|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 |
|
L'enfant terrible
Likes (Received): 9
|
Anomalija je eventualno napravljeni posao, ali krađa... pa to je ljudima u vladajućim strukturama ali i šire postala autonomna živčana funkcija, nije pod kontrolom volje već je neophodna za rad organizma.
|
|
|
|
#122 | |
|
NEW YORK-PARIS-PECKHAM
Likes (Received): 101
|
Quote:
Brate mili, pa nije sad sve krađa i svi su lopovi...ako ćemo tako postavljati stvari, onda nam se ne piše dobro...
|
|
|
|
#123 |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 757
|
Kužim ja dobro, ali isto tako kužim i da se na svakom javnom projektu mrkne barem 30 posto love. To jednostavno ne mogu podnijeti. Eno uzmi ono projektiranje fontane vrijedno 3,5 milijuna kuna pa mi reci jel to normalno?
A kladim se da će obnova ove zgrade koštati 150 milijuna ili više. Ubij me ako ne bude koštala toliko. |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
NEW YORK-PARIS-PECKHAM
Likes (Received): 101
|
Quote:
|
|
|
|
#125 |
|
Ignorira pesimiste
|
Iz intervjua s Damirom Vanđelićem:
"U kolovozu ove godine Adris je krenuo i u novu investiciju u Zagrebu vrijednu više od 220 milijuna kuna. Riječ je o novom poslovnom centru u Jagićevoj ulici koji će biti dovršen u rujnu 2012. a potom će se ondje preseliti uredi Adris grupe i povezanih društava koji su sada rasuti na nizu lokacija širom Zagreba." http://www.bankamagazine.hr/default....s&ItemID=71725 |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
6.9.2011 - radi se, radi
http://www.youtube.com/watch?v=JU4zX7w857U |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Ignorira pesimiste
|
Prvi video construction update, svaka čast!
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
SuperMod
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
Vidim da moram povećati svoju produkcijsku kvalitetu ![]() S kojom kamerom si snimao? |
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1039
|
Alal vera Džentlmen!
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Novi standard u praćenju gradilišta
Grofek, kad budeš snimao uključi HD, molim lijepo .
|
|
|
#132 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Send me kiss via PM
|
Znači da ga trebaš resizeat
|
|
|
#134 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Stvarno prvi?
![]() 2gorf - Nije snimano kamerom već fotoaparatom Canon 550d koji ima opciju snimanja filmova. Nije baš za snimanje jer je teško pogoditi fokus, nema stabilizacije slike i ima jelly efekt kod micanja slike, ali je video kvaliteta bolja od nekih kamera koje se danas mogu kupiti. Eto bit će toga još |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Send me kiss via PM
|
Nije prvi ali k'o da je.
|
|
|
#137 |
|
.
Likes (Received): 8
|
ne miriše na dobro
http://www.tportal.hr/kultura/kultur...sni-muzej.html
JASEN MESIĆ ODUŠEVLJEN Muzej makedonske borbe inspiracija za Hrvatski povijesni muzej Makedonski mediji javljaju kako je hrvatski ministar kulture Jasen Mesić ostao toliko impresioniran koncepcijom i postavkom Muzeja makedonske borbe za državnost i samostalnost, nedavno otvorenoga u Skoplju, da je zatražio pomoć makedonskih kolega u pripremi postavke Hrvatskog povijesnog muzeja, koji se seli u bivšu zgradu Tvornice duhana Zagreb Iz Ministarstva kulture potvrdili su kako je Mesić pozvao makedonske stručnjake da surađuju s hrvatskima u pripremi postava za muzej, koji će biti smješten u palači u Jagićevoj ulici nakon njezina kompletnog renoviranja. Mesić je prošlog tjedna u skopskom Etnografskom muzeju otvorio izložbu 'Hrvatska nematerijalna kulturna baština na popisu UNESCO-a', i tom prilikom preporučio Makedoncima da kao kulturni brend zaštite tradicionalno kolo Teškoto', javlja Nova Makedonija. Potom je u pratnji makedonske ministrice Elizabete Kančevske-Milevske predvodio prvu inozemnu delegaciju koja je posjetila novi muzej, čije puno ime glasi 'Muzej makedonske državnosti i samostalnosti, muzej VMRO-a i muzej žrtava komunističkog režima'. Muzej se, inače, diči fondom od oko 900 eksponata, oko stotinu slika povijesnih događaja u velikom formatu, a sadrži i više od stotinu voštanih figura povijesnih ličnosti, odjevenih u autentičnu odjeću. Gradnja i opremanje muzeja, prema informacijama iz makedonskih medija, stajali su 13,5 milijuna eura. Dosta kontroverze u Makedoniji izazvala je činjenica da je u muzeju predstavljen period od hajdučkog otpora protiv osmanlijske vlasti (kraj 17. stoljeća) do polovice prošlog stoljeća, pa je iz makedonske borbe za samostalnost izostavljen NOB, odnosno partizanski pokret. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
;)
Likes (Received): 1101
|
Zašto ne miriše na dobro?
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
.
Likes (Received): 8
|
zato što je to kič od zgrade u Skopju, bar što se vidi na slici. kakav je postav ne znam, po vanjštini, po svemu što se tamo radi to je čisti kič i sprdnja. mislim da savjeti takvih stručnjaka ne mogu biti dobri.
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
BANNED
|
Taj Mesić mi se činio kako-tako ok lik. Čini se da je i njega zahvatilo Kradze-Jacino ludilo
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| zagreb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|