|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
Euromod
Likes (Received): 914
|
Camionagii si omologii manelistilor trebuie sa fi fost si in RSS Moldova.
Insista, persista, mas nunca desista. Last edited by Cosmin; December 2nd, 2008 at 10:04 PM. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Irreligious
Likes (Received): 1
|
Quote:
Camioane am vazut in Uniunea Sovietica, si le vad si astazi in Moldova, prin urmare, camionagii o fi existat. Nu manelisti insa nu se asculta manele la Chisinau.
|
|
|
#103 |
|
off
|
Am fost de doua ori acolo si-am dat peste amatori de manele. Recunosc totusi ca manelele erau romanesti si ca nu stiu daca exista manele moldovenesti sau multi iubitori de manele.
"The best way to predict the future is to invent it." (Alan Kay) "If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump) "Respect yourself and others will respect you." (Confucius) |
|
|
|
|
#104 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 93
|
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#105 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Basarabia e Romania
|
![]() ce reclama pentru Tomac ... eu cind o vad pe don'soara ![]()
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#107 |
|
Basarabia e Romania
|
Dorin Chirtoaca despre santajul cu gaz facut de Moscova la Chisinau si aniversarea trista a 90 de ani de la Marea Unire
Primarul Chisinaului Dorin Chirtoaca despre candidatul in Colegiul Basarabia Eugen Tomac si viitorul politic comun al celor doi tineri politicieni coerent Chirtoaca ... se vede generatia tanara. Alt aer, alta mentalitate ... comunistii au zilele numarate ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
Tudor Darie
|
|
|
#109 |
|
Irreligious
|
![]() frumos!
|
|
#110 |
|
Basarabia e Romania
|
A zis bine cineva aici pe SSC : "revolutia incepe cu fiecare din noi"
![]() Every little helps
|
|
|
|
|
#111 |
|
Basarabia e Romania
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Pe sectiunea de autostrazi s-a deschis un topic despre drumurile din Moldova.
http://www.skyscrapercity.com/showth...1#post28847218 |
|
|
|
|
#113 | |
|
Basarabia e Romania
|
Quote:
Si ai mei la fel ... insa eu ii ignoram si continuam sa ma joc cu copiii de tigani, si cu cei de muncitori, si cei de intelectuali etc. Si de la fiecare invatam lucruri diferite. Mi-a placut sa aflu despre toti si toate; si ma bucur ca am avut astfel de experiente. BTW in facultate (intr-o vacanta) am lucrat citeva saptamani intr-un REMAT (fiare vechi) cu fosti puscariasi, tigani, alcoolici, etc etc ... o amintire diferita; dar extrem de pretioasa ![]() ... anyway news time: Victoria noii generatii basarabene Alegerea tanarului basarabean Eugen Tomac ca deputat al "Colegiului Basarabia-Bucovina" la chiar ceasul aniversarii a 90 de ani de la Marea Unire ar putea reprezenta si o optiune strategica pentru Romania. PD-L are sansa sa fructifice o victorie imensa pentru Romania, poate prima izbanda in spatiul rasaritean romanesc din ultima perioada, atat de greu incercata pentru relatiile romano-romane. Un tanar plecat din satul maresalului Averescu, din Basarabia de sud, a reusit sa lupte si sa castige peste 50% in fata unui intreg aparat militarizat format din oamenii KGB in Republica Moldova.Campania pentru alegerea sa a constituit si un test major pentru serviciile secrete romanesti si planurile lor strategice de viitor: apele s-au despartit definitiv, cei care au jucat intotdeauna dublu sau chiar triplu - sugand de la tata Bucurestiului, a Moscovei sau si a Chisinaului - vor trebui abandonati definitiv. Este timpul unei noi generatii, o generatie curata reprezentata cu succes de Eugen Tomac si prietenii sai, printre care se afla si fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, o tanara ca si el, care a batut Basarabia in lung si in lat, fara fite si cu rezultate spectaculoase peste tot unde s-a aflat. Victoria omului politic popular de numai 27 de ani se datoreaza indiscutabil exact acelor fosti elevi si studenti care au iesit in masa pe strazile Chisinaului, in Piata Marii Adunari Nationale, in timpul manifestatiilor pentru Istoria si Limba Romana. Tineri pentru care chiar el aducea, pe furis, steaguri tricolore din Romania, primite de la Primaria Capitalei unde se afla atunci un primar ajuns acum presedinte.Ei, tinerii Basarabiei, sunt cei care au facut posibil, printr-o mobilizare totala si eforturi istovitoare, alegerea unuia dintre ei, pentru a reprezenta Basarabia si Rasaritul Romanesc in Parlamentul Romaniei. Lor li se datoreaza ca atare aceasta victorie si nu jivinelor cu pretentii de politicieni din judetul Republica Moldova, mafioti de joasa speta aflati pe statul de plata al oricui da mai mult. De fapt, aceasta este marea problema a Republicii Moldova: varful asa-zisei clase politice de opozitie si provincie populata cu lighioane cameleonice profitoare. Noroc cu alegerea lui Tomac, consilier al presedintelui Traian Basescu pentru relatiile cu romanii de pretutindeni. Alternativa, proletcultistul Nicolae Dabija, pentru care au muncit inclusiv comsomolistii moldo-liberali care pe fata se prefaceau ca-l sustin pe Eugen Tomac, era infioratoare: un produs al regimului bolsevic, leninist-comunist, ar fi ajuns, pe banii nostri, sa reprezinte Moscova in Parlamentul de la Bucuresti.Acum, ca apele s-au limpezit, ramane ca Eugen Tomac si partenerul sau, presedintele Romaniei Traian Basescu, sa faca tot ce nu au reusit guvernarile tradatoare ale Romaniei in ultimii 19 ani. In primul rand, recunoasterea cetateniei romane a tuturor celor deposedati abuziv de ea si a urmasilor acestora. Apoi, conturarea unei strategii Romania-Republica Moldova, care sa tina cont de toti factorii existenti intre cele doua state romanesti. Una, doua sau mai multe Romanii, este provocarea geopolitica ce trebuie sa devina tema centrala a securitatii nationale a Romaniei post- aderare la NATO si UE.In 1924, strategii Cominternului planificau spargerea in bucati a Romaniei. Tragic, astazi exista si neo-cominternisti si o formatiune cu aceleasi deziderate precum era primul instrument antiromanesc creat din minoritari pentru aceasta misiune, PCdR. In 1940 a urmat Acordul Stalin-Hitler cu toate consecintele sale active si astazi. In 1989, cand Ceausescu afirma ca a venit vremea denuntarii Pactului ticalos, in Basarabia, preventiv, miscarea scriitoriceasca pentru eliberare nationala era preluata pe capete de KGB. Si asa a ramas si pana astazi. A sosit momentul sa se taie din radacini toate legaturile ombilicale cu continuatorii politicii ohrano-kaghebiste. O noua politica trebuie sa tina cont de mostenirea istorica negativa; sa evite jocurile si capcanele intinse de indestructibilele servicii rusesti; sa asaneze terenul mai mult decat fertil pentru tradarile celor fara de patrie sau neam; sa aiba ca prioritate apararea Romaniei in intreg spatiul etnico-geografic romanesc. ziua.ro
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Din pacate Tomac nu a fost ales. Si mie imi placea tanarul...
|
|
|
|
|
#115 |
|
Irreligious
|
Tudor Pantiru este un fost judecator, ambasador. Om cu verticalitate. Cum il poti compara cu acel toromac, cu glas de fetita si care asculta intocmai de Basescu. Cu glasul ala blajin nu-mi pot imagina cum va putea sa apere drepturile romanilor din Moldova in Parlamentul Romaniei.
Ma bucur pentru Pantiru. Iar faptul ca absooolut toata lumea, de la Basescu la Roncea il sustineau pe Tomac, ma pune pe ganduri. Si s-au cheltuit sume enorme pentru campania lui Tomac.
|
|
#116 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
dar totusi un anonim (si aici si acolo). Pacat de Dabija. Insa daca e cineva care ar putea face o lege a cetateniei sanatoasa, pai Pantaru e...Cv impozant. pacat ca e in psd.
ps. sper sa nu sfarseasca in anonimat ca ilascu
|
|
#117 |
|
Basarabia e Romania
|
Da, parea bine intentionat, chiar daca speech-ul nu-i era stralucit ...Cine a castigat, Dabija?! edit: Pantaru?????????????? Huuuuuuoooooooooo Au cu cine semana basarabenii ... fratii lor de peste Prut
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Irreligious
|
Quote:
|
|
|
#119 |
|
Basarabia e Romania
|
ma lasa rece cariera lui (pe care o stiu). Un tip cu atitudine bolsevica, care minte de ingheata apele, se mai si contrazice si are impresia ca detine adevarul absolut + candidat PSD ... merita doar huuuuuuuuuuuuuoooooooooohttp://www.jurnaltv.md/index.php?article=1068 (va sugerez o radiografie) PS corneliu ... pentru tine diplomele si pozitiile sunt importante; pentru mine nu. Eu am alte criterii valorice
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Irreligious
|
Quote:
|