|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 |
|
1. Smajl Master :)
Likes (Received): 1
|
![]() Myslím, že 9. septembra by mali byť známe výsledky |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
LUDIA JA SA VAM CUDUJEM!!!!
TOTO VLAKNO JE O KULTURNOM MESTE AKO MOZNOSTI A PROSTRIEDKU NIECO DOKAZAT, NIECO ZACAT, NIEKAM POVZNIEST NIEKTORE Z NASICH MIEST A JEJ OBYVALETOV NO I CELY REGION!!!!!!!! A JEDINE CO TU CITAM JE PINDANIE A PINDANIE!!! NEMAM NAJMANSIU CHUT POKRACOVAT V TOM VASOM VYCHYTAVANI A POKUKAZOVANI CO VSETKO JE V NASICH MESTACH ( NAJMA HOVORIM O KOSICKEJ SKUPINE) ZLE, NEGATIVNE, NEFUNGUJUCE.... AK SI NIEKTO BAZI LEN V NEGATIVACH A NEVIDI NIC POZITIVNE NA TAK VELKEJ PRILEZITOSTI AKO SA NAM PONUKA TAK POTOM SI JU ASI VAZNE ANI NEZASLUZIME. JE ZAUJIMAVE ZE VSETKY TIE MESTA KTORE SA KLUTURNYMI HLAVNYMI MESTAMI STALI Z TOHO LEN A LEN BENEFITOVALI ...ALE VY??? VY VYTIAHNETE ZE KOLKO TO BUDE STAT, AKO VAM VADIA VYMENNIKY, AKO NECHODIA AUTOBUSY A AKO CELE MESTO PADNE do CROSS DEFAULTU... TAK VAM PRAJEM VELA STASTIA. NEDOSTANEME NIC. JA BY SOM NAVRHOL ZRUSIT I MAJSTROVSTVA SVETA V HOKEJI VED V KOSICICH TO VYVOLA KOLAPS, NEPOJDU AUTOBUSY, BUDU NAM ZAVADZAT VYMENNIKY A NEBUDE SA SVIETIT. ZRUSME VSETKO, ZIADNE INVESTICII, MINIMALNE VYDAVKY, DOKONCA BY SOM NAVRHIVAL ZAVIEST NUTENU SPRAVU, PREVIES SAMOSPRAVNE FUNKCIE NA MINISTERSTVO...A ZAVIEDOL STANNE PRAVO. A POTOM KED BUDE OPAT VSADE PONURE TICHO A SED AKE TU BOLO 50 ROKOV ALE AUTOBUSY BUDU VZDY NACAS, VSETKY LAMPY BUDU SVIETIT A VYMENNIKY BUDU PRAZDNE ...TAK VTEDY BUDETE SPOKOJNI.... |
|
|
|
|
|
#63 |
|
www.fotokosice.eu
Likes (Received): 50
|
Vidim, ze necestujes MHD ani autom... Cesty v katastrofalnom stave, MHD v stadiu rozkladu, neexistujuce cyklotrasy. Zopar rozostavanych budov, bytova vystavba (takmer) nulova, zadlzenost mesta, katastrofalne verejne osvetlenie, vysoka kriminalita na sidliskach (najma THC, KVP) a my si ideme vyhodit von oknom miliardy na nejake EHMK. Ved je to smiesne. Najprv poriesme DOLEZITE veci ako doprava, osvetlenie, atd. a potom rekonstruujme vymenniky...
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
tiez by som pripadne vitazstvo Kosic nevidel ako apokalypsu...
rozpocet na cely projekt je 2,5mld SK, z coho by mesto malo financovat 500mil, KSK 340mil, zvysok financuje EU, stat, ... tych 500mil je potrebne rozpocitat na 5 rokov (2009 - 2013) t.z. 100mil rocne... a to si myslim, ze mesto nepolozi na lopatky...(treba pocitat aj s tym, ze prijem mesta v buducich rokoch urcite porastie) podla mna pri priprave rozpoctu bol manazment projektu dopredu informovany z radnice v akych sumach sa mozu pohybovat... plus navyse podla toho co som doteraz videl si myslim, ze ludia, ktori na tom projekte pracuju, to robia na dost vysokej urovni, takze vobec mi to nepripada ako vyhodene peniaze.... Last edited by mikael77; August 21st, 2008 at 06:36 PM. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
SC_KE_SK
Likes (Received): 41
|
Vcerajsia laserova show na Bankove...
|
|
|
#66 |
|
trancer men
Likes (Received): 19
|
vtf ? aka show ta je as v sobotu
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
SC_KE_SK
|
|
|
|
#68 |
|
trancer men
|
ale to len skusaju
to neni ta laser show co este len bude
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
SC_KE_SK
|
Ved som to ani nemyslel vazne...
|
|
|
#70 | |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
Quote:
|
|
|
|
#71 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
www.fotokosice.eu
|
Quote:
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
Emareq a spol. Neiem o com tu rozpravate. Ste naozaj tak naivni ze si myslite ze nebyt projektu EHMK investovalo by mesto do dopravy (kt. sa mi javi ako vasa jedina priorita) viac?!!
Rucim za to zeby sa peniazze prejedli a zvysok stratil na sukr. kontach.
|
|
|
#74 |
|
www.fotokosice.eu
|
Jasne, ze by to tak bolo. Lenze nejake tie statisice sa uleju aj teraz. A mam taky pocit, ze teraz to bude ovela viac, lebo do toho ide aj KSK aj stat. A okrem toho ja osobne nevidim prioritu len v doprave. Vymenoval som niekolko inych dovodov (verejne osvetlenie - katastrofa, kriminalita na sidliskach (THC, KVP), takmer neexistujuce cyklisticke chodniky, schatrane oddychove priestory na Anicke, este kolko ich mam vypisat?)
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
A pri EHMK sa tie získané prachy nestratia? BTW, vraj ročne po 100 M. Haha. Rozdávať a ulievať sa bude ešte viac, lebo to pôjde z VEREJNÝCH nie zo SÚKROMNÝCH zdrojov, tam sú prachy vždy. Nie, doprava nie je JEDINÁ priorita, ale má byť jednou z priorít mesta (a to tvrdia aj niektorí predstavitelia mesta, prečo asi? Potrebujeme tu zažiť kolaps?). Lenže NIE JE! A odsúvať nakopené problémy s tým, že NAJPRV EHMK a až POTOM všetko ostatné sa tomuto mestu kruto vypomstí! TOTO MESTO NEMÁ PRIORITY, NECHCE/NEVIE RIEŠIŤ PROBLÉMY (o tom to celé je)! A nikto nevie čo bude po!
Last edited by eMareq; August 23rd, 2008 at 08:32 AM. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
www.fotokosice.eu
|
No dufam, ze toho 9.9.2008 sudruhovia v komisii budu mat rozum a urcia za EHMK nejake ine mesto...
|
|
|
|
|
#77 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
http://www.kosice13.sk/index.php/clanok/zone-13-obrazom
fotky a videa z vcerajsej akcie na bankove. Mohla to byt fakt pekna podivana. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
MAXIMI0804: Kosice su zrele na nutenu spravu. Takze si svojim prispevkom nebol az tak daleko. A mestu nepomoze ani desat gayparkov a patdesiat vymennikov a inych semennikov.
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
trancer men
|
Quote:
uplne potichu to bolo a kym zacali hrat djs tak aj akcia skoncila a ta laser show no videl som aj lepsie ten jeden laserik ma sklamal nic extra neukazal akurat ze svieti
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|