|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#341 | |
|
Slovakia
Likes (Received): 14
|
Quote:
a bola to reakcia na video ktore tu bolo postnute.
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) Last edited by metropoly_sk; December 21st, 2008 at 02:12 PM. |
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
http://vimeo.com/2468543?pg=embed&sec=2468543
myslim, ze je to dalsi dokaz toho, ze ehmk ma projektovy tym, ktory si vidi aj dalej jak na spicku nosa. celkom z nadhladu video a ceky diktuje jak furt :-). a este by som upozornil ludi, co furt placu, ze ehmk su vyhodene peniaze a trebalo radsej kupit novy trolejbus na myslienky pana ferka (v piatej minute videa). "ked tie kulturne hodnoty sa prezentuju, a casto sa prezentuju, a maju svoj zmysel - tak navodia v ludoch aj potrebu vnimat tuto kulturu" - takato potreba v kosiciach dnes nieje. a mne osobne pride ovela dolezitejsie pohnut ludi dopredu mentalne, ako pohnut ludi elektrickou na tahanovce. naozaj nechcem nijak zhadzovat potrebu vybudovat kvalitnu MHD, ale myslim ze ked je dnes MHD v Kosiciach tragicka - povedzme hodnotme ako v skole znamkou 4-, co sa da povedat o kulture a ludoch? sme v bahne , znamka cislo 5 by zdaleka nestacila. ja myslim, ze ehmk je (alebo zatial skor moze byt) to investicia, ktora sa vrati. edit:__________________ este odkaz na rozhovor s autorom a dalsie video tiez trochu patriace k tomu prvemu: http://www.kosice13.sk/index.php/cla...vo-filharmonii Last edited by misko; December 21st, 2008 at 09:51 PM. Reason: vidziš ňe? |
|
|
|
|
|
#343 | ||
|
Registered User
|
EHMK: Na čo presne pôjde 25 miliónov, nepovedali
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#344 |
|
Registered User
|
pani z HZDS pride 25 milionov vela? co na to dodat. jej najvyssi sef znamy tiez ako lenon dal 2x viacej len za rekonstrukciu svojho domceka. ale co, to je pre 250 000 ludi uplne postacujuce.
ved sa bavime o projektoch ako je bankov, kasarne ci plavaren. len projektove pripravy na toto budu stat ovela viacej. a co sa tyka toho prilevu tych zapadniarov, to uz je ozaj smiesne. tam chce evidentne pani blaskovicova pretlacat nejake svoje kamosky, svokru tetu mamku a bohvie koho. ze ich nepozna? nech vymenuje 5 osobnosti z ke ktore pozna a maju rovnake skusenosti a status v oblasti kulturneho managmentu ako napriklad Karova. v kazdej umeleckej rade, ci uz ide o galeriu alebo filharmoniu chce mat vzdy institucia co najviac nezavislych a najlepsie mimoregionalnych odbornikov. napriklad v prahe, kde sa nedavno otvorila galeria DOX, ktora ma v svojej umeleckej rade ludi ako riaditela musse d'orssay alebo trebars aj tate gallery. poslanci maju nominovat ludi? na zaklade akej znalosti? ved oni nemaju (a ani nemozu mat) ziadne kontakty a znalosti z tejto oblasti. |
|
|
|
|
|
#345 |
|
www.fotokosice.eu
Likes (Received): 51
|
a uz tu mame prve podvody. Presne ako som hovoril.
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
#346 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Registered User
|
kasarne sa maju opat rozbehnut na jar-hodil som rec s jednym z projektantov
|
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
alebo snad chces povedat,ze je to jedno,ak niekto nezdokladuje,na co to chce,ved dalsie veci budu stat viac,tak 25mil. sa nejak strati? ![]() to muselo bit kazdemu hned jasne,ved sme na slovensku......
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
Slovakia
|
Kino Capitol uz neexistuje to viete.
Ale to ze miesto neho bude v tych priestoroch divadlo asi nie. Nove divadlo s nazvom Cassia Dance divadlo ma 614 miest na sedenie a ponuka rozne predstavenia od muzikalov po prezentacie.
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
|
|
#350 |
|
Slovakia
|
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Moderator
|
Marek bez urazky, ale od teba by som na tuto temu necakal nic ine ...Mne sa paci.
|
|
|
#353 | |
|
Registered User
|
Quote:
Veď ja neurážam tvoj ani vkus metropoly_sk, vo mne to nevyvoláva nič. Prečo? V tom videu chýba istý ľudský rozmer. Ten kto ho tvoril bol asi technokrat. Čosi pozliepal dohromady a bolo. Snaha vytvoriť dokument, že v tomto meste je život sa podľa mňa minula účinkom tvorcov videa. Zábery na jednu ulicu, zábery na ľudí ako niekde chodia, ale z ich tvárí necítiť NIČ, každý sa tam niekam ponáhľa. Až na samom konci sa na tu niekto usmeje. Je to šedé a bezduché. Žiaľ duch tohto mesta zahynul po roku 1948, keď sa sem začal masívny import vidieckeho obyvateľstva (dekréty na zmenu triednych a národnostných pomerov - vysťahovanie veľkej väčšiny Maďarov, Nemcov, Židov a ich náhrada pravou slovenskou krvou + bolo tu veľa mešťanov a málo robotníckej triedy - práve tých Slovákov). |
|
|
|
|
|
|
#354 | |
|
trancer men
Likes (Received): 21
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Slovakia
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Moderator
|
-len tak podotykam, ze v meste nema vami spomynany KOSHIT na smeti monopol. Funguju dalsi ako Fura a A.S.A.-
|
|
|
#359 |
|
Registered User
|
to ja uz nesledujem, ale podla toho, kolko krat som v celom meste videl vymakane nove MANy ci IVECa to na monopol vyzera jednoznacne (Fura som videl v Druzstevnej a Kysaku), ale o to Kvietok vobec nejde.. mna zaraza, ze ten BORDEL nikomu nevadi!!!!! lebo mne ANO!!!
Last edited by hraby; January 5th, 2009 at 06:19 PM. |
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Registered User
|
Quote:
Kvietok: Ako si vyberiem, že chcem byť zákazníkom napríklad A.S.A.? Takže monopol tu je. Ak už predali technické služby, tak to malo byť tak, aby bol spokojný každý. Dokonca aj občania mesta (toto totižto u nás nie je bežné). |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|