|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
Offtopic master
Likes (Received): 0
|
Tak, tak- veď na Lidl tu všetci nadávajú a toto je to isté.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
ani nie.. v mercury sa nepredavaju potraviny..
aspon o tom neviem
|
|
|
#83 |
|
Offtopic master
|
No potraviny sa tam síce nepredávajú, ale malá škatuľa to je.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
1. Smajl Master :)
Likes (Received): 1
|
Búda vedľa búdy, resp. hajzel vedľa hajzla, resp. záchod vedľa Lidlu.
![]() ![]() Hrôzostrašný pohľad na Lidl, otvárajú už 2. októbra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
JAAJ...Keby to bol namiesto Lidlu Aldi alebo Hofer...tak sa to ešte da ale LIDl
...naposledy keď som tam bol som tam našiel zhnité papriky
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Offtopic master
|
Ach jaj. Vy zarytí odporcovia Lídlu. Náhodou sa v tomto obchode dá veľmi lacno a dobre nakúpiť. Dúfam, že som vás moc nevytočil.
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() mozno ale kvalita nikde zase neprehanaj.. ![]() ![]() ___________ joke
|
|
|
|
#88 |
|
|
Keby bol Lidl postavený niekde inde napr. niekde 10 km za mesto, tak ani nepípnem
ale keď ho postavili na Kysuckej, tak už musím povedať niečo no nie? Veď tam je to hroznéééééé ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Offtopic master
|
Tak hej. Lidl je určený na sídliská a v takých menších mestách ako je KnM alebo Bytča by sa bodol možno aj v centre.
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
Likes (Received): 87
|
Neviem, prečo namiesto toho Lidlu neurobili jedno veľké parkovisko, ktoré tam chýba ako soľ. Na druhej strane, ak vďaka nemu odstránili ten vred na tvári nášho mesta - staré koľajnice do Sloveny, tak má u mňa jeden malý bod. Chodiť do neho totiž nemusím ale po tej ceste áno.
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
|
Nejako som zabudol na toto zareagovať. CISS City by bolo OK, ale pre ľudí, ktorých som spomínal, je to ďaleko. Uznávam, že som sa nekonkrétne vyjadril. Mal som na mysli výstavbu obchodov alebo nejakého obchodného centra v oblasti okolo Hájika. Ich absencia totiž núti obyvateľov tej oblasti chodiť často do mesta a tým pádom sa stále zhoršuje a bude zhoršovať doprava hlavne v Závodí. Jedno malé Tesco to nerieši.
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Registered User
|
Quote:
toto vsetko by sa mohlo vyriesit vystavbou noveho sidliska za hajikom (ktore vsak harman zatratil.. ).. bolo by tam este viac obyvatelov co by si vyziadalo aj nove obchody.. podla mna by obchodnici bojovali, kto by tam bol skor.. a kludne by som tam kdesi umiestnil aj nejaku zilinsku nakupnu zonu (namiesto ulice vysokoskolakov, ktora ma podla mna sluzit skor pre nieco ine ako obchody - lidl, kaufland, baumax, atd.. ), co by si samozrejme vyziadalo nejaky ten obchvat alebo aspon stvorprudovu cestu.. ale myslim ze toto su len moje predstavy..
|
|
|
|
#93 | |
|
Registered User
|
Quote:
Z ulice Vysokoškolákov by bolo dobré skôr business centrum a obchoďákom by viac pasovala Rosinská cesta, ktorú už objavili napríklad v Mercedese alebo Kinekuse. Nevieš náhodou, či sa neplánuje niečo s bývalým objektom VÚVT za Galimexom. Občas tam chodím a je to tam veľmi škaredé a niektoré objekty sú poloprázdne. |
|
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
tato lokalita bude zaujimava az ked okolo pojde 4. okruzna.. (ale kde ta este je.. )
|
|
|
|
#95 |
|
Offtopic master
|
Myslím si, že na Rosinskej ceste sa stavať nič nebude, už len z toho dôvodu, že je tam málo miesta a náš pán hlavný architekt túto zónu považuje za zónu rodinných domov- aj keď potom nechápem, prečo tam pustil Kinekus, Mercedes...
Som si istý, že nejakým spôsobom sa štvorprúdová komunikácia smerom na Hájik bude stavať aj keby tam nepostavili to sídlisko- Záujem o rodinné domy za Hájikom je dosť vysoký.
|
|
|
#96 |
|
|
![]() Tak to jo. Tiež si to myslím. Pretože miesto za Hájikom má podľa mňa dobru perspektívu čo sa týka výstavby rodinných domov. Ale nejaké tie obchody budú musieť postaviť, pretože toľko obyvateľov čo má teraz Hájik a tento počet ešte porastie, tak jednoducho jeden, dva obchody nepokryjú potreby toľkých ľudí. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Offtopic master
|
Hej, hej. Lenže kto bude stavať obchody tam, kde je nedoriešená doprava. Všetci sa vyhovárajú, že sa to vyrieši keď bude diaľnica, ale to by najprv museli začať stavať tunel Višňové. V každom prípade ten obchvat Závodia by veľmi zatraktívnil túto lokalitu.
|
|
|
#98 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Registered User
|
Quote:
pekna predstava.. ![]() ![]() keby sme z dedin naokolo spravili zilinske domove stvrte a ostatne volne plochy nechali na nejaku vyssiu zastavbu mestotvorneho charakteru..
|
|
|
|
#100 |
|
Offtopic master
|
Ale pochybujem, že Rosina a ďalšie obce by sa vzdali svojej samostatnosti- aj keď by im to len pomohlo.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|