|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
športska dvorana u čakovcu
jel zna tko šta o gradnji nove sportske dvorane prve osnovne škole u čakovcu
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
free-lance
Likes (Received): 316
|
Međimurci, nedajte da vam štalu zvanu Ljidl naprave u strogom centru grada!!!
Quote:
![]() Rijetko uspjela katastrofa , čak i za HR standarde.Nažalost, Čakovec je samo jedan od mnogobrojnih primjera. Kolodvore u gradsko vlasništvo!!! Ako može tržnica, kino, kazalište ili komunalna firma biti gradska, tada to kolodvor mora biti prioritetno! |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
free-lance
|
![]() Da naravno, kolodvor se mora seliti na urbanizmom za to predviđenu lokaciju... uz želj. kolodvor. Međutim sadašnja lokacija je zlata vrijedna za razvoj centra i samo totalni ******* može tu dragocjenost prodat Lidlu. Hej lidlu!! Da je Interspar Europark, uklopljen poput onog Klagenfurtskog, to bi još prošlo, ali ovo je i više nego uvredljiva ponuda!
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Worldwide
Likes (Received): 94
|
Jaaaaaaj, ak mi tu zgrade Lidl-a, ja bum ga osobno digel v zrak...Pa ti ljudi nisu normalni...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Worldwide
|
Ovako je to izgledalo prosle godine...
A ovako izgleda sada...Slikano s iste pozicije...(otprilike) ![]()
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
free-lance
|
![]() Nažalost, za taj problem se zna već duže vrijeme, no ništa se puno po tom pitanju do sad nije napravilo.Sve što se radilo bila je "šminka". Pročelja, interijeri. U srž problema se slabo ušlo. A u čemu je točno problem: U temelju. Zgrada je temeljena na tzv. pilotima (drveni "kolci", točnije balvani, zabijeni u močvarno tlo) koji su počeli trulit zato što oko njih više nema jezera! Da je jezero ostalo, taj problem se nebi pojavio.Naime , cijela Venezia je temeljena na sličan način. Ti temelji su čvršći od betona ako (i samo ako) su cijelo vrijeme u istom režimu (pod vodom ili na suhom). Ako se režim promjeni tada nastupa proces truljenja.To je slučaj sa Čakovečkim gradom. Sanacija je izrazito skupa i iskreno , bojim se da ne dođe do najgoreg! |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Worldwide
|
Inace, prosle godine sam bio na nekvoj izlozbi buducih projekata u Međimurju i bio je jedan projekat o starome gradu...Planira se premjestiti MTČ i njegovo parkiraliste (sa cantra gada u industrijsku zonu), a na njegovom mjestu bi se iskopalo "korito" i napunilo vodom...Tak da bi oko dvorca opet bilo jezero kakvo je bilo nekada...I to upravo zbog tog problema s drvenim temeljima...Al za sad se jos nista nije pomaknulo osim usminkavanja samoga dvorca...![]() E pa ako na se sad dogodi isto sto i s crkvom gore na Sv. Jurju onda smo stvarno za k.....
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
patolog
Likes (Received): 64
|
spicey znas li ti kaj se sve tocno u dvorcu nalazi osim muzeja?
da se cim prije neki financijski plan izradi i da se sve da, da se ne urusava. svetog juraja jos uvjek nisam prebolio. ![]() ![]() cak i zanacije mogu tako zavrsiti. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Tu i tam
Likes (Received): 0
|
Odlično za dvoranu ![]() Kak to to da ju baš sad otpiraju, ni vrag da je radi izbora
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Worldwide
|
Usput, ovak trenutno zgleda Sv.Juraj...
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Worldwide
|
19.5.2009.
Zgrada centra za socijalnu skrb... ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
free-lance
|
![]() Odlično! A di mu dođe lokacija? Jedna zamolba: Možeš li poslikat stadion i cijeli sportski kompleks...fali nam par reprezentativnih fotki. Please
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Worldwide
|
Moze moze, sutra dok idem u skolu...
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Worldwide
|
Evoga ipak sam skocil danas...
![]() ![]() ![]() Streljana i svlacionice... ![]() Probal sam poslikat i panoramu od bazena do crkve al ima dosta radova jos i sunce mi je bas na toj strani bilo...Pa onda pnorama jednom drugom prilikom... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Worldwide
|
Skocil sam jos do ovoga novoga naselja tu na jugu...Zbrojal sam 5 novih kuca i jednu stambenu zgradu koje su nove nikle od zadnjeg update-a...
Ovo je stambena zgrada koja se gradi... ![]()
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
free-lance
|
Odlično, Dino, odlično!!
![]() ![]() Idealan stadiončić i za HNL i za atletiku i za grad poput Čakovca ili veći... Neznam točno koji je kapacitet, al znam da ima sjedalice i na istoku i na zapadu, jel tak? |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
Bil sam na tom stadionu prošle godine,kolko se sjećam ima kakva 2-3 reda stolica s druge strane na tom nekom brdu...ugl. čestitke međimurcima na reflektorima i semaforu,sličan stadion našoj slobodi po kapacitetu gl. tribine(osim kaj i donji dio ima stolice),samo puno uređeniji naravno..
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
Odlično to sada izgleda,kolko reflektori poprave dojam...,da bar još istok ima koji red više,tj. da pupune što se da sa stolcima...
Btw čestitke na 5. mjestu i kvalif. sa sesvetama koje su eto danas osramotile varteks.,.neče biti lako uči,al navijam za međimurje ....
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Worldwide
|
|