|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Tak cest Nitre, Martinu i Presovu a slava Kosiciam!!!!!! Uprimne sa tesim - velmi dufam ze sa nalezito popasujeme s touto vyzvou! ![]() A teda si nemozem odpustit eMareq, veteran a zvysok destruktivneho kolektivu.... odporucam Vam sa ist demonstrativne priviazat na nejaky ten vymennik, popripade vynechany mhd spoj s transparentom ... ![]() ...ale radost mi uz nevezmete.... ![]() ....a teda najma vsetci sa stretneme v kosiciach 2013 priatelia!!!!!!!!!!!!! ![]() KOSICE 2013 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Slovakia
Likes (Received): 21
|
Quote:
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
Ako Európske hlavné mesto kultúry 2013 (EHMK) budú Slovensko reprezentovať Košice, rozhodla o tom medzinárodná komisia dňa 9.9. Vzhľadom na skutočnosť, že víťazstvo bolo veľmi tesné (1 hlas) a oba projekty boli veľmi dobre pripravené, komisia podmienila víťazstvo Košíc ich spoluprácou na príprave EHMK 2013 s mestom Prešov
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Moderator
Likes (Received): 37
|
Quote:
Ja sa z vytazstva Kosic tesim. Ved cas ukaze ...
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
MAXIMI0804: Ked mi vynecha spoj, tak ma ponesies na chrbte.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
ab.us.er
Likes (Received): 1
|
...blahozelacia Kosiciam!
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Moderator
Likes (Received): 94
|
Ja tiež blahoželám druhému najväčšiemu mestu na Slovensku. Dúfam, že tento titul pomôže vo všetkých smeroch rozvoju metropoly východu.
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
Likes (Received): 95
|
tiez sa pripajam ku gratulacii, aj ked som dost smutny ...
KOSICE - tak nesklamte, mate to suchu
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Uz nam chyba len gaypark a budeme spaseni.
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Registered User
|
Gratulujem Košiciam. Som rád, že už keď sme to vyhrali, tak bude podmienka spolupracovať s metropolou Šariša. Snáď to bude aspoň aký-taký impulz pre vybudovanie plánovaného prepojenia oboch miest regio-električkou. Nejakú tú trať by som si vedel predstaviť aj v Prešove, ale späť zo sféry sci-fi. Pevne verím, že náš magoriát to nepokašle a nebudeme na hanbu ostatným. Dúfam, že keď už Robert Fico vyhodnocuje priority štátu a rozdáva na všetky strany, tak niečo uleje aj na východ, keďže tu nejde len o Košice, ale ide aj o dobré meno krajiny.
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Slovakia
Likes (Received): 21
|
Quote:
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
gratulujem Kosiciam
|
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Registered User
|
Quote:
A teraz vytriezvenie. ![]() ROZHODNUTÉ: Hlavné mesto kultúry budú Košice Quote:
Last edited by eMareq; September 10th, 2008 at 07:59 AM. |
||
|
|
|
|
|
#136 | |
|
... blinding storm...
|
Quote:
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
Gratulujem Kosiciam! Mate tam krasne fotky Kosic!
Cela investicia sa urcite oplati. Ked bolo mesto Lille v severnom Francuzsku hlavnym mestom kultury v roku 2004, pritiahlo to neskutocne mnozstvo ludi a odvtedy tam je asi 3 krat tolko turistov. Vela budov bolo opravenych, na kazdom rohu boli kulturne podujatia a hlavne zacala sa robit reklama na to mesto. Doteraz to ma obrovsku ekonomicku odozvu. Dovtedy tam turisti skoro vobec nechodili, napriek tomu, ze si to mesto zasluzilo svojou specifickou architekturou. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Taktiež sa pripájam ku gratulácií.
Počas kampane som mal pocit, že práve KE mali najrozsiahlejšiu reklamu... Tak držím palce. ![]() Na druhej strane mám pocit, že v KE by bolo potrebné riešiť aj iné veci a že titul EHMK zatiani problémy bežných ľudí. Už keď nič, tak nedávne problémy v MHD. Ale to je len môj názor, nič to nemení na fakte, že v roku 2013 budú KE EHMK.
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Moderator
Likes (Received): 94
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Nitra 826-2012
Likes (Received): 1
|
Som veľmi sklamaný priznám sa. Nechcem odsudzovať výbor v NR, ktorý mal nastarosti našu kandidatúru, ale bola postavená na akýchsi nehmotných haluzných multimostoch- bežný občan nemá šajnu čo to je...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|