|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| ССССлике Фотографија и прикази градова и природе / Photography, urban and nature scenes | » Фото такмичење | Видео |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Kako postaviti slike
Posto vidim da mnogi imaju problema oko postavljanja slika, resio sam da razresim tu veeeeeeliku misteriju...
![]() Pocinjemo: 1. Ako nemate, otvorite Yahoo! mail adresu! Samo uz pomoc nje mozete otvoriti nalog na Flickr-u! 2. Kada otvorite Yahoo! mail adresu, idete na www.flickr.com 3. Otvara vam se sledeci prozor: ![]() Kliknite na Create Your Account. 4. Kada popunite sve podatke, Sign In-ujte se (ne znam kako ovo da prevedem na srpski... upisite se!? )Popunite stiklirana polja ![]() 5. Otvara vam se sledeci prozor: ![]() Kliknite na Upload Photos. 6. ![]() Da ne trosim reci... samo klikcite na crvenom bojom uokvirene stvari! ![]() 7. Otvara vam se sledci prozor... ![]() Izaberete sliku i kliknete Open! 8. ![]() Za vise slika kliknete Add i ponovite korak 7. Kada zavrsite, kliknite Upload! 9. ![]() Kliknite na CRVENO ili direktno na sliku 10. ![]() All Size 11. ![]() Imate vise velicina fotografije... Large size - koristite za malo lepse slike grada... Medium Size - koristite za slike pracenja gradilista 12. ![]() Kopirate URL kod 13. Vratite se na SSC forum ![]() 14. Paste URL kod u ovaj prozor... ![]() 15. Pojavljuje se ovo... ![]() Submit Replay 16. I ovo je vas post! ![]() Ako sad ne razumete... onda stvarnoooo... ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. - Ne znam kako me nije mrzelo ovo da pisem! ![]() P.P.S. - Administratori, ako ovoj temi nije mesto ovde, premestite je... Toliko...
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac Last edited by Johnny_kgc; April 15th, 2008 at 02:36 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Kako postaviti sliku pomocu ImageShack-a!
1. Otvorite nalog na www.imageshack.us! 2. Kada to zavrsite: ![]() Kliknete na Browse da bi izabrali sliku koju zelite da uploadujete! 3. ![]() Izaberete sliku i kliknete Open! 4. Zatim kliknete Hoste it! ![]() 5. Pojavljuje vam se prozor koji scroll-ujete do kraja, klknete na kockicu, kako bi odcekirali to polje i kopirate prvi kod: ![]() 6. Vratite se na SSC forum i kopirani kod prekopirajte direktno u deo za pisanje posta (Replay-a): ![]() 7. KRAJ... ![]() Ovo je vas post...
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac Last edited by Johnny_kgc; April 15th, 2008 at 10:10 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
₪ஜ۩۞۩ஜ₪
Likes (Received): 0
|
Ja to radim preko sajta www.tinypic.com
Samo naložim sliku i kopiram drugi kod, koji posle stavim na forum. Sva mudrost
|
|
|
|
#4 |
|
Zagondžija
|
Ja to radim preko www.photobucket.com, registrovao sam se besplatno i nikad, ama baš nikad nisam imao problema. Kao što su problemi na imageshack.us, pola slika neće da otvori preko thumbnaila, i slično
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Ja sam batalio fotobaket jer mi se mnogo bagovao. Prvo kad sam napunio preko 1000 slika kad sam ubacivao naredne poceo je da mi ih pakuje unazad. Tako da nisam mogao da nadjem ono sto ubacujem. Sve je radio kontra. A posle i ove sto sam kacio nestale su i na tim mestima je bila mala slicica u fazonu "Update to Pro version..."...
Tinipik zakon... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 178
|
ja na imageshack imam reko 300 slika i sve super radi.. i ne znam za limit..
vjerovatno cu saznati koliki je kad ga napunim ![]() evo iz FAQ Quote:
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
ovo je samo proba
ma neide ovo meni Last edited by vojo57; August 26th, 2009 at 06:32 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
BANNED
|
Širinu slike smanji na 1000px.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
Минимално. Стандард је 800х600 пиксела.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
Last edited by vojo57; September 1st, 2009 at 06:20 PM. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
proba
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Ocigledno imas dva puta IMG kod... Jedan ti je visak...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
[