|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Запад Posavina and Krajina |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
|
Zgrada crvene boji nosi naziv "ЋИРИЛИЦА"!
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
|
Zgrada prekoput budućeg rukometnog stadionu u DOBOJU! Deo grada se zove "Srednjoškolski centar" ili "Zanatski centar"
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
Bio sam pre neki dan u dobojskom "TUS"u ! za nepoverovati je sta sam video! Pored ulaza u prodajni deo TUSa, imaju jedna mala "neprimetna" vrata u obliku prozora koji je oblepljen TUSevim motivimima! Slucajno su ta vrata bila otvorena!! Iza tih vrata se "krije" ogroman prostor! Skoro duplo onilko koliko i zauzime sadasnji market!!! Pretpostavljam da ce taj zid da ukinu cim bude Merkator usao pa ce prodajni prostor biti duplo veci!! Kako je sve unapred izplanirano..
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
BANNED
|
Crvena je bezveze, ta zeleno-ljubicasta je KATASTROFA, koliko boja moze upropastiti objekat. Ne znam koji debil sam izabra te dve boje, nisu normalni.
Zuta je lijepa zgrada, kao i ova mala zuta ispod tvrdjave. Koliko se gradi u Doboju? Koliko zgrada, otprilike? Da li se gradi nesto drugo osim stambenih zgrada? Last edited by Ban.BL; October 23rd, 2009 at 03:22 PM. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
Gradi se prilicno dosta.. koliko sam ja zapazio, u izgradnji su jedno 12 stambenih zgrada sa poslovnim prostorima, ali su sve prilicno velike!
Pored stambenih zgrada u izgradnji su dve pravoslavne crkve, odelenje za hemodijalizu u naselju Usora, nadogradjuju se poslovni objekti, preuredjuju ugostiteljski objekti, tehnicki fakultet je u rekonstrukciji, izgradjuju se saloni namestaja . Pokraj magistralnog puta se grade neki poslovni objekti. To je to sto sam ja zapazio da je u TRENUTNOJ izgradnji. Planirana je izgradnja mnogo toga, ali sta ce od tog svega biti, ne znam. DOBOJ bi bio druga prica da nije ovaj SDS na celu! Koliko se dugo samo razvlaci rekonstrukcija hotela "Bosna", izgradnja rukometnog stadiona, izgradnja setaliste pokraj reke Bosne, gradski kej, izgradnja parking zgrade! Sve je to Doboju hitno neophodno, ali eto, sta je tu je.. "Obecanje ludom radovanje" |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
Gradnja ovog dela grada bi trebala planski da bude zavrsena do 2014. godine!
Samo pojedine zgrade su nacrtane u 3Du.. ostale su zabelezene.. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Kad je početak radova, znaš li možda?
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
BANNED
|
ti renderi su super. Gradi li se sta od toga?
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
Ovi objekti sto su u 3 D formatu jos nisu poceli sa izgradnjom, ali oni drugi sto su samo nacrtani su vec u izgradnji! Gradnja se odvija u etapama! Za pet godina ce sve biti izgradjeno!
Kad ovi radovi budu zavrseni,pocinnje izgrednja jednog slicnog takvog projekta, koji je jos u fazi projektovanja! |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Odlično !
|
|
|
#135 |
|
BANNED
|
iskreno ja ne razlikujem sta je tu 3D meni sve isto
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Registered User
|
Quote:
Izvinjavam se, nisam se bio dovoljno precizno izrazio! Samo pojedine zgrade su nacrtane u 3Du.. ostale su zabelezene.. |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
Koliko Doboj ima stanovnika sta mislite, ja kontam oko 40 000? Ma da bez ovog popisa tesko je reci, dosta se ljudi vratilo, a jos vise doslo!
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Pitam se samo ko ce da zivi u tim stanovima!?
Ocemo sva dobojska sela preselitu u grad Doboj? Ono sto je zalost je to da se ni jedan privredni objekat nije sagradio u zadnji 20 godina. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|