|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
Frequent flyer
Likes (Received): 1
|
[13.03.2009 16:00]
Аеропорт «Львів» одержав аеродром від Міноборони Сьогодні, 13 березня, міністр транспорту і зв`язку України Йосип ВІНСЬКИЙ і міністр оборони України Юрій ЄХАНУРОВ підписали Акт прийомки-передачі державного майна від Міністерства оборони України Міністерству транспорту і зв`язку в особі державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів», яким передається майно військового містечка № 58, розташованого в смт Скнилів Львівської області. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Мінтрансзв’язку. Зокрема, передаються штучна злітно-посадочна смуга площею 11 295 кв. м, стернові доріжки, місця стоянки, перон, наглядова вежа та інші складові аеродрому. Таким чином, аеропорт «Львів» одержав у законну власність аеродром, який раніше відносився до сфери управління Міноборони і лише експлуатувався аеропортом. «Передача майна від Міністерства оборони України Міністерству транспорту і зв`язку є вагомим і дійсно необхідним кроком для подальшого нормального розвитку і модернізації аеропорту», - зазначають в міністерстві. Як підкреслюють у відомстві, ця подія сприятиме своєчасній і ефективній підготовці Львівського аеропорту до проведення фінальної частини Євро-2012 в Україні. Довідка УНІАН. Наказом Мінтрансзв’язку № 1005 від 08.08.2008 р. була створена комісія з питань передачі майна військового містечка № 58 (смт Скнилів, Львівська обл.) від Міністерства оборони в управління Міністерства транспорту і зв`язку на баланс державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів». До складу комісії входили представники Міністерства транспорту і зв`язку, Державіаадміністрації, державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» і Міністерства оборони. Комісія була створена з метою виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 18.06.2008 р. № 889-р «Про передачу державного майна в управління Мінтрансзв’язку». постiйна адреса статтi: http://euro-2012.unian.net/ukr/detail/2767 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Dick Tator
Likes (Received): 0
|
Ну та й що з того буде? Два недобудованих аеропорта?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Frequent flyer
|
Які ще два? Мова йде про взлітно-посадкову смугу львівського аеропорту, яка використовувалася також розміщеною біля нього військовою частиною та офіційно належала їй. Ось її фото, зроблене на підльоті до львівського аеропорту:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
I<3VAG
Likes (Received): 24
|
Музей мля ..."воно" хоча б одне літає?![]()
|
|
|
#25 |
|
Frequent flyer
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Nu stari Migy tochno ne litajut' a vse inshy vygliadaje ok, prosto aerodrom zapuschenyj.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Frequent flyer
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zp Style
|
Quote:
і скільки усього аеропортів та аеродромів має Львів?
|
|
|
|
#29 |
|
Frequent flyer
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
- Звичано що ні, хоча якщо пильнувати атаки то в такому разі всі аеродроми треба взагалі перекенути на Східний кордон. Доречі на фото видно той Міг який в Скнилові вправ.
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Frequent flyer
|
Quote:
І впав тоді не "Міг", а "Су" - на весь світ продемонструвавши стан української військової авіації. |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Curly-headed
|
тоді впав СУ. На МІГаг повітряні аси вчилися, а заключний "концерт" дали на СУ
Кажуть, помилки лікаря приховує земля, а от помилки архітектора муляють очі багатьом поколінням! Мої фотки на Panoramio.com http://www.panoramio.com/user/2619889 Голосуємо за банер Івано-Франківська |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Юзьо Обсерватор
|
Хлопці ви шось не по темі...
Ці літаки там просто на сховищі, зі Львова ніякої війсьокової техніки не літає. Бази там немає, сама західна база ВПС знаходиться у Івано-Франківську. Ще викорустовують аеродром у Луцьку під час навчань Ці літаки іноді ремонтують і продають в африку, або використовують для ремонтів, або як мішені (але для наших ВПС то занадто дорога забава) все це добро належить Львівському Авіаремонтному Заводу, де зараз доречі модернизують два борти Міг-29 для наших ВПС. Якщо хочете побачити як виглядають справжні бази ВПС в Україні то ось для вас фото а то вже почали тут ридати.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко Last edited by Ukr_Alex; March 15th, 2009 at 12:42 AM. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Frequent flyer
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Юзьо Обсерватор
|
Quote:
Зараз в Мелітополі наприклад сьогодні у повітря може піднятися 22 борти. Коли тимчасово з Миргорода в Полтаву перебиралися то перелетіло десь 14 бортів Су-27. Якщо маєш більше питань http://www.ukrfalcons.com/forum/forumdisplay.php?f=56 я ту секцію модерую. У ВПС зпрпз погано але не треба тут трагедію зі всього робити. За минулі три роки в нас літали по 60 годин в рік, набагато краще чим наприклад у Росії або іньших СНГеншиків. А цьому році жопа.
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Frequent flyer
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
I<3VAG
Likes (Received): 24
|
Бо нема бабла на паливо тому і не літаємо.....бідні як завжди.
|
|
|
#38 |
|
Frequent flyer
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
L'vivjak
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
BANNED
|
только в Одессе зачётный терминал! а всё остальное хлам!!!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| аеропорт-львів, летовище, львів, airport, euro 2012, lviv |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|