|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4781 | |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
![]() Eu nu inteleg de ce nu se revine la judete. ![]() Quote:
Interesanta ideea aceasta a asocierii, insa nu cred ca inteleg inca la ce se refera....ar fi interesant sa isi dezvolte ideea...sunt convins ca se lucreaza la asa ceva de vreme ce incepe sa fie vehiculata. |
|
|
|
|
|
#4782 | |
|
I own a PC computer
Likes (Received): 1032
|
Constantinescu despre Moldova: „Fără declaraţii care să irite Rusia”
evz Marţi, 09 Februarie 2010 Quote:
|
|
|
|
|
|
#4783 | ||
|
In the brig
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
#4784 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 93
|
Quote:
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
#4786 |
|
In the brig
|
Incep sa cred ca poate fi vorba de un tip de asociere in genul celeia initiate de Rusia prin uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan....prin asociere vamala, politica (dreptul unei tari de a reprezenta cetatenii celeilalte tari prin ambasadele sale etc). Nu stiu acum in ce masura un asemenea tip de asociere ar intra in conflict cu UE (atat timp cat Romania nu incalca cerintele UE), dar e o idee intereasanta...
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Noi am fi continuat cursul euro-atlantic și am fi făcut lobby pt Moldova indiferent cine ar fi câștigat. Iar în privința Ucrainei, asta înseamnă că nu se mai interesează de Eastern Partnership, ceea ce pentru Moldova e bine, că se detașează, iar Europenii nu mai pot invoca ideea oboselii extinderii dacă nu e la pachet și Ucraina.
Mig-21 LanceR Tribute Basarab Flyover (completed and awesome) Lia Manoliu Arena (55,000 seats - completed) Cathedral of Redemption o.O (120m - U/C) Du'Myth: În numele canalului, al receiverului și a sfintei parabolice, DIGI! In the name of the channel, the receiver, and the holy parabolic, DIGI! SSC Romania poems (1, 2) and carol 1, 2 |
|
|
|
|
|
#4788 | |||
|
Fallen
Likes (Received): 44
|
Quote:
Sursa: jurnal.md Mai pe larg, de pe Unimedia. Quote:
Quote:
|
|||
|
|
|
|
#4789 |
|
I own a PC computer
|
Inteleg motivele lui Gimpu, dar eu unul nu as fi de acord. In general eu sunt pentru cresterea varstei de vot, nu pentru coborarea ei.
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Fallen
|
Intr-o situatie ca cea din Moldova de acum, nu prea iti poti permite sa cresti varsta de vot. Gandeste-te ca aproape orice pusti de 16 ani este mai educat decat 70-80% din populatia de peste 50 de ani a Moldovei (dintre care putini cred ca au peste 4 clase). Plus ca o mare parte din populatia in varsta este puternic indoctrinata si voteaza cu comunistii. Tineretul in schimb voteaza in mare parte cu partidele democrate/liberale.
Cresti varsta de vot, castiga comunistii. Scazi varsta de vot, scade procentul comunistilor. Tu in locul lui Ghimpu, ce ai face? |
|
|
|
|
#4791 |
|
I own a PC computer
|
As face la fel, bineinteles. De-asta spuneam ca ii inteleg motivele. Insa in mod normal, intr-o tara ok, nu as fi de acord. De asemenea, daca cei de acum scad varsta de vot pentru a avea voturi in plus, in caz ca ar reveni comunistii la putere, ce i-ar impiedica sa o creasca, din aceleasi motive? Se creeaza un precedent nu tocmai ok. Iar la 16 ani, esti in clasa a 9-a sau a 10-a... mi se pare cam devreme.
|
|
|
|
|
#4792 |
|
In the brig
|
Fallen are dreptate: in fond cei de 16-20 ani au iesit in PMAN sa dea jos comunistii si nu cei de 50-60 ani care cer subventii la transportul in comun si pastrarea statalitatii si a limbii moldovenesti. Acei pusti de 16 ani sunt mult mai lucizi si mai ancorati in realitatea curenta decat batranii "trecuti prin viata" care inca tanjesc dupa vremea comunismului.
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Fallen
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
http://www.urbaniulian.ro/2010/02/10...e-intretinere/
Quote:
|
|
|
#4799 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 93
|
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#4800 |
|
In the brig
|
Republica Moldova a inceput daramarea gardului de sarma ghimpata de la granita cu Romania
Eu sper ca se vor face poze cu acest eveniment pentru ca e extrem de important si pentru ca vrem sa le punem si noi pe SSC la "projects and demolitions".
|
|
|
![]() |
| Tags |
| moldova |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|