|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#321 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ovo je vec ulazak u naselje -
Ovo je ono sto sam pricao, ako je nekom stan na kraju zgrade... a on udara na bastu i na parking,,, taj neko ce da dogradi potpuno novi stan do svog... ovo desno je sve dogradjeno - otpozadi - ![]() spreda -
|
|
|
#322 |
|
Registered User
|
Evo neki lik se dosetio da udari korintske, dorintske... sta li vec, stubove na svoj ulaz -
![]() Ograda baste vise nije ziva ograda... nego se lupa ograda od cigle... "upravo smo roknuli Bruna Tatalju, Kum 1, Stajten Ajlend kampaund' tip ![]() ![]() I dobro da sve nije tako crno... evo lepog visokog drveca u parku - ![]() U tom parku se nalazi brdo, atomsko skloniste... koje je nekadasnji sampion drzave u bodibildingu uzurpirao... i od njega napravio teretanu. Naravno za veme bombardovanja 99' sve sprave mu je neko "digao" kada je pohrlio plebs da spasava zivu glavu... ali dobro, lako je on to sve kasnije obnovio.
|
|
|
#323 |
|
Registered User
|
Ovo je neko sranjce... shupa koja izviruje iz zemlje -
![]() Moji su uradili neku dzapaniz stajl shi*t nadstresnicu - ![]() Ovo je gajba mog najboljeg ortaka... na svakoj zgradi postoji da tako kazem zalom... ti stanovi nemaju sobe iznad kuhinja... jer su iznad podstanica ili sta vec... ali imaju betonsku plocu iznad kuhinje i na svakoj zgradi... ali svakoj zgradi covek koji ima stan na tom zalomu je uradio dodatnu sobu - ![]()
|
|
|
#324 |
|
Registered User
|
Ovo je naravno sve samo vrh ledenog brega...
Stvar je veoma jednostavna... ako si uspeo u zivotu, citaj ako imas platu izmedju 800 - 1000 jura... bezis u grad, uzimas kredit i kupujes gajbu na Vracharu, Dusanovcu, Nbg -u. A ako si negde zahebao u zivotu, pa radis za 200, 300, 400 evra... a zelis da osnujes porodicu... krece borba za svaki kvadrat... jer ne mozes matorce da izbacis na ulicu. To bi bilo to za sada... kada mi opet bude palo na pamet da cunjam... postovacu i druge primere arhitekture iz Batunga city-ja... Da u Bataji bukvalno pocinje Srem... znaci gde krecu seljaci, vonj svinja... ljakserske face, ljomberi... postoji maltene linija razgranicenja... to tek da vidite... sta postoji na 15 km od centra Bg-a... mislim da bi ste se upisli u gace od smejanja.
|
|
|
#325 |
|
Registered User
Likes (Received): 23
|
|
|
|
#326 | |
|
Registered User
Likes (Received): 81
|
Quote:
Svaki dan gledam ovakve stvari oko sebe, u celom gradu, i mogu da kazem samo da smo postali kao najgori cigani, a beograd jedna velika kartonjara - cigamala.
|
|
|
|
#327 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#328 |
|
Registered User
|
Secate se matore gastabajterke sa pocetka moje price... & borova kao jedinog drveca koje je prezivelo masakr... ali ogoljenih grana do 5 metara u vis -
![]() E pa vise ga nema... kaput...jedan manje. Ne znam sta se nalazi tim ljudima u glavi... koja je to svest... ne znam ni da l' ovo mogu da prijavim... jer se drvo nalazilo u njenoj basti, niti da l' imam moralno pravo to da uradim... jer mi je jednom vozila caleta u bolnicu kada ga je napao neki koksaki virus... ali ovo mi pravi fizicku muku u stomaku - ![]() ![]() Drugo, pitanje: ova neka stranka zelenih koja se sad pojavila da ide na izbore u koaliciji sa zutima... ko su ti ljudi, nikada ranije nisam cuo za njih, kod nas. Je l' su opet neki likovi koji pokusavaju da se docepaju vlasti, samim tim i para i fotelja... ili ljudi imaju nekakav program. Ako se neko ozbiljnije razume u politiku ovde, nek mi napise nesto, molim vas... edit. zipa gore baner Vankuvera sa sve borom u prvom planu... kao da se univerzum zayebava sa mnom....
Ugliness is in a way superior to beauty because it lasts. - Serge Gainsbourg Last edited by Exaybachay; March 19th, 2012 at 03:45 PM. |
|
|
|
|
|
#329 |
|
Registered User
Likes (Received): 81
|
Ja sam skapirao da kad celo naselje, ceo grad, i cela drzava radi istu glupost, prosto prijavljivanje ne pomaze, jer je sama svrha obesmisljena. Ako je celo naselje napravilo istu secu, zasto bi onda prijavljivao samo jednu komsinicu? Malo besmislena situacija u jos besmislenijoj zemlji bez ikakvih kriterijuma. Zato treba gledati kako da se ogradis od svega i stvoris neki svoj mini raj, u kome ces da uzivas i da se trudis da ne primecujes neke stvari oko sebe, jer uticu na zivce a time i na zdravlje. Na zalost, od komsinice a ni od tebe ne zavisi nista, pa je time i prijavljivanje besmisleno - nece nista promeniti. Nama treba diktatura i celicna ruka da bi ponovo izraslo drvece i da bi bile srusene ovakve spodobe po gradu, a dok se to ne desi, sve ostalo je besmisleno i nece promeniti stanje.
Sto se tice vlasnistva nad drvetom - ono je drzavno, s obzirom da je u takvim kucama vlasnih dvorista drzava, a onaj ko poseduje kucu vlasnik je samo zemljista na kome kuca lezi + 1m oko nje koliko je ona stazica koja ide okolo. Znam to jer i sam zivim u slicnoj. Cak je svojevremeno zelenilo beograd odrzavalo breze u mojoj ulici, orezivanje i te fore. Danas ih vise nema pa vise nema ni sta da se odrzava.
|
|
|
#330 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ja jos jednom kazem, ovi ljudi ne znaju sta ce od sebe... pa udri po drvecu. Nista... morao sam ovo da postujem, jer mi je bila fizicki muka kad sam bacio pogled kroz prozor i video sta su uradili... posekli savrseno zdravo drvo.
Ugliness is in a way superior to beauty because it lasts. - Serge Gainsbourg Last edited by Exaybachay; March 19th, 2012 at 04:17 PM. |
|
|
|
|
|
|
#332 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
e, da vam ja lepo okačim najlepši primer za ovu temu
evo šta krasi Trg Oslobođenja u Zaječaru nekih 9 godina već ako se ne varam ![]() hotel se polako ali sigurno kiti klimama, a skoro su obešene i antene na ćoškovima, prava lepota
|
|
|
#333 |
|
Shines in the dark...
Likes (Received): 7
|
A meni je zgrada zanimljiva, da se uredi, bila bi sjajna!
|
|
|
#334 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
zgrada je uvek bila ok, ali nadogradnja..
|
|
|
#335 | |
|
Registered User
|
Nije to bre ona isekla.... nego neki patuljak..
Eno ga jos je tamo levo od drveta, jos su mu rukavi zavrnuti dok je testerisao....mamu mu. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#336 |
|
Strogi Strojar
|
500 metara od Vukovog spomenika na opstini Zvezdara.
Slikao direktor,dobar ovaj stub od semafora za podupiranje zida,nema sta
|
|
|
#337 |
|
BANNED
|
Veoma civilizovano na 500m od Vuka.
|
|
|
|
|
|
#338 |
|
Strogi Strojar
|
Ovo je vrhunski!Na stadionu vozdovca koji se sada gradi iznova prave problem ove zgrade koje su sazidane iznad tribina i ladno su legalizovane!!!
|
|
|
#339 |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
ahahahhahahhahah
komentara bez
|
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() edit. da. nema vise ni ovog bora desno...i njega je upanjio Mateja... Sad ozbiljno... ja bih se uclanio u ovu stranku zelenih... ali su mi sumnjivi jer su u koaliciji sa zutim preduzecem... sto ih automatski kompromituje...
Ugliness is in a way superior to beauty because it lasts. - Serge Gainsbourg Last edited by Exaybachay; April 9th, 2012 at 12:53 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|