|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#41 |
|
road builder
Likes (Received): 119
|
Nije to socijalna gradnja nego mafijaška Jelavićeva (trenutno odsutan na odmoru u Njemačkoj) Baja je saznao, kako novine pišu, od Gopca, rukometaškog Big Bossa gdje će se graditi Arena prije od svih drugih, pa je tamo na vrijeme kupio zemljište. A to što su kuće malo zgurane i što se na svemu tu štedi malo više, to ti se među novopečenim bajama zove - dodatni ekstraprofit.
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2836
|
Quote:
![]() Imam brzinu od 3Mb/s. Opće mi ne šteka... ![]() ----------------- Bravo za slike! Odličan trud! Sad nek neko ubaci par rendera onih silnih nebodera šta su u planu sa druge strane.
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
nitko i ništa
Likes (Received): 0
|
Ne šteka ti
......a ja imam optiku (10Mb/s download i 10 Mb/s upload) i malo mi šteka.
|
|
|
#44 | |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Quote:
Znam za podatak da je u Jelavićevom vlasništvu i ortaka oko 60 % zemljišta južno i jugozapadno od Arene i da tu gradi zgrade. Međutim, te zgrade, hajmo reći uvjetno, i liče na nešto. Ja sam mislio na one zgrade sa tvojih "starih fotki", mislim da se nalaze zapadno-jugozapadno od Arene, ali su izgrađene puno prije i samog spomena Arene.
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
To je možda zbog premalo RAM-a...
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
road builder
|
Ali jedna druga stvar tu najviše bode oči. Snupix to nije baš uočio, pa nije dobro ni snimio, ali ipak se malo vidi Radi se o starom poznatom krimenu osobno "stratega" Dakića.
On je, kao što je opće poznato, tu tražio, prilikom početka gradnje Laništa, da se malo pojača "gradski" izgled pa je stambeni blok zgrada bio postavljen neobično blizu brze i bučne prometnice, mimo svih standarda i propisa. Poslije se to nastojalo nekako ispraviti sadnjom gustog drveča za tampon, ne bi li se nesnosna buka u stanovima nekako smanjila. Ali sada je to zaštitno zelenilo uklonjeno, a koliko se meni čini cesta je sada još bliža kućama, a i podignuta je na povišeni nasip.
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Stanari tih zgrada su prosvjedovali i održan je sastanak na kojem su projektanti i predstavnici grada umirili ljude. Koliko se sjećam, predviđeni su neki specijalni bukobrani sa kojima se već ima iskustva u nekim europskim gradovima. |
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
;)
Likes (Received): 1130
|
Quote:
PS. vidim da je potpuno uređeno križanje glavne prometnice Arena centra i Jadranske avenije, a govorili su da će ga denivelirati slijedeće ljeto(čak je bilo u planu i ovo, ali naravno nedostatak financija). Je li tko zna je se od toga odustalo, jer kad pogledamo što je sve prebačeno u slijedeću godinu, sagradilo bi se više nego u proteklih 15 godina zajedno. |
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
road builder
|
Quote:
Ovo je bila dobra prilika da se staro sranje sada ispravi i da se cesta prilikom sadašnje radikalne rekonstrukcije i proširenja malo pomakne sjeverno, bar za tih metar - dva i ostavi makar ono zelenilo pred kućama.
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
Vidjet ćemo za par dana što će biti, kad dovrše cestu...
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Pure Blue
|
Zaboravili ste još i Golf & country club Zagreb koji se radi isto u Blatu. Ne znam do kud su došli s radovima na tome. Ovo je mislim neka starija slika:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Što se tiče golf terena iliti centra...zadanje informacije od prije par mjeseci su da je ministarstvo izadalo zabranu građenja budući su one silne "kućice" u centru odjednom u naravi postale viletine za privatne vlasnike ...dok su u projektu za dozvole bile nešto kao "smještajni objekti" za natjecatelje, naravno manje površine i gabarita....ujedno se naišlo na neisprvnosti u kopanju i ekspolataciji šljunka ( umjetna jezera)...tako da je sve stalo ( iako je sve već gotovo) i imaju obavezu- objekte ( viletine)- srušiti !...mislim da je sve sad na sudu i na policiji ( šljunak i to).
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Tnx Snupix na fenomenalnoj dretvi....odlican posao!
Mislim da ce ova dretva zivjeti godinama s obzirom sto je sve najavljeno na ovim prostorima! Bravo jos jednom
|
|
|
#57 |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Bravo snupixe
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
BANNED
|
Arena Zagreb, Jadranska avenija i gradilište Arena Centra prije par dana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
BANNED
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Tnx Krz, odlicne fotke