraz (zčasti aj preto že nie je najlepšie riešená) takže tú MÚK bude treba minimálne keď sa dostavia celý Pharos a keď bude hotové napojenie na Hradskú.
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
|
Takže neschopnosť mesta riešiť dopravu zabezpečí NDS ďalšou MÚK, čím sa ešte zhorsí situácia na D1
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
|
V tomto pripade to neriesi NDS, ale investor Pharos. NDS to moze iba zamietnut, alebo schvalit. NDS to schvalilo, iba si dali podmienku aby zostal priestor na rozsirenie D1 na 3+3.
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Registered User
|
Hojte, dnes sa mi odtiaľto http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=77222 podarilo vycucať celkom veci.
Inžinierska štúdia oblasti Ružinov, Avion, Letisko Prvý image je pre časový horizont 2015 - 2017 ![]() Druhý image pre rok 2030 - ak som si dobre všimol tak jediný väčší rozdiel je prepojenie Ružinovskej s vjazdom do pharosu ![]() Capol som to do .jpg lebo sa to lepšie pozerá ako v tom pdf, hádam teda poteší
Last edited by Red-Hawko; July 7th, 2011 at 03:13 PM. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Registered User
|
Dobra praca Red-Hawko. Na tych vykresoch to vyzera fest zaujimavo s dopravnym riesenim. Som zvedavy, co z toho bude do roku 2017 aj realne postavene. Akurat som si myslel, ze "nosnym systemom MHD" ma byt zeleznica v ramci TEN-T (predlzenie na letisko) a nie predlzenie elektricky z Ruzinovskej. Nicmenej tie ci one kolajnice na letisko podla mna do 2020 nehrozia.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
kolajnice do 2020 nehrozia .. ale na druhom obrazku ide na letisko ZSR aj NS MHD (pod povrchom) - co bude elektricka. A je tam aj ta lavka cez D1, ktoru investor predbezne neplanuje :-)
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Registered User
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 06:49 PM. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
urban voyer
Likes (Received): 1
|
pocujte kope sa daka nova cesta pri dialnici smerom na Pharos. vyzera to ze sa bude napajat niekde pri odbocke z dialnice na Racu a Vajnory
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|