|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#2321 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 33
|
Asi ty mas problem s vyjadrovanim, ked sa snazis byt nasilu vtipny.. A ja som reagoval na tvoj trapny koment a nie na sudruzku Viktorinovu... Zas ti ten pokus o urazku nevysiel
![]() Quote:
Quote:
Free no deposit poker bonus at BankrollMob Last edited by najlepsejsejsi; January 21st, 2013 at 05:48 PM. |
||
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
SC_KE_SK
Likes (Received): 44
|
Quote:
http://www.kosice.estranky.sk/ Last edited by sckesk; January 21st, 2013 at 09:59 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
www.fotokosice.eu
Likes (Received): 52
|
Quote:
Dopravné obmedzenia od 13:00 - asi čakali tie desaťtisíce - porušené parkovanie, hermeticky uzavretá Moyzesova (kvôli komu/čomu?), zápchy na obchádzkových trasách (všetci zjavne mierili do centra, Rastislavova o 15:30 - 250 metrová zápcha), policajtov na križovatkách viac, než ľudí v uliciach. Ešte o 16:00, keď organizátori čakali hlavný nápor - kvôli ktorému urobili uzávierku celého býv. NO a priľahlých ulíc - jazdili električky prázdne (viezol som sa z Terasy a v sólo vozni sme boli piati). Hlavný nápor (nárazový) prišiel až tesne pred začiatkom - ten už DPMK pochopiteľne nezvládol, keďže 10 trolejbusov z riadnej výpravy ostalo stáť (kvôli úplne zbytočným uzávierkám (keďže očakávané masy neprišli) - náhrada 10 kĺbových autobusov) a 10 Tedomov si objednalo mesto pre VíÁjPí (vozili sa nimi max. 5-6 ví-aj-pí ľudia). Ale centurm bolo po celý víkend plllllnéééé...
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta Last edited by veteran; January 21st, 2013 at 06:31 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Registered User
|
Quote:
K obmedzeniam v doprave som sa zase nevyjadroval, ale pisal som ze organizacia bola najvacsia slabina a k tomu patri aj organizacia dopravy...
|
|
|
|
#2325 |
|
www.fotokosice.eu
|
Ale ja sa nesporím o to, či v čase veľkých akcií (dóm, Urbanova veža) bolo v meste kopec ľudí. Určite ich bolo viac, než normálne. Ale nezainteresovanému človeku by sa mohlo z tých kecov zdať, že outdoorové akcie frčali od soboty 9:00 do nedele 19:00 a centrum bolo natrieskané, že sa nebolo kam pohnúť (čo pravda nebola). Toť vše.
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
SC_KE_SK
|
Quote:
|
|
|
|
#2327 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
teraz si dal šrácom po nose.. ale uplne s tebou suhlasim..
|
|
|
#2328 |
|
SC_KE_SK
|
V júni bude pôvodný mlynský náhon napustený vodou
... teda aspoň podľa obrázku
![]()
|
|
|
#2329 |
|
Registered User
|
a vo vode bude tancovat baletny subor a budu postavat obcania...
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
|
|
#2330 |
|
www.fotokosice.eu
|
Vedľa sa bude performovať aj tancujúci bager, ale to sa už do obrázka nevošlo
![]() EDIT: a nedá mi - nebolo to kortyo rieky Hornád a voda tadiaľ v 70. rokoch netiekla.
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
" Ina Kosicanka: "toto je hanba na 100 rokov..." atd. Ano, program bol strasny, ten, kto to pripravoval, by mal dostat 5 a 20 medzi nohy. Kazdy, kto tvrdi, ze to "nebolo az tak zle", je bud slepy alebo nekriticky lokalpatriot. Bonbonik na zaver, ohnostroj: 90% z neho nebolo vidiet. To, ze z inych uhlov a miest bol eno nuno je sice fajn, ale povedzte to tym tisicom ludi, drvivej vacsine, ktori stali tam, kde bol vidiet iba dym.Nebyt toho Jamiroquai, tak si hlavu trieskam este teraz
|
|
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Tak dnes v robote bol otvaraci ceremonial asi hlavnou temou. A vsetci boli dost sklamani a spominali hlavne zlu organizaciu a tie hluche miesta medzi jendotlivymi vystupeniami. A to su vacsinou ludia v strednom veku. Ale kolegyna bola pri Tescu a zevraj ohnostroj bol odtial paradny.
![]() Inak co sa tyka Jay Kaya, tak kamarat ho stretol v Schalkháze, bol mily, fotil sa ludmi a daval autogramy. Len na margo toho, ako odhanal svojich fanusikov podla jedneho spolahlive dennika. |
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
SC_KE_SK
|
Quote:
A organizátori asi chceli aj ušetriť, lebo jednu obrazovku umiestnili dosť hlúpo, na bočnú stenu Dargova (z Hlavnej), takže ľudia, ktorí tam stáli a chceli sa pozrieť aj na pódium, museli sa stále otáčať doľava/dopredu. A zvuk tam bol už dosť ticho a oproti obrazu bol posunutý aspoň 10 sek. Na Hiltone bola obrazovka zo strany od Auparku a tam už nebol zvuk radšej žiadny. Ďalej som si nevšimol žiadnu kameru umiestnenú pri tom balóne, ktorý bol medzi Dargovom a Hiltonom a kde sa odohrávala časť programu tesne pred ohňostrojom. Väčšina ľudí z toho nevidela vôbec nič. Ten balón bol zakrytý plachtou a nikto nečakal, že v zime bude vlhko a plachta sa k balónu prilepí a nepôjde dole. Takže aj keď už odpočítavanie do štartu skončilo a začal sa ohňostroj, v skutočnosti balón (raketa) ešte nevzlietol... A keď ohňostroj skončil nastalo ticho a nikto nevedel, či je už koniec, lebo pán moderátor sa ozval až po niekoľkých minútach. ...
http://www.kosice.estranky.sk/ Last edited by sckesk; January 21st, 2013 at 09:25 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2334 |
|
..
Likes (Received): 14
|
velmi kvalitny clanok http://oc.kosice2013.sk/chutne-ranaj...r-bic-project/
|
|
|
|
|
|
#2335 |
|
www.fotokosice.eu
|
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Registered User
|
Quote:
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Registered User
|
UNIKLA TAJNA NAHRAVKA Z OHNOSTROJU V KOSICIACH POCAS OTVARACIEHO CEREMONIALU!!!
![]() Ohnostroj bol vazne krasny, aky sme v meste este nemali.. skoda ze tie desattisice ludi to nemohli vidiet.. vydrbany dym/hmla.. posudte sami |
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
![]() Toto vie fakt nastvat. Osobne som sa na ten otvaraci ceremonial trepal hlavne kvoli ohnostroju (som ohnostrojofil , keby niet jeho, tak idem rovno do Steelky. A oni vymyslia toto!!! Ked to teraz vidim, tak mi je jasne, ze toto hmla na 100% nebola - to boli tie vydrbane svetlico-dymovnice, ktore pustili na uvod, ktore vytvorili dymovu stenu, kvoli ktorej si ohnostroj paradoxne uzili ti, ktori sa nedostali pred podium. Smutne, az mi je to luto, ohnostroj to bol skutocne krasny.... a zoberie si niekto toto faux-pas na zodpovednost?
|
|
|
|
|
|
#2339 |
|
like travelling
Likes (Received): 7
|
pozri si ohnostroj z Marseille :P
|
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Registered User
|
pozri si rozpocet Marseille
Len na program maju 90mil. eur. Kosice maju na program myslim 10mil. Inak ten ohnostroj som si pozeral na nete, jediny rozdiel tam vidim v tom ze bol odpalovany z viacerych miest.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|