|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#43 |
|
Yosemite Sam
|
Dino bravo za ove slike, crkva stvarno neobično izgleda
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
free-lance
Likes (Received): 319
|
![]() Hallelujah!!!! Pa nemogu vjerovat da su se konačno odlučili!! Kolko vremena sam tam proveo čekajući, za to vrijeme mogao bih napisati oveći roman ![]() Taj je trebao biti izgrađen već pred 10 godina...vjerojatno je problem u ingerencijama (čije je vlasništvo cesta) Jel tako? |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Kutinainen
Likes (Received): 7
|
Ne postoji općina Čakovec.
KUTINA TO SMO MI,DJECA SMO NJENA DOBRO SLUŠAJTE NAS SVI :) Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda nebu da nam nekak nebu. Kajti: kak bi bilo da ne bi nekak bilo, kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo Rekel sam ti nek te vrag odnese, ali vrag te zeti nije smel :) |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Kutinainen
Likes (Received): 7
|
Ma znam,al trebalo bi to ispravljati.
KUTINA TO SMO MI,DJECA SMO NJENA DOBRO SLUŠAJTE NAS SVI :) Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda nebu da nam nekak nebu. Kajti: kak bi bilo da ne bi nekak bilo, kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo Rekel sam ti nek te vrag odnese, ali vrag te zeti nije smel :) |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
free-lance
|
Quote:
Šalomone,majčin sine...ako Ti neznaš, idi stričeku Pazmanu u graditeljsku školu on bude Ti objasnil koja je lokacija predviđena za autobusni kolodvor i ZAŠTO... Ja neznam kaj je po profesiji dotični gradonačelnik al o urbanizmu očito pojma nema! Nadam se da nije doktor medicine ![]() Čakovec je jedan od urbanistički najbolje riješenih gradova u HR i sad bi on to počel upropaštavati... ![]() Iz ove njegove boldane rečenice nazire se sav jad razmišljanja establišmenta u hrvata...samo da ja zaradim na komunalnoj naknadi a to kaj ću zajebat grad za idućih 100 godina , ko ga hebe, glavno da opet prođem na izborima ![]() ![]() Takvu priliku da izgradi novi autobusni kolodvor pokraj željezničkog kolodvora ima malo koji grad u hrvata! Uh.
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Worldwide
Likes (Received): 94
|
Meni se sviđa ideja...Podzemna i neki prekrasni moderni kolodvorcic u centru grada...Zasto ne? Ionak nema moderne arhitekture u Cakovcu...Na Arhitektonskom fakultetu u Ljubljani su me pitali sto od moderne arhitekture imamo u Cakovcu i nisam znao reci nista osim crkve na jugu, MTC-a i koje obiteljske kuce...Zalosno al istinito...Zato mislim da bi ovo bilo zanimljivo...Naravno samo ako na natjecaju pobijedi neki bolji arhitekt, a ne neki nemasotviti pocetnik...Mada je ova lokacija kod Hrasta, kraj zeljeznickog isto poprilicno dobra...
![]() Btw. samo za informaciju, u Cakovcu se dosta gradi u zadnje vrijeme... |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Cylon
Likes (Received): 176
|
Quote:
|
|
|
|
#50 |
|
Worldwide
|
Budem sad jedan dan, samo da si slozim bic, neda mi se pjeske..
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
free-lance
|
![]() Ajde ajde , pa nebum valjda ja moral ![]() Inače znate da je trenutno cijena kvadrata veća u Čakovcu nego u VŽ Naprosto zato jer je u VŽ ponuda GOLEMA. Ima stanova ko u priči (puno se izgradilo i još se gradi) pa su cijene za nove (doduše roh bau) već od 1090Eura! Polovne već od 900, i to na boljim lokacijama(tipa Banfica)!Tako da nije loše trenutno investirati u ČK. Vjerojatno se zato i gradi nekoliko interesantnih zgrada. Ajmooo slike ![]()
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Worldwide
|
Quote:
Pa sam citao i o "Vrtovima Ivanovca" potpuno novo naselje između Čakovca i Ivanovca... |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
free-lance
|
vrtovi ivanovca
Glup je novinski naslov , al što ćete...
Važno je da se izgleda ipak kreće s tim projektom. Cijene koje su istakli vrlo su povoljne.Zanimljivo je da su cijene za sličan ali manji VŽ projekt barem 30-50% veće! Za one koji neznate Ivanovec je jedno od većih prigradskih naselja Čakovca, s istočne strane prema čvporu Čakovec na A4 http://www.vecernji.hr/regije/mjesta...-clanak-215969 Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Registered User
Likes (Received): 800
|
Povrh hridi orao tvoj kruži ,Guste šume spuštaju se k ravni,Staze hite niz tvoj ćilim travni ,K tihom domu, sevdahu i ruži.Tvrda ruka tvrdu zemlju pluži,Al tvoj kamen čuva spomen davni ,Sv'jetlih ljeta i junaštva slavnih Roda, koji i ginuć, ne tuži.K tebi lete naših želja jata,Naša radost tvojoj se veseli,Naša tuga tvojoj pomoć želi.Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata,Bog te čuvo, ponosni nas kraju,Ti starinom - i moj zavičaju! |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
free-lance
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Worldwide
|
Quote:
Ako se nudi prilika za necim boljim, vecim, razvitkom, zakaj nisu sretni? Jer ja bi bil jako sretan da se konacno taj Cakovec i okolica pocnu razvijati... + postoji jedna cinjenica koje nema nigde u nijednom clanku... Sa svih strana oko toga zemljista gdje ce se graditi su farme..I mogu vam osobno reci da su rijetki dani kad tam ne smrdi..Krave, konji, perad, gnojivo..Svega ima ipak je to selo..(Osobno sam se uvjeril, cura mi zivi tam pokraj..) Mogu reci da mozda ovo izgleda ko neki raj tak na papiru, al u stvarnosti i nije bas tak...
Last edited by DinoVabec; November 22nd, 2010 at 11:42 PM. |
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Worldwide
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Worldwide
|
E i da, onaj silos tvornice stocne hrane, ako se ko sjeca, kaj im je puko, pa je kukuruza bilo ostalo samo nesto malo nutra, sve je van izaslo, sad su ga srusili do kraja..Bila je dizalica tam neko vrijeme, mislim da je jos tam, demolirali su ga malo po malo dok nije nestal u potpunosti..Mislim da je taj silos bil jedan od vecih građevina u Cakovcu...
Sad ga vise nema...
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Worldwide
|
Nep...Mada sam citao i kako misle premjestiti te silose Cakoveckih Mlinova iz centra grada u industrijsku zonu..Samo je pitanje ko ce graditi nove silose..
Mislim da se to nece dogoditi tak brzo..Ja sam mislio na silos tvornice stocne hrane "TSH"..Tam su kod zeljeznickog kolodvora u industrijskoj zoni...Odma kraj kolodvora.. Ovaj: (zuti iza) ![]() A ovak je izgledalo dok se dogodila nesreca..
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| drago gervais je cobrays |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|