|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
RE : Predam 3 izb. tu vo Vienna Park
Prepáčte ak som niekoho nahneval. Cenu som neurčoval ja ale majiteľ bytu. Predať sa samozrejme nepodarilo aj keď boli tam nejaký záujemcovia a jeden dokonca podpísal aj rezervačku, ale nakoniec z toho nič nebolo.
Píšem z iného nicku lebo nemám už heslo na ten starý. Momentálne sa byt zariaďuje a bude sa prenajímať. Budúci týžden ked bude všetko hotové môžem nahodiť foto. Cena ešte nieje stanovená ak niekoho takýto nájom oslovil ozvite sa. 0902 118 207 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 112
|
ak bude cena najmu proporcionalna k tej absurdnej predajnej cene tak to tazko niekoho oslovi
jedine ak buducich zamestnancov Tatra City, aby to mali blizko do prace...
|
|
|
#123 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
Dom i okolie poznám, je relatívne slušne postavený, ale pomerne nešťastne riešený, lokalita (v zmysle blízkosť do centra) takmer ideálna, vybavenosť je tiež slušná, okolie ale za veľa nestojí a je veľká šanca, že sa tam bude v budúcnosti stavať. |
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Registered User
|
Quote:
. Navyse, cely stadion Artmedia by mal ist dolu, Kmotrik tam planuje developovat nejaky hotel, polyfunkciu a byty. Asi to nebude hned, ale ten pozemok je tak lukrativny, ze do 10 rokov urcite. . Dalej je hned za cestou zo Stareho mosta stara betonarka, to musi byt tiez radost ked tam pracuju. Odhadujem, ze do par rokov rovnako zanikne, kedze je to velky pekny pozemok a zacne sa tam stavat. . O 6 prudovej dialnici (rychlostnej ceste) 50 m od domu sa myslim tiez nemusim zmienovat. . Pre buducich majitelov je jediny normalny smer ten, ktory je orientovany priamo na Sad Janka Krala. Vsetky ostatne smery su na maslu. |
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
Prenajom vo VIENNA PARKu
Prenajmeme veľký 3 izbový byt na Krasovského ul. v NOVOSTAVBE VIENNA PARK pri Auparku. Byt sa nachádza v luxusnej novostavbe z vlastnou recepciou a je situovaný na 10. poschodí. Výmera bytu je 105 m2. Kompletne zariadený byt v ktorom ešte doteraz nikto ani nebýval. Dve vstavané skrine + šatník,vaňa aj sprchovací kút Byt má aj balkón s výhľadom na staré mesto. Cena nájmu je 1000,-€ na mesiac + energie 150,-€ (vrátane TV) a parkovacie státím pre jedno auto v spoločnej garáži. Realitná kancelária musí mať v prípade záujmu províziu zabezpečenú od svojho klienta.
Kontakt : 0902 118 207 , 0915 220 875 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Warrior of Blasphemy
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#127 |
|
BANNED
|
Default ma predbehol
![]() A pre teba NemOO mam dve otazky: 1. Na zaklade coho si trufas nazvat tu bytovku luxusnym projektom, ked este aj z fotografii bytu vyplyva, ze ide o projekt nizsieho, alebo nizsieho stredneho standartu? 2. Je majitel tohto bytu dusevne zdravy? |
|
|
|
|
|
#128 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
ikea to isti... ved za prvy mesacny najom by zariadili cely byt. v podstate len to, co je defaultne od stavby ma nejaku hodnotu. ani ta kuchynska linka nie.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Warrior of Blasphemy
|
Odporucam zacat na 700 € uz s energiami... vyhnes sa mnozstvu hluchych mesiacov.
|
|
|
#130 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 120
|
to je ten isty srandista, co to chcel predat za 8 mega
nemo, nechcem ti kazit naladu, ale toto neni realitny server. jedine co ta ako tak ospravedlnuje, ze si sem supol aj fotky bytu .. to tu este nebolo ![]() btw. pre tvoju info, za 1000 euro sa teraz prenajimaju byty na zamockej a aj to je problem.. cize rada, get real a mozno z toho nieco bude
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Beijing, China
Likes (Received): 10
|
![]() ![]() Aka je tam preboha vyska stropov? Podla tych fotiek to vyzera max. na nejakych 210cm. Tam by som si ani ruky nevedel vystriet pri obliekani. Otras, v podkrovnom byte mam viac miesta nad hlavou.
|
|
|
#132 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Myslim ze 210 by im nepreslo.Skor 240 by som povedal.Zuzka?
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#133 |
|
AA
|
265 a fotil to niekto zrejme s fotakom nad hlavou. vyska sedadla jedalenskej stolicky je 45 cm, vojde sa ich tam zhruba 6.
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Ach jo... komu niet rady, tomu niet pomoci. Pán majiteľ by potreboval - s prepáčením - pár faciek, aby sa prebral do reality. Len tak námatkovo, čo sa v BA neúspešne prenajíma za 1k EURO: http://www.reality.sk/zakazka/2268-1...osslingovej-ul http://www.reality.sk/zakazka/0294-1...a-justicnej-ul http://www.reality.sk/zakazka/0294-1...ci-stare-mesto |
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
hento vsetko mas v centre, zato viennapark je rovno pri privadzaci na dialnicu = neuveritelna konkurencna vyhoda.
|
|
|
#136 |
|
urban voyer
|
edit
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Beijing, China
Likes (Received): 10
|
Quote:
|
|
|
|
#138 |
|
AA
|
ta skrina je vysoka ako ja a pozeras sa uz na jej vrch. ten opticky klam sposobuje tmavocervena stena. my mame vysku 2,65, rovnaku skrinu (ikea expedit 149 cm) a pomer jej vysky ku stene je rovnaky. ten konferncny stolik ma vysku 49 cm, skrinka pod tv 35 cm. Este tak v ramci hrubky omietky by to mohlo byt 2,6 metra.
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
jediny prinos toho inzeratu vidim v tom, ze vidim na fotkach tie parkety, take nieco chcem tiez do obyvacky :-)
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
+podlaha
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|