|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4661 | |
|
Registered User
Likes (Received): 22
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4662 |
|
C/off
Likes (Received): 97
|
L-a citat pe Basescu ! Atat
|
|
|
|
|
|
#4663 |
|
4D
Likes (Received): 13
|
|
|
|
|
|
|
#4664 | |
|
deep thought
Likes (Received): 143
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4665 |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
Likes (Received): 45
|
Treaba e ca, din rezultatele recensamantului, judetul Constanta a ajuns pe locul 5 ca nr de locuitori. Iar orasul este la coada "clasamentului", impreuna cu fratii nostri Tulceni. Ne-a depasit Iasiul, unde 50% din populatie e in Italia
|
|
|
|
|
|
#4666 | |
|
deep thought
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
se poate, numai ca acelasi lucru se intampla cam peste tot
comuna Floresti, care e de fapt un cartier-dormitor la Clujului, a ajuns la 30,000 de recenzati.. asa ca .............si nu cred ca in Constanta s-au mutat mai mult de 15,000 in suburbii, nu sunt atatea locuinte construite nou
|
|
|
|
|
|
#4668 |
|
4D
|
Domnule, eu zic sa nu comparam suburbiile Clujului sau ale Timisoarei cu cele ale Constantei! Numai Bucurestiul se poate lauda cu suburbii mai mari. Asta explica de ce Bucurestiul are numai 1,6 milioane de locuitori si nu 2 milioane, asa cum e normal.
|
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
scuze, eu nu compar nimic
Quote:
[URL="http://www.mediafax.ro/social/recensamant-2011-rezultate-provizorii-numarul-locuitorilor-din-judetul-constanta-a-scazut-cu-peste-100-000-in-ultimii-20-de-ani-9203147"] |
|
|
|
|
|
|
#4670 |
|
4D
|
Domnule, era vorba de orasul Constanta si de suburbii (zona metropolitana), nu de judetul Constanta...
Last edited by 4Dimensional; February 4th, 2012 at 02:20 PM. |
|
|
|
|
|
#4671 |
|
4D
|
Rezultate recensamant provizoriu 2011. Cateva orase importante.
Bucuresti 1.678.000 locuitori Cluj-Napoca 309.136 locuitori Timisoara 303.708 locuitori Iasi 263.410 locuitori Constanta 254.693 (!?!) locuitori Galati 231.204 locuitori Brasov 227.961 locuitori Ploiesti 197.542 locuitori Arad 172.827 locuitori Lipsesc datele despre populatia Craiovei. Sociologii spun ca va trebui sa facem un import de locuitori apeland la imigratie... Singura latura pozitiva a scaderii populatiei o reprezinta cresterea destul de accentuata a PIB/capita! |
|
|
|
|
|
#4672 |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
|
Poate a inceput sa se intoarca la origini mana de lucru adusa de Ceausescu de prin zona Moldovei... Deci multiple aspecte pozitive.
|
|
|
|
|
|
#4673 |
|
deep thought
|
Situatia este foarte grava. La fiecare recensamant, populatia a scazut cu 40 - 50 000 in Constanta fata de raportarile anuale ale INS si daca se urmeaza acest trend, peste 10 ani populatia va scadea sub 200 000 de locuitori, oficial. Este foarte grav pentru ca daca motivul scaderii populatiei este cel al plecarii constantenilor in strainatate, asta inseamna ca majoritatea dintre cei care au plecat reprezinta populatia activa, calificata si tanara. In acest context este improbabil ca vreun investitor sa-si indrepte atentia catre Constanta. In niciun caz sa nu ne asteptam la investitii mari in fabrici.
![]() Singurele investitii care vor mai avea loc vor fi acelea in sectorul rezidential si retail, avand in vedere ca suntem intr-o zona turistica, dar si acest gen de investitii, care probabil vor fi de mici dimensiuni, nu vor fi efectuate mult timp pentru ca sectorul turistic nu da semne ca s-ar dezvolta in viitorul apropiat (10 ani). Nu conteaza daca rezultatul recensamantului reprezinta realitatea sau nu, (eu il contest), important este ca va fi etalon si punct de referinta in economie si va cantari greu in deciziile investitorilor de a veni aici, resursa umana fiind cel mai important factor.
|
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
![]() La noi pe strada nu si-a facut aparitia nici un recenzor.Oare in cate alte locuri s-a intamplat la fel? |
|
|
|
|
|
#4675 |
|
A R H I T E C T
Likes (Received): 946
|
Si la sora mea (tot in Constanta) n-a sunat nici un recenzor la usa, desi a fost acasa in acea perioada. I-a intrebat si pe vecini, la fel. Ea s-a dus la Casa Alba si si-a depus datele la un birou special amenajat pt. asta, de frica amenzii. Mi-a spus ca vecinii nu s-au dus. Deci, parerea mea este ca recensamantul, macar in Constanta, nu e semnificativ!
|
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
C/off
Likes (Received): 97
|
Quote:
![]() Subscriu! Nici la parintii mei nu a venit nimeni , nici la vecinii lor.La fel si la bunici.
|
|
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
deep thought
|
Dupa cum am spus si pe Administrative divisions, demographics and statistics of Romania & Moldova, au ramas mii de constanteni nerecenzati care au ingrosat cozile pe la ghiseele primariei de frica sa nu fie amendati si raspunsul celor de la INS a fost ca-i va inregistra, dar nu-i va lua in calcul la recensamant pentru ca acesta deja se incheiase.
Au aparut anomalii si diferente prea mari si din alte motive pe care nu mi le explic, diferente mari care au aparut doar la Constanta, Iasi si Bacau. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4678 |
|
deep thought
|
Si ca sa nu fiu offtopic pana la capat, reamintesc ca rezultatul recensamantului, respectiv 254 693 locuitori, va afecta investitiile in oras. Nu cred ca vom avea investitii foarte mari in fabrici si ansambluri rezidentiale de mari dimensiuni. Singurele investitii in fabrici vor fi de mici dimensiuni, vor fi fabrici care vor avea procesul de productie automatizat, care nu necesita multi angajati.
Si, repet, nu conteaza daca in realitate suntem peste 300 000, conteaza cifrele oficiale ale recensamantului, care a fost, din pacate, un fiasco.
|
|
|
|
|
|
#4679 |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
|
Ba nu cred ca va afecta investitiile, poate doar cele ale statului, repartizate in functie de populatie. Nu impartasesc deloc ideea asta ca marile companii si multinationalele (scopul tristelor existente ale multor tineri din Romania) sunt conduse de niste hiperinteligente. Exemplu de pe plaiuri mioritice - Nokia, investeste un munte de bani la Jucu, produce 2 ani si... pleaca. Fara fabrica. Si asta e un mic muc pe gard, sunt altele de...
Apoi, in Constanta nu vor fi investitii majore atat timp cat cuplul umoristic Radu-Nicusor nu iarta nimic fara 15 - 20%. Last edited by reverse; February 5th, 2012 at 12:02 PM. |
|
|
|
|
|
#4680 |
|
A R H I T E C T
Likes (Received): 946
|
Dar oare rezultatul recensamantului nu valideaza (fiind mai putini) votul negativ privind noua "harta nationala" cu judete mari?!!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| black sea, constanta, mamaia, port, romania, ro_constanta, ro_dobrogea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|