|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 |
|
Yosemite Sam
|
Alo Vinkovčani jel može netko stavit slike nove poslovne zgrade Sokola koju je sagradila brodska "Izgradnja" ? Mislim da zgrada izgleda odlčno i nije mi jasno zašto toliko podcjenjujete svoj grad kad ne stavljate ni ono s čim bi se svaki drugi grad pohvalio.
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Morao sam pogledat na njihovoj stranici koja je to zgrada, nikad čuo taj naziv.
Ta je bila završena mjesecima prije nego sam se registrirao, inaće stavljam samo ono što se trenutno gradi. Ali ako baš inzistiraš, našao sam jednu sliku iz 12. mjeseca. ![]() Ok je zgrada, na odličnoj lokaciji. Usput, nastavljeni su radovi na korzu, a aktualan je i novi hotel, uslikat ću ako se sjetim u prolazu. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Osječko Est 1697
|
Novi hotel? O cemu se tu radi?
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
BANNED
|
Hotel sa 4 zvjezdice gotovo u samom centru u Vili Lenije, imat će wellnes centar i još neke gluposti. Glavna zgrada je stotinjak, vjerojatno i više godina stara vila, a na nju su u dvorištu dodali novu, na žalost opet staklenu, bar sa one najvidljivije strane.
Baš sam maloprije prošao, evo slike. Jako su loše jer je mračno, pada kiša i slikano iz auta. Doduše, zidari su tamo. ![]() ![]() Evo i još par slika onog 'Sokola' kako ju ovi nazvaše. ![]() ![]() I jedna gradilišta zatvorenog bazena, iako nije osobito korisna i nema se šta vidjet.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
BANNED
|
Vinkovci - U poduzetničko-industrijskoj zoni Jošine, parcele je do sada otkupilo 13 vinkovačkih poduzetnika dok je njih sedam još uvijek ponuđeno na prodaju.
I premda je grad učinio sve što je bilo u njegovoj ingerenciji, a to podrazumjeva izgradnju cijelokupne infrastrukture, zona još nije otpočela s radom. Situaciju je, čini se, dodatno zakomplicirala i globalna kriza za koju se očekuje da će se odraziti i na gradske tvrtke. Stoga je grad na svojoj posljednjoj sjednici odlučio povući još neke poteze ne bi li poduzetnicima olakšao rad. Među njima je i produžetak roka za početak aktivnosti u zoni za još godinu dana. (Vinkovačka TV) |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Brđanin
Likes (Received): 3
|
ova zgrada sokola je bas pravo fajn.jel to u centru ili negdje na periferiji???
Nedaj Bože Rata Ni Fiata Brodska Naselja ...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji. by SBReprezenta
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Brđanin
Likes (Received): 3
|
e pa super.vec sam se uplasio da je negdje na periferiji, a bas je fina gradevina
Nedaj Bože Rata Ni Fiata Brodska Naselja ...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji. by SBReprezenta
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
BANNED
|
Evo gdje su trenutno najvažniji projekti u izgradnji, uključujući Sokol u plavoj boji (i već sam stavio sliku te zgrade, na 5. stranici
sad vidio kad sam gledo dretvu jesam šta zaboravio ) i još nezapočete u žutoj boji.
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
BANNED
|
Sasvim slučajno, tražeći bilo kakav info o Vinkovačkom GUP-u, naletio na ovo
http://www.red.hr/projekte_detail/2 U 2008. godini izdana je građevinska dozvola za trgovinu samoposluživanja Kaufland u Vinkovcima. Otvorenje je predviđeno za 2009. godinu. Neposredno pored Kaufland-a izgradit će se specijalizirani trgovački centar od 3000 m2. Time će postati najveći shopping konglomerat u Vinkovcima. Otvorenje centra predviđeno je za početak 2010. godine.
|
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Vidiš na ovo sam zaboravio - ako će to biti tamo desno od lapovačke ulice, kad se skrene iz duge ? BTW eo jedna ..malo drukčija vijest Quote:
|
|
|
|
#132 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Registered User
|
Quote:
..
|
|
|
|
#134 |
|
BANNED
|
Aa, skužio sam di je, lapovački neboderi, pa zgrade uz glavnu cestu i ovo je preko puta, između metroa i onog diska što je nekad bio.
Otprilike ovako bi izgledalo
Last edited by Gratianus Funarius; February 13th, 2009 at 03:07 AM. |
|
|
|
|
|
#135 |
|
BANNED
|
Vinkovci - U Vinkovcima je održana sjednica Gradskog vijeća na kojoj se raspravljalo o potrebama u kulturi, športu i školama u Vinkovcima.
Oporbene vijećnike zanimalo je zbog čega se ne uvode nove tehnologija u škole, no iz Upravnog odjela društvenih djelatnosti istaknuto je kako ravnatelji škola najbolje znaju što je učenicima najpotrebnije. Nadalje, Vijeće je donijelo odluku da će se na idućim sjednicama raspravljati o zahtjevu Cerića za pripojenje Gradu. I dok oporba smatra da prije donošenja takve odluke treba dobro razmisliti što Vinkovci time dobivaju, a što gube, predsjednik Vijeća, Senko Bošnjak, kaže kako će se pripajanjem Cerića Vinkovcima, otvoriti nova građevinska i poslovna zona.(Vinkovačka TV) |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Registered User
|
Vinkovci: Slavonci rade kobasicu za Guinnessa
Quote:
|
|
|
|
#137 | |
|
BANNED
|
Quote:
Čekam na ovo godinama već, živim kraj te škole. |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Registered User
|
Meni ovo ne znači puno, jer sam već poodavno završio upravo tu 6. OŠ, ali mi je drago zbog djece, koja konačno više neće morati ići u tu rupu od škole..
|
|
|
#139 |
|
BANNED
|
I ja sam tamo upisan u prvi razred, al me stara premjestila slijedeči dan. Baš jer je škola takva kakva je.
Navodno će biti prenamjenjena za djecu s posebnim potrebama. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
BANNED
|
Hotel "Lenije"