|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#2541 |
|
Registered User
Likes (Received): 23
|
|
|
|
|
|
|
#2542 |
|
highways and roads
|
Za sada nista. Danas se otvorio Asian wok. Ima jos jedan slobodan lokal, pored Mama Zage, videcemo sta tu dolazi.
|
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Rita Hayworth
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Rita Hayworth
|
|
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Rita Hayworth
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Registered User
Likes (Received): 91
|
|
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Registered User
Likes (Received): 129
|
cuo sam da ce i mama zaga i jos jedan (veci) lokal u prizemlju
|
|
|
|
|
|
#2551 |
|
≡ Always m0bile ≡
Likes (Received): 26
|
U principu, zatvorene su radnje za koje je i bilo očekivano da se zatvore... Neko je čak i pomenuo "Amatti" i onaj kafić ili šta li je, u prizemlju (odmah do glavnog ulaza sa desne strane) koju su zatvorili 2 meseca posle otvaranja, kao očigledne kandidate xD
Čija je "Mama Zaga" uopšte i bila?
|
|
|
|
#2552 |
|
Stalker
|
Nije bila, nego jeste. Mama Zagu drzi moj komsija, i svaka mu dala kakvu hranu pravi.
http://www.mammazaga.co.rs/o_nama-biografija.html Nebitna stvar, ali inace je ozenjen Madjaricom, zive u Kragujevcu i imaju dece 6,7... Ona drzi trenutno skolu plesa Casina a on je oduvek hteo da otvori restorane po Kragujevcu. Ima restorane kod PMF-a (vec 4-5 godina) i u centru.
Negde daleko, daleko, na Sokolnickoj liniji, iza sedam pustih stanica iza tri srusena metro-mosta, iza hiljadu hiljada zeleznickih pragova, nalazi se carobni podzemni grad. Taj grad je zacaran, i u njega obicni ljudi ne mogu da udju. U njemu zive carobnjaci i samo oni mogu da ulaze i izlaze kroz gradsku kapiju. A iznad njega, na povrsini se nalazi veliki dvorac sa kulama, u kome su nekada ziveli ti mudri carobnjaci. Taj dvorac se zove... Univerzitet.
|
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Registered User
|
jeste dobra mama zaga
|
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Kafić je ja mislim prebačen sa desne strane na levu, a taj lokal sad pokušavaju da ustupe ili Pošti ili bankama, ali mislim da teško idu pregovori.
|
|
|
|
|
|
#2555 |
|
BANNED
|
Ne znam.. meni nekako deluje kao da su promasili mesto gde ce je smestiti.. msm na Plazu ..ne uklapa mi se na ovu lokaciju.
Pozz iz NS |
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Lokacija je na tranzitnom pravcu.Ne mozes doci iz Cacka,Kraljeva,Uzica i td. u Kragujevac ili kroz njega a da ne prodjes pored Plaze.
Da ne pricam sto je lokacija bila ogromna,imovinski cista jer se pogodjena sa gradom a ne privatnim vlasnicima,plus je usred velikog stambenog naselja koje se i samo siri i izgradjuje.Skoro sa svih strana oko Plaze su vec prodati placevi za izgradnju stambenih blokova. Za ovakav objekat,zbog gabarita,nije bilo mesta nigde u najuzem centru a mislim da tamo ne bi ni imali ovako dobar saobracajni prilaz. Inace juce je otvoren jos jedan lokal u Plazi,neka kozmetika,parfimerija i slicno.Rece mi supruga,samo mi ne rece ko je u pitanju,mada mislim da Diva trebalo da otvori parfimeriju. |
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Registered User
|
ма тролује лик
|
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Troluje ili ne uglavnom pricao sam sa Izraelcem koji nadgleda poslovanje Plaze.Upoznao nas je zajednicki prijatelj cija firma obezbedjuje Plazu.U prijatnom jednocasovnom razgovoru u "Staklencu" covek nam rece da su prezadovoljni poslovanjem,da je posecenost veca od projektovanih ocekivanja i da im je popunjenost lokala u rangu najboljih centara.
Inace lik redovno dzogira u Sumaricama,svako jutro.Tamo je i smesten u hotelu i kaze da mu se ambijent toliko dopada da nije hteo nigde u neki stan u gradu. |
|
|
|
|
|
#2559 |
|
BANNED
|
Nzm sta znaci troluje morate mi razjasniti to...
A ono sto sam rekao to sam i mislio ,OK je da svi pravci u KG vode pored Plaze ali mi nekako bzvz izlgeda da jedan takav objekat bude medju stambenim zgradama.. Nzm jednostavno mi se nekako ne uklapa ..Dubac hvala na info. |
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
Bio sam u KG-u još kada su kopali temelje za Plazu...Lokacije je više nego dobra, blizu centra + prometna saobraćajnica + gusto naseljen deo + izgradnja novih stambenih blokova oko nje...Ceo kraj se preporodio a put prerastao u moderan bulevar...sve te nove zgrade u svom prizemlju imaju poslovne prostore, tako da se ne može reći ni da je u sred neke spavaonicice... Uostalom, možda bi se mogla povući paralela sa Merkatorom u NS-u...ok, tu su NIS i Elektrovojvodina, ali je i to većim delom stambena četvrt... |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Крагујевац, Србија, Шумадија, Šumadija, kgc, kragujevac, plaza, serbia, shopping mall, srbija |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|