|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| ССССлике Фотографија и прикази градова и природе / Photography, urban and nature scenes | » Фото такмичење | Видео |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 | |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 363
|
Spisak tema
Kliknite ovde da bi videli kartu sa svim temama u ovoj sekciji i sa linkovima na iste!
Click here to see the map with all threads in this section and links to each of those threads!
Last edited by Singidunum; June 8th, 2013 at 02:14 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Grad Oblakodera
|
Napravio sam veliki update spiska
U prvom postu imate link, ali evo i ovde, na mapu sam ubacio ciode za svaki thread u ovoj sekciji i na svakoj ciodi imate link.Ako naidjete na neku gresku pisite!
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Grad Oblakodera
|
I da kazem jedno veliko hvala Srdjanu, bez njega pola ovih tema o manjim gradovima ne bi postojalo. Svaka cast
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1312
|
Quote:
![]() Quote:
![]() Hvala svima koji su pomogli razvoju određenih tema. U dogledno vreme, možemo da proširimo priču sa još tema vezanih iz prirode(ostrva, reke, kanjoni,...), i sa par većih mesta koje još nemaju svoje teme.
|
|
|
|
#5 |
|
Grad Oblakodera
|
Ako gledamo po opštinama fale nam sledeće (poređano po okruzima)
Barajevo, Sopot Bogatić Mionica, Ljig Malo Crniće, Žabari Knić Kosjerić Varvarin Svrljig, Merošina, Doljevac, Gadžin Han Žitorađa Trgovište Podujevo, Obilić, Kosovo Polje, Glogovac, Štimlje, Štrpce, Uroševac, Kačanik Lipljan, Istok, Klina, Đakovica Suva Reka, Gora Zubin Potok, Leposavić, Zvečan, Srbica, Vučitrn Kosovska Kamenica, Novo Brdo, Vitina Pećinci Čoka Opovo, Plandište Žitište, Nova Crnja, Sečanj Mali Iđoš
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|