|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Војводина Vojvodina |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
ravangrad forever
|
Quote:
1)Kao sto je Raqi rekao,setnja centrom je uvek prijatna,razgledanje arkitekture,parkovi (za klinca posebno) itd,naravno lepo vreme je pozeljno. (naglasavam da je rekonstrukcija glavne ulice u toku tako da....) 2)S obzirom da je pozorisna sezona pocela preporucujem neku predstavu u cuvenom pozoristu,ko je posetio i odgledao barem jednu taj razocaran nije ostao.I ja jos uvek izadjem odusevljen svaki put kada idem,exterijer i posebno enterijer je prelep a obicno ni predstava nije losa .3)Recimo,poseti deo kanala na pik-u,tamo je uradjen novi kej uz kanal,prelepo je za setnju.Tamo imas par mesta gde se moze dobro jesti u lepom ambijentu(restoran andric,cafe-restoran de sol sa latinskom kuhinjom).Dalje preporucujem Dunav,neku od cardi (Pikec,Velika carda),a ako se avanturistickog duha preporucujem ekolosku ucionicu na obliznjem dunavcu jer to je prelep divlji ambijent,zamisli mesto gde zabacis udicu,pored tebe gazda ti na vatri kuva fis paprikas,klinac ima prostora koliko hoces za igru,prelepo. To je onako na brzinu.Nadam se da sam te zaintrigirao.
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Click here to staglji-guc
Likes (Received): 9
|
O, da! Odlicni predlozi!
A rekonstrukciju centra sam skroz zaboravio. Kad je to po planu da se zavrsi? Mozda je bolje da sacekam da zavrse to ...
|
|
|
#23 |
|
optimista
Likes (Received): 0
|
@Everson: Mislim da smo ti Maramax i ja naveli sve što bi vredelo videti. Možda još treba neku od likovnih galerija, ali nemam pojma kakav im je trenutni ili budući program. Oko snalaženja gde je šta ne bi trebao imati problema, signalizacija je dobra, a mislim da će ti svaki Somborac koga zaustaviš lepo i tačno objasniti gde se nalazi ono što tražiš.
Tur.Org.Sombora se nalazi na adresi Trg Cara Lazara 1, a imaju (čini mi se) ispostavu na glavnoj ulici u cvećari (preko puta DM marketa) - tamo možeš dobiti dodatne preporuke, kao i mapu Sombora sa ucrtanim preporučenim mestima za obilazak... Lepo se provedite i napiši nam utiske posle posete ![]() P.S. Što se tiče završetka rekonstrukcije - ko zna kad će biti gotova, a sadašnje stanje nije toliko strašno, samo moraš s vremena na vreme paziti gde hodaš
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Click here to staglji-guc
Likes (Received): 9
|
Hvala, drugari!
Naravno da javljam. A ako me ne bude zezao fotoaparat - bice i slika
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
Sad tek vidim koliko se gradi u gradu od 50.000 stanovnika, kojima ima "los polozaj"! Blizina hrvatske i madjarske granice su prednost... Zrenjanin, grad od 80.000 stanovnika, koji se "raspada" od investicija je malo dete za ovo sto se gradi u Somboru, nemojte da vas mediji zavaravaju.
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
E konačno thread o somborskim gradilištima
![]() ![]() , svaka čast, već ga duže vreme čekam...Nadam se da ćete ga uredno održavati svežim informacijama i slikama....Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Mozda smaram momke iz SO,ali moze li neko da okaci slike gradskog stadiona ili kako se vec zove... Igrao sam tamo pre 6,7 godina,pa da vidim da li se nesto promenilo...
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
optimista
|
Quote:
![]() Slikaću kad budem pravio sledeći report, ako ne slika neko pre. |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
optimista
|
Quote:
Inače, ima u SO još gradilišta, samo su jako razbacana po gradu, a za mnoge i (pretpostavljam) ne znam, jer se ne krećem puno po nekim delovima grada... Valjda će biti obuhvaćena nekim budućim reportom... |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Voleo bih i ja da svratim nekad kod vas... Jes mi malo daleko, ali ako budem isao na tu stranu, svracam obavezno...
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
ravangrad forever
|
Quote:
na jednoj strani plus bi grad izgradio drugu tribinu i upravnu zgradu,ako se dobro secam grad je na pocetku 2008 dobio za tu namenu (iz NIP-a ili pokrajine,ne secam se vise od koga) valjda 50 mil.dinara. To tada... |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BANNED
|
Svaka cast momci na trudu, samo tako, sto vise gradova na forumu to bolje za sve, konkurencija je najbitinija.
Ova stara zgrada sa staklenim delom mi se svidaj kao i ona nova sa ciglama u tamnijoj boji( e ta je vrh) Pozdrav |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Think Different
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
Likes (Received): 33
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
A kako sad izgleda glavna ulica?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
|
Projekat Glavne ulice je odlican... samo da "smaknete" ovu zgradu u donjem desnom uglu... RK Beograd?
![]() Bravo za pokretanje threada! Imate podrsku KG ekipe!
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
Sad je raskopana, prasnjava, nikakva......SLIKE SU STARE
![]() ovaj deo je vec poplocan delimicno ![]() Ovaj deo je skroz poplocan ![]() i ovaj deo je poplocan ![]() Ovaj deo nije ni video granitne ploce ali su nasuli zemlju za drvece!!! Sada su sve zgrade na glavnoj pod zavesama jel se renoviraju fasade i izbacuju neadekvatni izlozi.... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Војводина, Сомбор, Србија, backa, gradilišta, izgradnja, serbia, sombor, srbija, vojvodina, zombor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|