|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Good idea. Not very accurate though.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 50
|
Ce bine ca au bagat Muzeul in renovare....
![]() ...si apropo, am observat ceva activitate (constructii/renovari) in peninsula ![]()
Last edited by NellyUSA; January 23rd, 2009 at 04:27 PM. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
off
|
Pai poate se apuca de refacut peninsula.
![]() Langa Spitalul Judetean se apuca de o parcare supraetajata (pe 5 nivele?). Cred ca-s cel mai lenes user la postat fotografii. Azi vroiam sa trec pe la gara si World Trade Center sa fac niste poze, dar pentru a mia oara am preferat sa fac altceva si am renuntat. Daca la WTCC am vazut ca lucrurile se misca incet, n-am idee care-i situatia/evolutia la Polus Mall sau Flamenco Residences.
"The best way to predict the future is to invent it." (Alan Kay) "If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump) "Respect yourself and others will respect you." (Confucius) |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ai sa ma ai pe constiinta! (ha,ha) Multzumim ! |
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#87 | |||
|
off
|
Quote:
![]() TNG Real Estate and Baumeister took over this residential project Quote:
"The best way to predict the future is to invent it." (Alan Kay) "If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump) "Respect yourself and others will respect you." (Confucius) |
|||
|
|
|
|
|
#88 | ||
|
.
|
Quote:
+ ultimele 2 linii de troleibuze (48,48b) vor fi inlocuite cu autobuze Din ultima sedinta a CL: Quote:
Last edited by #Alex; January 27th, 2009 at 04:07 PM. |
||
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Registered User
|
Quote:
In sfarsit se misca ceva si in Constanta .Intreaga zona e destructurata,ar trebui completat frontul de vis-a vis,Piata Ovidiu reamenajata si pietonalizata,legatura cu Cazinoul si Faleza la fel...Dar e bine ca s-au apucat pe bucati. |
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Registered User
Likes (Received): 144
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
|
Scuarul ala mai bine ar fi reamenajat decat scos. Mi se pare un dezastru B-dul Mamaia fara scuar.
Cat despre "conform unui studiu la nivelul cetatenilor" in legatura cu montarea de camere nu mai zic nimic. Nu sunt impotriva lor dar trebuia s-o spuna pe bune, ca-s mult prea multi cretini la volan in orasul acesta.In rest, aceleasi proiecte mici si stupide cu care ne-a obisnuit nea Radu in locul incurajarii initiativei private.
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
Likes (Received): 50
|
sunt atatea de facut in orasul asta, atatea bulevarde ce trebuiesc asfaltate... iar mazare se gandeste la scuar-ul de pe bd. Mamaia
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
Asta-i culmea sistematizarii idiotesti! Sa desfiintezi un squar care, intretinut ca intr-o tara civilizata ar da prospetime acelui bulevard inca plina de tot felul de orori arhitecturale, cocioabe si garduri din iad ! Si asta la un cost enorm , din banii oamenilor obligati sa mearga pe niste trotuare aflate in cea mai mizerabila stare posibila. Cred ca asa e firea noastra, sintem mai blinzi, cautam circumstante atenuante pina si la cretini ...
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Quote:
spatii verzi neintretinute(prafuite mai tot timpul), gardurile caselor ca la tara, plus gardurile primariei colorate in galben, de altfel culoare folosita excesiv pt tot mobilierul public, de un prost gust si care ma scote din minti de fiecare data cand merg in Constanta, plus varuirea copacilor, lucru pe care n o sa l vezi in nici o tara civilizata, inclusiv vestul Romaniei. cu toate astea in acest oras "turistii" se pot plimba cu doubledecker uri de ultima generatie. vizionare placuta! cat despre initiativa privata aceasta nu exista si nu o sa fie incurajata niciodata cat timp il avem pe acest primar, deoarece nu se vrea concurenta, nu se vrea seriozitate, totul se face pe baza cardasiilor. Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#96 |
|
off
|
Nu vreau sa politizez thread-ul asta dar parca nu ma pot abtine sa fac si eu doua remarci, chiar daca le-am mai facut uneori pe SSC :
Eu in 2008 am crezut/sperat ca vom scapa de Mazare, Constantinescu si gasca lor, iar dezamagirea mi-a fost infinit mai mare cand am vazut ca principalul contracadidat al lui nea Radu era Dorel Onaca (halucinant personaj!) iar PNL venea cu un om fara vana. Orasul asta merita mult mai mult dar, din pacate, pe plan local toate partidele sufera mult la capitolul resurse umane. Sincer, data viitoare mi-as dori sa vad un independent bazat care sa-i spulbere pe toti penalii astia cu care ne-au obisnuit principalele partide la alegerile locale. Stiu insa ca-s putin visator ... ![]() Cat despre investitori, Mazare & Constantinescu nu au atras absolut nici un investitor relevant la Constanta, desi orasul asta ar trebui sa fie principalul magnet pentru investitii. Si cum i-ar putea atrage pe investitori cand e suficient sa le vezi mutrele ca sa realizezi ca ai de-a face cu doi papitzoi penali si mediocri. CONSTANTA TREZESTE-TE !!!
"The best way to predict the future is to invent it." (Alan Kay) "If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump) "Respect yourself and others will respect you." (Confucius) Last edited by joce23; January 28th, 2009 at 10:18 AM. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
In the brig
Likes (Received): 326
|
Am mai spus o data: Constanta are nevoie ca de aer de o schimbare a conducerii poolitice a orasului asa cum a avut loc in Cluj. Ganditi-va ce a insemnat schimbarea la Cluj: Nokia, Emerson si probabil multe altele. In cazul Constantei, daca ar avea loc o schimbare politica similara, investiile ar fi cu muuuult mai mari.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Registered User
|
Pescarus, ai oarecum dreptate, b-dul Mamaia nu-i cel mai frumos din tara/lume iar scoaterea scuarului va inrautati si mai tare acest fapt plus ca va duce la taierea liniei continue de catre bizonii din trafic, adica un plus de accidente. Insa sunt si locuri de pe bd. Mamaia care imi plac, in principal la Capitol in vale, unde-i facuta poza postata de skyscrpr, desi toate imobilele de pe margine sunt blocuri comuniste.
Mi se pare ridicol cum sunt puse in aplicare toate ideile aberante ale unei singure persoane, fara nici un studiu prealabil, fara nici macar a ne uita in ograda vecinilor mai bogati la care ar fi cele mai optime variante. Da' las' ca poate-n Brazilia o fi la fel... ![]() Singurele persoane care ar putea sa-l invinga pe Mazare intr-o alegere ar fi fie cineva mai tanar si mai carismatic decat el (din pacate restul partidelor sunt prea proaste sa inteleaga asta) fie Traian Basescu (nu-s fan, dar asta-i adevarul; imposibil sa candideze totusi). Pana la un contracanditat real insa, lumea continua sa-l voteze pentru tot felul de nimicuri pe care le-a realizat - sensuri giratorii, fantani arteziene si rahat pe bat.
|
|
|
|
|
|
#99 | |||
|
off
|
Quote:
- sunt de acord cu ce zici, dar exagerezi cu doua chestii. Cati tigani locuiesc pe Bdul Mamaia si cate case cu garduri ca la tara vezi ? Quote:
- avem nevoie de OAMENI, ca de doctrine si culori politice ne-am cam saturat toti. Stii bine ca la ultimele alegeri locale, votul catre reprezentatul PDL insemna vot catre Dorel Onaca. Quote:
- nu e deloc greu sa fii mai carismatic si mai destept decat Mazare. Unul care nu indeplineste criteriile astea minimale nu-mi poate fi prieten.
"The best way to predict the future is to invent it." (Alan Kay) "If you're going to be thinking, you may as well think big." (Donald Trump) "Respect yourself and others will respect you." (Confucius) Last edited by joce23; January 28th, 2009 at 06:49 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Quote:
sa faci o plimbare pe jos pe portiunea aia si o sa vezi. profa de mate la care faceam meditatii statea aproape de Delfinariu si ii vedeam tot timpul pe strada, nu tocmai civilizati. de fapt si acum daca mergi pe jos pe acolo ai un fel de teama in tine ca cine stie cine iese pe dupa colt si te ataca. cat despre gardurile 'ca la tara' le gasesti pe aceleasi portiuni mentionate mai sus, plus pe B-dul Ferdinand sau Tomis, unde mai pui lipsa unei minime ingrijiri a gradinilor de catre proprietari. Mazare a fost cel mai carismatic si mai independent la inceput(ridicat in slavi de toata tara), ce te face sa crezi ca asta i ar convinge pe oameni sa mai voteze unul si mai carismatic ca el. nu au fost si nici nu o sa vedem vre un studiu sau o initiativa normala atata timp cat puterea arhitectului sef este aproape inexistenta, fiecare face ce l taie capul. Last edited by pescarush; January 28th, 2009 at 07:26 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| black sea, constanta, mamaia, port, romania, ro_constanta, ro_dobrogea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|