|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 | |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Quote:
Last edited by seem; July 7th, 2009 at 04:50 PM. |
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
..
Likes (Received): 16
|
este niekto sa chce nevyjadrit, alebo nekomentovat?
![]() Ja sa vyjadrim, kedze som si precital nieco o tejto budove a projekte. K historickym industrialnym budovam nemam specialny vztah a tato je navyse v zlom stave, prostredie je zamorene a tak to zburanie nevidim az tak tragicky... To je vsetko, co som chcel, prajem prijemny vikend. |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Moderator
Likes (Received): 99
|
Quote:
(Tvoj post nekomentujem, o tom si urobí každý názor sám. )
|
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Moderator
|
z: http://www.sme.sk/c/4057636/buranie-...-je-drahe.html
Vyberám: Quote:
Ešte prikladám infografiku z toho článku. Aj keď už je v inom threade, patrí sem:
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
..
|
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
..
|
Teraz vazne. Netrapi ma, ci som v tom sam, alebo nie.
Trapi ma pocit, ze moj odlisny nazor nie je nikto ochotny ani len tolerovat... |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
Likes (Received): 118
|
qwert zas to netreba prehanat. i15 je z kosic, a ak sa do krvi nebije za nejaku bratislavsku staru budovu, ktoru prvy krat vidi, nie je na tom nic az tak smutne. ak necita bratislavsku sekciu, tak z par fotiek v tomto vlakne nemusel vediet, ze ide o medializovanu gumonku. ako si urcite vsimas, ani vsetci bratislavcania na tu stavbu nemame jednotny nazor a dovolim si tvrdit, ze okrem futurosa tu nenajdes nikoho, komu by sa protivili zrekonstruovane industrialne budovy.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Nitra 826-2012
Likes (Received): 1
|
Môj názor sa Vám tiež nebude páčiť, ale nevidím nič zlé na tom, že zbúrali Mlyny v Nitre a podobné barabizne. Chodieval som okolo Mlynov 10 rokov a čakal som, kým niečo z tej budovy spadne. Nehovoriac o tom, že je to hanba mať takú budovu v centre mesta.
To, že to bolo protizákonné je už úplne iná vec. Mali to urobiť zákonnou cestou. Podľa najnovších vizualizácií už nebude ani to SILO naznačené na budove- hore mala byť kaviareň. To ma hnevá dosť...
|
|
|
#130 | |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Quote:
![]() i15:Tolerujeme tvoj nazor,nikto ti nesiaha na zivot ani zdravie,ani ta neodsudzuje na okraj spolocnosti.Ale chovas sa voci tej stavbe trochu vulgarne,a to tu viaceri odsudzujeme.To je vsetko.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
..
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Tiež som vyjadril odlišný názor ako i15, no nemám s tým problém a tolerujem ho. Mne osobne sa ale industriálna architektúra z počiatku minulého storočia páči. V Londýne dokonca niekdajšiu tepelnú elektráreň zrekonštruovali a následne sprístupnili verejnosti.
|
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#134 |
|
VIP Member
Likes (Received): 29
|
Dlho som rozmýšľal a pripájam sa k skupinke ktorej gumon absolútne chýbať nebude. Len dúfam že už keď je to dole, tak to tam developer poriadne odsajrajtuje, vykope 20 metrov jamu, zeminu odvezie trebárs do Pezinka na skládku, a začne stavať.
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
..
|
ma zmysel zopakovat, ze ten prispevok zacinajuci na "je mi to jedno" som myslel ironicky? nema...
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Registered User
|
V Ružinove začali preverovať búranie v areáli Gumonu
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Registered User
Likes (Received): 87
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Non post padder
|
S lisovnou sa dalo vselico robit, zalezi na peniazoch.
Ked uz...budovu rozobrat, vycistit podu, minimalne spravit fasadu podla dobovych realii a dalej citlivo nadstavit.... ma to vsak hacik... Last edited by wonderdax; September 6th, 2008 at 11:05 PM. |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
Likes (Received): 87
|
V poslednom čase sa mi prestáva páčiť jedna vec, ktorú vidím u nás v Žiline (predpokladám, že aj inde to bude podobné) a to stále narastajúci počet nákladných áut a kamiónov, ktoré parkujú celé dni a noci na sídliskách. Na najväčšom žilinskom sídlisku Vlčince je to až brutálne. Pripadám si tam ako na colnici. Je to veľmi nebezpečné (zabraňuje to chodcom a vodičom navzájom sa vidieť) a IMHO takéto niečo do obytných štvrtí nepatrí. Toto je tiež jedna z odvrátených strán rozvoja našich miest.
![]()
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Moderator
|