|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 | |
|
Worldwide
Likes (Received): 94
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
patolog
Likes (Received): 57
|
od "nove" crkve mislis, hmmm
.tu su negdje plus minus isti. imas li tocne podatke? |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Worldwide
|
Quote:
Crkva je tak projektirana da bude najvisa u gradu...Toranj je visok 57 metara...Mlinovi su kojih par metara nizi, kak ti velis..Istina..Za njih ne znam kolko su tocno, al znam da je crkva najvisa..Bil sam par put gore na tornju..I onda dok su postavljali zvona...Pogled je inace predobar...Imam slike, moje i od frenda, ako ocete, mogu stavit gore...Osobno mislim da bi Cakovcu dobro dosao jedan vidikovac...Navodno je u planu da se postavi na krovu cakoveckih mlinova...Al opet, to je samo ideja za sad...
|
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
patolog
|
Quote:
moralo bi se sve po kriterijma sigurnosti pregraditi. mogucnost za realizaciju vidim samo ako dobit troska prekrije a u ovom slucaju bi to samo sa vecom investicijom islo ko npr. kafic na krovu. a zato mislim ima pre malo potraznje u ck. sta se tice slika, svim nama bi bilo drago vidjeti te slike. svim nama bi bilo drago da ih stavis u fototeku.
|
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Worldwide
|
Quote:
I mislim da je odlicna lokacija za vidikovac..Odma preko puta su soliteri nesto nizi od silosa mlinova i mogu reci da je s krova lijep pogled..Na njima je nekad bio vidikovac, ali su ga zatvorili negdje 90-tih jer se neko bacil dole mi se cini...Tu se slazem da bi i kafic bio odlican na krovu, al kak velis, to v Cakovcu nejde...Bas me zanima dal bude kaj od toga u buducnosti...
|
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
patolog
|
Quote:
pa dobro nek onda postaviju dalekozore i ogradu i naljepe svoju reklamu. nebi bio to los marketing. jedino je pitanje ako postoji potreba... ali ako sve vec postoji,... zasto ne |
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Worldwide
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
patolog
|
ko je vlasnik silosa?
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Aha! Hvala na pojašnjenju. Dobro da to nisu ovi veliki silosi. Već sam se pobojao
![]() Super je ideja za vidikovac, ali zašto nebi onda otvorili onaj na zgradama (rekao si da je tamo već bio). Nek ovaj put samo stave višu ogradu Vidiš neznam za nas u Varaždinu-naime na "vodotornju" je predivna terasa iznad 10. kata-ali nisam siguran da je otvorena za javnost. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Worldwide
|
Quote:
Ja sam skoknuo gore jednom kad su postavljali neke antene na krovu..Bilo je ljeto i vrata otvorena, pa su mi zapela za oko.. Al kad sam se spustao stepenicama natrag dole, stao sam da sliknem jos nesto kroz prozor i tu sam naletio na jednu gospođu koja me pitala dal zivim tu..Velim ja da ne, a ona odma pocela glasno da nek odma odlazim dok nije pozvala kucepazitelja.. Tak da...Sumnjam da su optimisticni oko te ideje...
|
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
BANNED
|
Quote:
A mogel si babi reći da si došel prijatelju u posjet-ili ak si stariji slobodno odglumiš da si iz neke inspekcije
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Worldwide
|
Quote:
Ja priljubljen uz staklo i pokusavam otvoriti prozor kad se ova pocela derat...Mislim si, ova nije normlna, idem ja prije neg digne cijelu zgradu na noge..E, da vidis, nisam se sjetil "prijatelja" mada sumnjam da bi ova sam tak odustala...
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Worldwide
|
Ako koga zanima pogled s nekadasnjeg vidikovca, stavil sam slike u Phototheque ..
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
free-lance
Likes (Received): 302
|
![]() Dino, ajd molim Te poslikaj one zgrade koje se grade kod bolnice, kružni tok prema Šenkovcu, pa POS kod sajmišta i lokaciju budućeg city centera... Skroman sam ,jel? ![]() Moramo Te uhvatiti dok si doma i pun entuzijazma!
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Worldwide
|
Znaci ovak..Cakovec dana gospodnjega 24. novembra 2010..
Moram priznati da mi se sviđa ova nova arhitektura.. Zgradica kod Juniora..Tu je nekad bila mala kucica..Nju srusili i zgradili ovo..Jos toliko zgrade je unutra s dvorista.. ![]() Pa nove dvorana 1. Osnovne skole... ![]() ![]() Pa nova zgradica prek puta Macana... ![]() Pa stanovi prek Punceca..Prije su vec izgradili jedan dio, istocni i dio juznoga, sad su dogradili dio juznoga i zapadni...Podosta stanova..Bas se gradi parkiraliste... ![]() ![]() ![]() Centar za socijalnu... ![]() ![]() ![]() Pa poslovno stambena prek policije... ![]() ![]() ![]() ![]() Rotor kod Senkovca... ![]() ![]() ![]() Međimurje Plin.. ![]() Lidl.. ![]() ![]() I jedina dizalica u gradu opet...Tu je nekd bio onaj zuti silos...Nesto se gradi unutra, nisam siguran dal dizu novi silos... ![]() ![]() ![]() + Gore na Sv. Jurju, onaj uruseni zvonik je opet podignut i vjerojatno bude otovreno do Bozica..
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
BANNED
|
Odlično, Dino!
![]() Dobra arhitektura, upoznao sam se s mnogim vašim (međimurskim) arhitektima i zbilja rade odličan posao
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Worldwide
|
Jos da urbanisti daju da se gradi vise od 3 etaze, pa da se malo dignemo, ko sretniji od mene..
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
BANNED
|
Ma dobro je ovako, Čakovec ima dosta prostora za širenje, nepotrebno je graditi u visinu. Zgrade od preko 5 katova rade velike sjene i veliko su opterećenje prostoru.
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Worldwide
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Ma zezam se... Znam da svaki pravi Skyscraperaš mora u duši žuditi za visinama, ali meni je Čakovec baš zato odličan jer je mali gradić, ali zaokruženi. Pa bazene ste prije nas dobili! Nekoliko godina sam hodao u Čakovec na bazene i divio im se! Tak da prava arhitektura nemora ići u visinu... njoj netreba visina da se istakne. ![]() Jedina gadarija u Čakovcu je ona ružna zgrada u samom centru, to bih raznio eksplozivom!
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| drago gervais je cobrays |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|