|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| ССССлике Фотографија и прикази градова и природе / Photography, urban and nature scenes | » Фото такмичење | Видео |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 | |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 366
|
Spisak tema
Kliknite ovde da bi videli kartu sa svim temama u ovoj sekciji i sa linkovima na iste!
Click here to see the map with all threads in this section and links to each of those threads!
Last edited by Singidunum; June 8th, 2013 at 02:14 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Grad Oblakodera
|
Napravio sam veliki update spiska
U prvom postu imate link, ali evo i ovde, na mapu sam ubacio ciode za svaki thread u ovoj sekciji i na svakoj ciodi imate link.Ako naidjete na neku gresku pisite!
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Grad Oblakodera
|
I da kazem jedno veliko hvala Srdjanu, bez njega pola ovih tema o manjim gradovima ne bi postojalo. Svaka cast
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1316
|
Quote:
![]() Quote:
![]() Hvala svima koji su pomogli razvoju određenih tema. U dogledno vreme, možemo da proširimo priču sa još tema vezanih iz prirode(ostrva, reke, kanjoni,...), i sa par većih mesta koje još nemaju svoje teme.
|
|
|
|
#5 |
|
Grad Oblakodera
|
Ako gledamo po opštinama fale nam sledeće (poređano po okruzima)
Barajevo Bogatić Mionica, Ljig Malo Crniće, Žabari Knić Kosjerić Varvarin Svrljig, Merošina, Doljevac, Gadžin Han Žitorađa Trgovište Podujevo, Obilić, Kosovo Polje, Glogovac, Štimlje, Uroševac, Kačanik Lipljan, Istok, Klina, Đakovica Suva Reka, Gora Kosovska Kamenica, Novo Brdo, Vitina U Vojvodini su pokrivene sve opštine. Od većih mesta (išao sam po spisku do najmanjeg mesta koje već imamo) još Nova Pazova, Veternik, Laćarak, Dobanovci, Kačarevo, Bački Jarak, Opovo, Veliki Crljeni, Čoka, Ljig, Resavica, Ribnica, Rudovci, Mionica, Aleksinački Rudnik, Bogovina, Jošanička Banja, Brza Palanka, Pećani, Belo Polje, Divčibare, Kuršumlijska Banja. Od banja još Atomska Banja, Banja Vrujci, Banja Rusanda, Gornja Trepča, Prolom Banja, Ribarska Banja, Vrdnik i još neke. Od Crne Gore su pokrivene sve opštine. Od Republike Srpske fale opštine Vukosavlje, Donji Žabar, Istočni Drvar, Istočni Mostar, Jezero, Kalinovik, Kupres, Krupa na Uni, Osmaci, Oštra Luka, Pelagićevo, Petrovac, Petrovo, Ribnik.
Last edited by Singidunum; Today at 12:14 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 366
|
Otvoricu ja temu za Mali Idjos tj. Lovcenac...nikad nisam bio ali nekako me zanima taj kraj, moji su jedno vreme tamo proveli po doseljenju iz Moskve.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Grad Oblakodera
|
Vec sam ja otvorio danas za Mali Idjos ali mozes da otvoris za Lovcenac
|
|
|
|
#8 |
|
Дреница
|
Тема Штрпце постоји http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1270285 и окачена је на списку, тако да и Штрпце прецртај...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|