|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4061 | |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 93
|
![]() Felicitari Romania (Vineri, 23 octombrie 2009, 15:45) Romania Noastra [anonim] E extraordinar ca discursul privind viziunea americana asupra Europei de Est se tine la Bucuresti acum, si nu la Praga sau Budapesta. Romania a stiut sa joace bine si a devenit inconturnabila pt USA in lupta de influenta cu Moscova. Interesul strategic al Romaniei e ca orice schimbare majora de frontiera ar interveni in favoarea sa (prin unirea cu RM sau recuperarea unor teritorii de la Ucraina), USA sa ne fie alaturi in Consiliul de Securitate. Romania nu se poate baza pe UE, o adunatura de politicieni oportunisti si de o mare lashitate in confruntarea cu Rusia! UE e haotica, foarte slaba militar, indecisa cu privire la politica energetica. Diplomatia romaneasca stie ce vrea in regiune si la M. Neagra. Si daca acum 2-3 ani dobitoci din mass-media romaneasca se hlizeau prosteste la insistenta cu care Romania promova problema M. Negre, acum a devenit un punct prioritar pe agenda geo-strategica USA/UE. Iar Romania, asa cum disperat sublinia si presa ucraineana, e pe cale sa devina treptat liderul democratiei in regiunea Balcanilor, Europa de Est si M. Neagra. Parteneriat strategic cu USA si Franta, strategic cu Polonia, la fel cu Georgia si Azerbaidjan, victorie la Chisinau. Baze militare NATO si implicare in noul scut anti-racheta. De acum incolo, in mintea celor de la Washington, soarta Moldovei e in mana Bucurestiului, USA ne vor furniza ajutorul in negocierile cu Rusia. Prin criza economica trec toate statele, fara exceptie, iar criza politica e prin definitie trecatoare, in decembrie vom sti cine sunt invingatorii ! Trebuie stopata auto-denigrarea si raspuns eficace insultelor aduse Romaniei si romanilor. Suntem unul din marile popoare europene, depinde de fiecare de noi sa fim respectati ca tara si neam. Respingeti tigania si manelismul, respingeti idolatria "umanista" ce isi bate joc de valorile pe care s-a cladit cultura si civilizatia europeana, aveti sute de mii de argumente pt a fi mandri ca sunteti romani, autohtoni europeni ! Quote:
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ĪN COSMOS, EU VIAŢA ĪNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
#4062 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Am vazut si eu mesajul ala si imi place ce-am citit. E adevarat, transant si inteligent scris.
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Basarabia e Romania
|
http://www.adevarul.ro/agenda_presed...ia-cu-moldova/
http://www.adevarul.ro/agenda_presed...eni-pe-romani/
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ĪN COSMOS, EU VIAŢA ĪNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#4065 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#4066 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4068 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Basarabia e Romania
|
Evident ...vor avea presedintele si majoritatea parlamentara
|
|
|
|
|
#4072 |
|
In the brig
|
Moldova va fi peirduta definitiv daca se intampla lucrul asta. Vor face federatie cu Transnistria cu toate consecintele negative de aici.
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
![]() ![]()
|
|
#4074 |
|
In the brig
|
Tot ce e vechi poate sa fie actual alaturi de comunisti. In fine, deocamdata apropierea dintre Lupu si PCRM e doar o speculatie...
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
In the brig
|
Quote:
Apropos, si-a schimbat Jurnal site-ul. Arata mult mai bine |
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
In the brig
|
Quote:
+ 217 in MOf din 26 oct + 210 in MOf din 27 oct + 237 in MOf din 28 oct TOTAL in oct: 1975 noi cetateni din R. Moldova numai. Sunt multi care redobandesc cetatenia din Israel, Germania ori SUA. |
|
|
|
|
|
#4077 | ||
|
Basarabia e Romania
|
Foarte important de urmarit ...
Azi se decide dacă preşedintele se alege cu un singur candidat De menţionat că mebrii comisiei speciale pentru alegerea preşedintelui a venit cu propuneri de modificare a legislaţiei īn domeniu, astfel īncāt acesta să poată fi ales cu un singur sau mai mulţi candidaţi. http://www.jurnal.md/ro/news/9210/ Quote:
![]() ![]() Quote:
|
||
|
|
|
|
#4078 |
|
In the brig
|
Da, dar vin si cu foarte multi bani aici. E drept, majoritatea banilor din Israel sunt bagati in imobiliare.
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Basarabia e Romania
|
Sa vina cum zecile de mii
Atata timp cat nu se apuca de prostii asa cum au facut inainte de WWII sunt bine veniti
|
|
|
|
|
#4080 | ||
|
In the brig
|
Quote:
![]() Quote: