|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 | |
|
industrial lover
Likes (Received): 6
|
Z teplárne bude možno galéria
http://bratislava.sme.sk/c/4275021/z...o-galeria.html Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
ab.us.er
Likes (Received): 0
|
Penta rozmýšľa, ako zbúrať komín teplárne v Bratislave
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 120
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
veru je,krasa
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Moderator
Likes (Received): 70
|
Quote:
A ešte aj zvnútra... ![]() Škoda, že v Bratislave sme prišli o tak veľa miest kde by niečo podobné mohlo vzniknúť.
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
The Earth Spectator
Location: Žilina/Handlová, Slovakia, these days Plaňany (central Bohemia - Czech Republic)
Likes (Received): 1
|
Akoze je to pecka, take nieco by mali aj u nas robit. Je to paradne. Ale u nas vsetko len zburat a vsetko moderne postavit. Ale hentaka kombinacia je super, urobit zo stareho komplexu budov moderne nakupne centrum, alebo hocico. Dufam, ze sa takeho niecoho dockam.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
je to sice pekne prianie chlapi, ale take priestory by sa u nas nenasli, mozno nieco v malom, najlepsim miesto podla mna bola hala Gumon lebo sa mi lubkala, bohuzial R.I.P, ale tamto je inak pekny a veliky komplex, neviem ci by sme nieco take nasli aj tuna
mozno z cvernovky, ale to by bolo moc male
|
|
|
#68 |
|
Chrumky lover
Likes (Received): 1
|
![]() Ak aj pôvodná budova nie je dostatočne veľká, vždy sa dá nejakým spôsobom rozšíriť. Ak sa chce, tak sa dá všetko. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
uz nemame na to peniaze, pri uz tolkych sluboch co sa u nas postavi neverim, ze mesto splni ani 20% z toho co nataralo, takze o obnove nejakej historickej budovi nemusime uvazovat, jedine keby sa nasiel citlivy investor
|
|
|
#70 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Niekde áno...
Brno
http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=293 Ostrava http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=215 A Bratislava ostáva ďaleko pozadu...
|
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Prešpurák
Likes (Received): 6
|
Ružinov ukončil konanie za zbúranie lisovne
Quote:
Quote:
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
||
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
Last edited by Majnolajno44; February 12th, 2009 at 06:24 PM. |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Ta pokuta je smiech cez plac... |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Sakura san na hrad ((-:
|
milion korun? smiesne trapne debilne az to boli, co je to za kua sprostu sumu
jasne, vsetci su v tom zapleteny, to je iba symbolicka koruna mesto je rado ze sa to zburalo len chcelo vyhoviet obcanom tak im dalo smiesnu pokutu, chcelo by to cistky
|
|
|
#75 | |
|
ab.us.er
|
Tepláreň pred zmenou: zničená pamiatka
Quote:
...PENTA ma u mna uz len za samotne nezburanie tejto industrialnej stavby titul developer roka...konecne si niekto uvedomil, ze 'develop' neznamena zburat, ale vytvarat a rozvijat ...na tych sracov, co zburali industrial po celej BA sa viac hodi pomenovanie 'destroyeri' len tak btw - dnes uz neexistujuca lisovna bakelitu bola podla mna zvnutra v ovela lepsom stave ako je tato teplaren...a bola aj v lepsom stave ako sklad na nabrezi pred reko...zial dostala sa do ruk uplnych sedlakov a dopadla ako dopadla vtedy sa nedalo pockat s tym buranim ani tyzden a teraz ked by uz mohli aj stavat tak je tam ticho...ach skoda pisaniakazdopadne - PENTA rulez ![]() a este fotky zo SME (zvonka to ani nevyzera take velke ako je) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
ab.us.er
|
Pokuta za Gumon nie je ani milión
![]() Quote:
![]() ...by im nemali davat pokutu...radsej ten maly 7rocny bagrista, ktory bol dnes v spravach z jojky by mal tym ludom nabehnut do zahrady/obyvacky a troska sa tam pohrat |
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Moderator
Likes (Received): 70
|
Tá tepláreň vyzerá zvnútra takmer ako nejaký chrám. Bude to nádhera, keď sa to opraví...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Ta teplaren je neskutocna.Ja by som len pozametal
![]() ale nie.Treba zachovat co sa da,pouzit vela skla,prekryt nejake tie nebezpecne miesta,tie jamy spravit na sklenenu podlahu,podsvietit neonom,vylestit tie kotle,natriet haky a zeriavy a uz len nastahovat nejake umelecke diela,diskoteku a mensie divadlo,a mame priestor hodny Europy.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Presne na to iste som myslela. Uz som si aj predstavila velikanske obrazy na vysokych stenach a vsade plno mladych ludi co nieco tvoria, kazdy v inom rohu. A vsade super hudba.
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
BANNED
|
Inac ta Penta vyzera byt prijemnym prekvapenim na slovenskom realitnom trhu.
Zatial vsetka cest!!! |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|