|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4521 | |
|
Aradean
Likes (Received): 90
|
Quote:
Cand ti-am spus ca vorbesti prostii atunci cand ai declarat ca e agenta rusa ai zis ca nu stiu ce vorbesc insa inca o data imi intaresti ideea ca esti genul care vorbeste mult si degeaba.
|
|
|
#4522 | |
|
In the brig
Likes (Received): 325
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Intr-o tara unde oamenii cred in lideri politici ca Medvedev sau Putin si apoi pe cei din tara lor, spune cat de adanc e infiltrata in mintile oamenilor mass-media straina.
|
|
#4524 | |
|
Registered User
Likes (Received): 24
|
Quote:
In fond, irlandezii, suedezii si finlandezii stau foarte bine in UE fara sa fie membri NATO, de ce nu si Moldova? Mi se pare ca s-ar elimina o buna parte din frecusurile cu Rusia astfel...oricum, de parca SUA n-ar pot sa le tranteasca rusilor un ICBM in cap direct din Nevada (idem si invers)
|
|
|
|
|
|
#4525 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
In the brig
|
Quote:
In alta ordine de idei, eu inca cred ca unirea va anula toate problemele astea...procesul de apropiere de UE si NATO a Moldovei sunt bune doar pentru a impinge tara si oamenii sa faca reforme, insa procesul se va finaliza cu unirea pentru ca oamenii vor realiza ca in acest fel va fi obtinuta stabilitatea si o directie pozitiva sigura in Moldova. Asta cere ceva timp pentru schimbarea mentalitatilor, dar si media si evenimentele se vor transforma si vor transforma mentalitatile in urmatori 2-3 ani...cel putin asa cred eu. |
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 102
|
La Multi Ani Mihai ... de pe ambele maluri de Prut !
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Basarabia e Romania
|
Dungaciu? Imi place tare tipu'
http://stelapopa.unimedia.md/2010/01/15/8818/
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#4531 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Basarabia e Romania
|
Pentru cine (?) nu stie cine a fost tatal luiAnatol E. Baconski (n. 16 iunie 1925, Cofa, judeţul Hotin — d. 4 martie 1977, cutremurul din Bucureşti) PS /AUDIO/Prima declaraţie a ministrului român de externe – T. Baconschi, interviu în studioul Radio România şi perspectivele din 2010 ale R. M http://stelapopa.unimedia.md/2010/01...-2010-ale-r-m/ ... Quote:
http://stelapopa.unimedia.md/2010/01...lican-sau-mai/
Last edited by nebunul; January 16th, 2010 at 12:12 PM. |
|
|
|
|
|
#4533 | |
|
In the brig
|
Quote:
Ce aberatii! |
|
|
|
|
|
#4534 |
|
I own a PC computer
Likes (Received): 1098
|
Eu le vad mai degraba ca pe niste amenintari
Daca le face in nume propriu sau e purtatorul de cuvant al altora... asta ramane de vazut.
|
|
|
|
|
#4535 |
|
In the brig
|
Sunt amenintari folosite pe post de sperietoare. Ciocniri ar putea rezulta, dar un razboi civil e o exagerare, iar orice interventie straina ar fi halucinanta.
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Klimenko e un V.Tudor al Moldovei, asa ca nici nu trebuie luat in serios.
|
|
#4537 |
|
In the brig
|
Inseamna ca sunteti pe drumul cel bun daca aveti si voi un Vadim.
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
In the brig
|
Un comentariu interesant la articolul de mai sus:
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Away
Likes (Received): 119
|
Daca Rusia face un astfel de gest, cam toti oamenii simpli din Vest vor fi de partea Moldovei: tara mica, in Europa, fara cine stie ce armata, cu cetateni care n-au facut probleme in Vest (spre deosebire de cum suntem noi vazuti prin media vestica drept talhari tigani). Ar fi un dezastru pt Rusia din punct de vedere politic.
Nu cred ca rusii is chiar asa de prosti. Ba din contra, mie acel (gen de) comentariu imi lasa impresia ca este pus strategic chiar de catre rusi, pentru a declasa un reflex, asemanator becului lui Pavlov: se aprinde becul, cainele saliveaza, Rusia zbiara la gard, est-europeanului ii tremura curul. PS: Daca Rusia se pregatea de revolte noi, de amploare, nu mai bine lasa ambasada vulnerabila pentru ca "fascistii" s-o devasteze? |
|
|
|
|
#4540 |
|
Aradean
Likes (Received): 90
|
Astea sunt delcaratii panicarde din partea unuia care nu intelege cum functioneaza lucrurile in secolul 21. Probabil omul are impresia ca situatia geo-politica a lumii este Command and Conquer la PC.
Gaselnita asta cu apararea cetatenilor rusi din afara granitelor este cat se poate de aberanta si abuziva. Pt. nici 20% din populatia Moldovei care este de etnie rusa cred ei ca pot indrazni sa atace ei suveranitatea unui stat? Daca Republica Moldova vrea sa se uneasca cu Romania o face si gata doar de aia este stat independent si suveran. Gargara asta disperata a unui rus nu impresioneaza pe nimeni.
![]() |
| Tags |
| moldova |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|