|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Completed Projects Dokončené projekty |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#101 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Myslené obrazne samozrejme :-) Ale je to tak reálna cena, za ktorú to DNES môže predať a ešte si mädliť rukly ako dobre dopadol - môj typ, že o rok to nepôjde predať za viac ako 4 mega ani kupcovi-tupcovi...
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
http://www.reality.sk/Zakazky/Zakazk...ak=1284-000182 |
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
AA
Likes (Received): 5
|
Quote:
Jo, a 8,8 miliona za 3,5 izbovy byt je naozaj privela. Parkovanie pri dome - tu lokalitu doverne poznam, nie je tam mozne zaparkovat, jedine ze mas predplatene miesto. jo - podorysy: ![]() ![]() aby sme boli naozaj v obraze. btw, milujem prechodne wc ![]() link |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Registered User
|
Zuzana mozeme riesit dokonalost lubovolneho bytu a zistime, ze na to, aby si clovek kupil vysneny byt by musel mat cca 15 mega.
![]() Ja som nevtrdil, ze ten byt je uzasny, len som porovnal 2 ponuky za velmi podobnu cenu. Moj favorit je myslim napriek vsetkemu jasny, a to som cca 500 metrov od Krasovskeho vyrastal od detstva. |
|
|
|
|
|
#105 | |
|
AA
|
Quote:
ja som si svoj vysneny byt nasla. a je rozdiel, ci kupujes 50m2 chodieb a schodiska, alebo 50m2 izieb. Nehovoriac o zariaditelnosti. Btw, aj ja som uvazovala o mezonete pri kupovani bytu, ale po uvahe, aky vplyv maju na psychicku pohodu zosikmene stropy, a ze v podstate je objem miestnosti o 30-50% mensi ako pri klasickom, vnimas takyto priestor ako vyrazne mensi oproti priestoru s rovnym stropom. takze napriek tomu, ze ma byt 126 m2, psychicky ho vnimas zhruba ako 100m2. a terasa v sirke balkona tiez nie je velmi vyuzitelna.Mircik, k tomu ti poviem len tolko, ze ked si budes naozaj kupovat byt, nebudes porovnavat 2 ponuky, ale zhruba 50, a bol by si prekvapeny, z enakoniec by si si mozno nevybral ani vienna park, ani tento mezonet, ale nieco absolutne ine. Last edited by zuzana; February 20th, 2009 at 12:02 PM. |
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Registered User
|
ten mezonet by som si napriek vsetkemu vybral :-) klasicky byt mam, navyse u priatelky byvame v RD v podkrovi a mam z toho vyborny pocit. Pre mna osobne ma vecsiu hodnotu terasa 25 m2 (aj ked uznavam, ze nie je idealne riesena) ako plnohodnotych 25 m2 obytneho priestoru. Je to jednoduche, kazdemu sa paci nieco ine
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 145
|
sme OT, ale suhlas so zuzkov .. ja by som do mezonetu tiez nesiel .. ono sa to nezda, ale v mezonete mas medzi poschodiami "potrhane" vazby .. viac menej ako keby ludia co su hore neboli s tymi co su dole ..
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
bratislava
|
Zuzano, proc mas vzdycky pravduu?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
AA
|
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() pane,ked na toto chytis v najblizsej pětiletce rybu,slubujem,ze mu na dvere necham na moje naklady vyrobit 18karatovu menovku / za menom bude mat titul DEBIL ROKA/
|
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
urban voyer
|
prosim ked niekto budete kupovat ten byt tak ja predavam skoda fabia za 1.500.000 Skk. Fakt sa to oplati. Kontaktujte ma.
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Beijing, China
Likes (Received): 10
|
Vienna Park 8.3.2009 poobede
![]()
|
|
|
#114 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Ak by sa skaredsie bytovky nestavali...
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Registered User
Likes (Received): 118
|
s tymi "chybajucimi balkonmi" to bol znacny krok vedla.
|
|
|
#116 |
|
Moderator
Likes (Received): 94
|
Nie je to až také škaredé, ale len do momentu, keď si uvedomíš, že to je vlastne v absolútnom centre mesta. Keby to bolo na juh od Einsteinovej, tak by som nepovedal ani pol slova, ale na tomto mieste by som očakával trochu reprezentatívnejšiu architektúru. Teraz to územie medzi Einsteinovou a Dunajom nie je nič moc, no v budúcnosti tam, dúfam, bude "euroveoidná"
zástavba a toto tam potom rozhodne nezapadne.
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 129
|
a ja som tento projekt uplne ignoroval, lebo som si stale myslel, ze to bude kancelarska budova, ani mi nenapadlo, ze na tom uzasnom mieste by niekto chcel byvat
![]() a ten inzerat je mooooc dobry vtip
|
|
|
#119 |
|
Beijing, China
Likes (Received): 10
|
jj, tie chybajuce balkony su max. od veci, ako keby na ne zabudli, chapal by som ak by vynechali balkony odspodu v najlacnejsich bytoch ale preco prave "piate" podlazie? nema to ziadnu logiku ked chceli vynechat 2 poschodia od balkonov mali to byt spodne dve, kde si to teraz u toho spodneho clovek ani nevsimne, ale takto to rozkuskovat...
inak sa mi celkom paci ten tmavosivy obklad (materialom), skoda len tych katastrofalnych farieb, viac nez balkony ma ale irituje spodna cast ktoru na fotkach/od cesty nie je (velmi) vidno, ale ked je clovek uplne dole posobi to dost divne
|
|
|
#120 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|