|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#5021 | |
|
In the brig
Likes (Received): 326
|
Quote:
Trebuie schimbate structurile comuniste ale puterii incet incet.
|
|
|
|
|
|
#5022 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5023 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5024 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5025 |
|
Reaching for the stars
Likes (Received): 6
|
273 milioane? hm, ar fi fost ceva 2,73 mld.
![]() Mi se pare putin 273 milioane, chiar si pt Moldova. Dar na, tot e ceva.
On Sep 12, 2011, I took the decision to STOP posting infrastructure updates & pictures, comments or any other type of post on SSC. The decision is final and is long overdue. As a sign of appreciation and respect for the Romanian moderators and a few Romanian users, I will not edit all my 4100+ messages. I dedicate all the "work" I've done with passion on SSC to these handful of users. I will only continue to read SSC and be available for these users on PM. Thank you. |
|
|
|
|
#5026 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
La noi cica inca se discuta imprumutul de la China de un miliard de dolari, insa ai nostri vor ca banii sa vina in transe si in valori de zeci de milioane, ca nu cumva sa intram in datorii
|
|
#5027 |
|
Registered User
Likes (Received): 24
|
|
|
|
|
|
#5028 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 102
|
Doar dnd a mai ramas sa confirme
Trebuie neaparat sa mergem in Chisinau
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#5029 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5030 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5031 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#5032 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5033 |
|
Basarabia e Romania
|
Moldovenii s-au suparat pe Romania. De ce e nemeritata culpabilizarea Bucurestiului
http://unimedia.md/?mod=news&id=17199
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#5034 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Lansare JurnalTV un mare...FÂS
![]() Televiziunea care s-a lansat pe internet, a uitat de telespectatorii fideli de pe net lasandu-i cu buza umflata. A trebuit ca un alt site (www.privesc.eu) sa preia semnalul ca sa putem vedea "marea" lansare online.
|
|
#5035 | |
|
I own a PC computer
Likes (Received): 1102
|
Romania are ambasador la Chisinau
Quote:
|
|
|
|
|
|
#5036 |
|
Basarabia e Romania
|
Sarmale amestecate cu dor de casă
Audio http://stelapopa.unimedia.md/2010/03/06/9569/#more-9569 „Jandarmul român” de ieri şi birocratul român de azi http://www.voceabasarabiei.net/index...l-roman-de-azi
|
|
|
|
|
#5037 |
|
Basarabia e Romania
|
Apropo de anticipate sau modificarea constitutiei
... La Bucureşti au loc consultări bilaterale la nivel de Ministere de Externe Vineri, 05 Martie 2010 13:27 O delegaţie a Republicii Moldova, condusă de dl Andrei Popov, Viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, se află la Bucureşti pentru consultări bilaterale cu Ministerul Afacerilor Externe al României. Pe agenda discuţiilor figurează aspecte referitoare la temele de bază ale relaţiilor dintre Republica Moldova şi România, inclusiv consolidarea cadrului juridic bilateral, aplicarea eficientă a Acordului privind micul trafic de frontieră, susţinerea demersurilor de integrare europeană a RM, cooperarea în cadrul organizaţiilor regionale. În contextul vizitei întreprinse la Bucureşti, dl Andrei Popov a avut o întrevedere cu dl Estanislao de Grandes Pascual, Ambasadorul Regatului Spaniei în Republica Moldova cu sediul la Bucureşti, ţară care deţine preşedinţia în exerciţiu a Uniunii Europene. Pentru astăzi este preconizată o întrevedere cu Ambasadorii statelor membre ale UE acreditaţi în România. http://voceabasarabiei.net/index.php...re-de-externe-
Last edited by nebunul; March 6th, 2010 at 01:20 PM. |
|
|
|
|
#5038 | |
|
Basarabia e Romania
|
Quote:
March 6 2010 la 13:03 Doamna Stela, V-am ascultat cu atata bucurie emisiunea care ati realizat-o!! Iata ce trebuie facut, ati gasit!! Asta e un drum pe care trebuie cu orice pret mers!! Stati de vorba cu fostii refugiati romani din Basarabia si veti vedea ce mana de aur veti gasi!! Fac aici o marturisire si nu mi-e rusine sa mi-o asum. Mi-am invins acest sentiment de pudoare. Tatal meu , banatean din mosi stramosi, fiu de tarani care ajuns”domn” ( cum se zicaea pe atunci!) datorita unor mari sacrificii din partea lor, a fost unul din acei functionari romani (administratia romanesca) din Basarabia. Nu va puteti imagina cat sunt de amarat cand toata ziua buna ziua vad pe diferite “forumuri” oameni in toata firea care se bat cu pumnul in piept cu orgoliul lor “moldovenesc”, infierand cu manie proletara, functionarul roman corupt si venal, jandarmul roman care nu avea alta treaba de facut decat sa imparta toata ziua la palme pe obrazul “buneilor”. Nu sustin nicio clipa ca nu exista”padure fara uscaturi”! Fiecare epoca istorica isi are abuzurile ei . Dar pt mine toate acestea sunt niste minciuni sfruntate. Tatal meu n-a stat mult acolo, dar a “prins ” chiar mariile tragedii care s-au consumat atunci.In casa parinteasca a copilariei mele am vazut medici, profesori, invatatori, prefecti,fosti militari ai armatei regale care erau aproape in exclusivitate romani basarabeni provenind din familii de oameni simpli, tarani adica, ajunsi si ei la oarecare lumina prin atatea sacrificii ale familiilor lor , ca peste tot in Romania. Stateam cu gura cascata ascultand povestile lor despre cum trebuiau sa faca aproape zilnic fata la provocarile armate ( chipul terorismului de atunci!) ale comunismului de peste Nistru. Au fugit de acolo cu hainele de pe ei, au dus-o aici f.f. greu cu prigonirile de toate felurile, cu foametea, cu atatea alte privatiuni , inclusiv de libertate. Le stiu solidaritatea exemplara cu care se sustineau, se ajutau, se imbarbatau , tristetea din ochi, grija pentru ce va fi cu ei, cu copiii lor. Cine dintre bastinasii locului nu puteau sa nu fie solidari cu ei in toate? Si asa au fost Sufletul lor nu era altceva decat suflet de romani batuti de soarta. Invers decat acum, total invers.Tatal meu n-a fost nici antonescian, nici legionar ,n-a facut parte din niciun partid. Pe vremea aceea in administratia romaneasca nu era permis asa ceva.Acum este.Le stiu acelor oameni nivelul solid cultural,profesinalismul si cinstea funciara promovata inca din familie si de mici copii. Din pacate , asa ceva , rar se intalneste astazi. Nu de romani trebuie sa le fie frica “moldovenilor ” de peste Prut, ci de ei insisi. Daca presa din Basarabia vrea sa-i ajute cu ceva pe cititorii, ascultatorii si privitorii de acolo, asta sa-i ajute: sa-si regaseasca demnitatea de a fi romani. Iata pentru ce aplaud, am toate motivele sa aplaud initiativa dv. de la “Vocea Basarabiei”. Cred ca este deschisa o partie care poate ajunge drum larg si unificator de suflete, de constiinte si de destin. PS- scuze pentru lungimea interventiei mele. Sarut mana!! ... BTW http://tineribasarabeni.blogspot.com/
Last edited by nebunul; March 6th, 2010 at 03:06 PM. |
|
|
|
|
|
#5039 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Moldovenii şi istoria lor sau flori pentru Şaghibulin care a folosit corect arma
de Constantin Tănase Quote:
|
|
|
|
|
|
#5040 |
|
Basarabia e Romania
|
stereo ... unde esti pe 2/3 Aprilie ?! Bem o bere cu dnd la Chisinau
?! Dau eu
|
|
|
![]() |
| Tags |
| moldova |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|